30 april 2009

Dugnad hallen og uteområde torsdag 14. mai

Det blir dugnad torsdag den 14/5 fra kl 17 til 21:30. Vi oppfordrer medlemmene til å komme og ta med arbeidshandsker. Alle lag skal stille med to personer på dugnaden.

Etiketter: ,

23 november 2008

Siljanhallen blir stengt

Siljanhallen blir stengt fra torsdag 26 november og ut året, da gulvet i hallen skal skiftes ut.
Vannlekkasjer har ført til at gulvet har blitt skadet, og dette skal nå skiftes ut. Hallen åpner igjen etter nyttår.

Etiketter:

20 november 2008

Flere bilder fra fellesavslutninga

Her er Mariannes bilder fra fotballavslutninga:

Etiketter: ,

31 oktober 2008

Flott avslutning med Brodd!


SiljanFotball hadde i kveld felles avslutning for alle spillere, lagledere, trenere og foreldre. Selv om mange av våre juniorer var på Halloween-feiring ble det også denne gang en fullsatt Siljanhall. Kanskje ennå flere i år enn i fjor? Et populært innslag var besøket fra Odd-Grenland og spesielt de yngstes favoritt Brodd. Han eller var det kanskje hun, var et spennende innslag. Jenter 16 syver mottok pokal og diplom som kretsmestere 2008. Gratulerer. Ellers fikk alle en flott liten premie som takk for sesongen. Til slutt holdt valgkomiteen ved Lise Rønningen en liten appell om å få folk inn i styret ved neste valg. Takk til Anita og dere andre som sto for arrangementet.
Evens bilder her:
Mariannes bilder her:

Etiketter: ,

22 juli 2008

Spille Sandvolleyball i Siljan?


Visste du at SiljanIL har egen bane for Sandvolleyball? Dette er meget populært mange steder og interesserte kan også spille dette i Siljan.
Banen ligger ved Siljanhallen og som du ser på bildet er banen noe grodd igjen, men en liten dugnad ville raskt gjort den spillbar. Se bildet:
volleybane.jpg

Etiketter:

06 april 2008

Handledagen en fiasko


Sjelden man trenger bruke ord som fiasko men i handledagens tilfelle er fiasko det best dekkende ordet.
SiljanFotball var på forhånd usikre, men tilbakemeldingene fra mange personer i forkant av handledagen var at dette var noe man ønsket og her ville folk stille opp. Bildet viser hva som skjedde. Totalt 10 personer var innom hallen lørdag. Det ble solgt et par sko...

Men arrangøren kunne gjort en ting bedre i forkant. Vi skulle hatt en plakat ved innkjøringen til hallen. Vi hadde en men den forsvant.
Den forsvant fordi vi har ingen egnet plass å henge opp slike plakater.
Jeg sendte 27. mars en mailforespørsel til kommunen om å få satt opp ei infotavle ved innkjøringa til hallen, men den travle administrasjonen tar seg ikke engang bryderiet med å bekrefte eposten. Skremmende dårlig.

Etiketter: , ,

02 april 2008

Lørdag kan du gjøre et kupp!


Møt opp lørdag i Siljanhallen og gjør et godt kjøp. Her er det massevis av utstyr og klær som såvidt er brukt. Noe er kanskje ikke brukt i det hele tatt. Muligheten til et kupp er sikkert tilstede.

Og ikke minst kan kanskje andre ha glede av ting du ikke lenger bruker.
Bildet viser noe av det som selges lørdag.

Etiketter: ,

26 mars 2008

OBS OBS: Byttedag i Siljanhallen 5. april kl 11-14


SiljanFotball arrangerer "selge, bytte eller gi bort dag" i og utenfor Siljanhallen lørdag 5. april fra kl 11 til 14.
Der kan du ta med deg alt du ønske å bli kvitt av sykler, ski, slalomutstyr, brett, skøyter, fotballsko, skisko, klær osv osv. bare en full garasje setter grenser. Dere er selv selgere og tar med det usolgte hjem etter byttedagen.
SiljanFotball har vaffejernet klart og sørger for å sette frem salgsbord inne i hallen.
Her kan du sikkert gjøre mange kupp og kanskje andre kan ha glede av ting du ikke lenger bruker.
Sett av disse timene lørdag 5. april

Etiketter: ,

13 mars 2008

Webkamera på Siljanhallen

Det jobbes nå konkret med å få til webkamera ved Siljanhallen. Som vil filme utover Trollmyra. Det innhentes priser og det skal søkes om tillatelse til å sette opp et kamera. Slike kamera blir mer og mer vanlig. Se her kameraet i Borgen skianlegg i Svarstad. Her kan du se kameraene på Skagerak Arena. Og her kan du se haugevis av andre...

Etiketter: ,

10 februar 2008

En skyhøy kostnad som må reduseres

SiljanFotball har skyhøye kostnader til vintertreningen. Grusbanen koster kr 70 000 pluss og leie av Siljanhallen kommer opp i mer enn kr 30 000. Dette er bare å glemme neste sesong! Uten automatinntektene må vi se på kostnadene. Vi har tapt kr 400 000 i inntekter etter automatinntektene ble omdirigert.

