23 juni 2008

Flott utstillingsvindu


You Tube er et effektivt utstillingsvindu. Videoen fra StreetFotballen er sett mer enn 1000 ganger. Også videoene fra "Veggen" er mye sett på kort tid. Sindres strafferedning og Hermans flotte frispark er også sett av mange. Kanskje også noen agenter he he.

Etiketter: ,

09 februar 2008

UFO eller tjuvslakt på Breiangsåsen?


Vi gikk i dag på flotte skispor fra Viddaseter inn forbi Årum og opp til Breiangsåsen. Planen var å gå ned Ruggefjell og tilbake til Årum og Viddaseter. Oppe på Breiangsåsen så vi noe vi trodde var blod ute på myra. Nyskjerrige gikk vi ut på myra å kikka nærmere på det vi trodde var tjuvslakt. Det var ikke blod og sporene i snøen var merklige. De kom fra oven....
En skiløper mente det var fallskjermhoppere som hadde landet der. Men det var ingen fotspor.

Vi gav opp å finne noen god forklaring, UFO er det ingen av oss som tror på, og ruslet videre mot Ruggefjell. Da plutselig hørte vi forklaringen. Helt rått å se en slik rett over tretoppene.
Turen videre gikk på et skarpt føre noe som gjorde utforkjøringene både morsomme og utfordrende. Et par videoer til fra utforkjøringene fra Breiangsåsen ned mot Årum her og her.

Etiketter: , ,

22 desember 2007

Siljanil.no sin første video

Det er muligheter til å legge ut video på vår hjemmeside. Jeg fant et klipp av 10 åringen Øystein Thorsen år fra en treningskamp mot Åfoss 28 november 2003. En grei soloprestasjon. Kvaliteten på fotokameravideoene eller mobiltelefonene er bedre i dag enn denne videoen. Vi satser på mange mobilklipp fra neste Streetfotballstevne.

video

Etiketter: ,