Jeg vil foreslå for styret i SiljanFotball at vi slutter å leie Siljanhallen fra høsten 2008. Fordi vi har ikke råd. Og det er heller ikke nødvendig da det er masse ledig på grusbanen. Vi kan ikke både holde grusbanen åpen og samtidig leie hallen for så mange penger. Det er et faktum.

Mitt forslag til styret vil bli at de lag som ønsker trene inne sjøl må bære ekstrakostnaden ved dette. Slikt er helt vanlig i mange klubber. Hvis ikke kan de bruke grusbanen. Som vil bli bedre neste sesong.

Etiketter: , , ,

04 februar 2008

Hvor lenge er det igjen?

Nå er tiden ute, hvem tar tiden?, har noen klokke?, nei vi har ikke spilt 5 minutter enda, når er vi ferdige?
Variantene er mange. Svaret henger på veggen i hallen. Skrudd fast i veggen. Et gitter foran hadde vært kjekt, men det få komme etterhvert.

Etiketter: ,

13 desember 2007

Stort underskudd for Siljanhallen

På gårsdagens hovedstyremøte ble det orientert om tallene for Siljanhallen. De viser store underskudd.
Hovedstyremøtet avslørte også at det er stor uenighet i styret om veien videre for Siljanhallen. Flere i hovedstyret mener Siljan kommunes bidrag til idrett er skammelig. Det ble vist til tall som var ennå værre en de som er publisert på nettsidene våre!
Økningen i organisasjonstilskuddet på kr 25 000 som skal deles med Siljan MC fremkalte ingen applaus.

Uten kompensasjon for flere hundretusen i tapte automatinntekter vil lille SiljanIL slite fremover med hallutgiftene. Idrettslaget kan faktisk bli slått konkurs den dagen strømregningen ikke lenger blir betalt.
Og den dagen kommer med dagens inntekter.
Mer tall er lovet fra organisasjonssekretær, og Pekkas referat vil snart bli lagt ut.

Etiketter: , ,

09 desember 2007

Bygg ut Siljanhallen AS


Hva kan gjøres med Siljanhallen? Den er en viktig ressurs for Siljan, men den står alt for mye tom og det koster penger.

Forslag: Bygg hallen ferdig som på bildemanipulasjonen(merk at hallen her er ferdig utbygd) og bygg 6 leiligheter oppå halldelen. 100m2 hver. Det er en uttalt målsetting at man ønsker innbyggere til Siljan og dette kan jo være en fin plass å bo. 100 meter fra skole/barnehage og i idrettsanlegget!

Dette krever selvsagt en investor, les Siljan Utbyggingsselskap. Som blir medeier i Siljanhallen AS og forhåpentligvis også vil tjene penger på denne bygningen i fremtiden. Sammen med idrettslaget som også eier litt av Siljanhallen AS.
Høres kanskje villt ut, men tenk litt på det. Det er muligens en lønnsom investering.

Etiketter: , ,

05 desember 2007

Avslag

Formannskapet avslo søknaden om støtte til hallgulv. Også budsjettet for 2008 ga bare småtteri til idretten. Kr 25 000 i ekstra organisasjonstilskudd som antagelig må deles med SiljanMC er bare en vits.
Men enkelte politikere har en viss forståelse for SIL sin situasjon og kommunen vil derfor innkalle SiljanIL til et "dialogmøte hvor man sammen konkretiserer det fremtidige samarbeidet"
Les budsjett"økning" og avslaget her:

Etiketter: , ,

04 desember 2007

Innstillingen fra rådmannen

Her er innstillingen fra rådmannen til SiljanIL sin søknad om hallgulv. Saken er behandlet og det ender sikkert som rådmannen anbefaler. Nesten alle saker gjør det. Hvis du er spesielt intressert kan du se protokollene fra formannskapsmøtene.
Litt artig å se at nesten alle vedtak i kommunestyre og formannskap er enstemmige. Det er ikke et sunnhetstegn , men det er enklest slik.
Skal publisere "resultatet" så fort som mulig. Det kommer uansett hit: ALLE kommunens saker finner du her:

Etiketter: ,

01 desember 2007

SiljanIL sitt julebord 2007


SiljanIdrettslag hadde i går sitt årlige julebord og treningsdressene var byttet med konfirmasjonsdressene:)
Alle lagets trenere og lagledere med ledsager var invitert. Så mange med felles interesse gjorde at praten gikk livlig fra første stund. Har ble det diskutert alt fra kunstgress til skihopping og innkreving av lisens. Leder av SiljanIL, Kjell kalte til bords og det ble spist deilig koldtbord. Kjell holdt som seg hør og bør på julebord en fin tale.

Even tok deretter ordet og leste opp idrettslagets orginale lover. En del av styremedlemmene ble noe skremt da det sto i lovene at man er forpliktet til å stille til valg om man blir spurt. Men pustet lettet ut da man fant at lovene var revidert og dette ikke gjaldt lenger.

Etter maten var det dans og etterhvert kake. Undertegnede reiste kl 01 og det så ut til at det var lenge igjen av kvelden. "Gamle" idrettsfolk legger seg ikke tidlig.
Noen bilder fra et flott julebord her:

Etiketter: ,

30 november 2007

Andebuhallen. En fornuftig løsning

Det har blitt diskutert mye rundt driften av Siljanhallen her på nettsidene. Hallen er tung å drifte for SiljanIL, og det vil bare bli verre etterhvert som hallen blir eldre og trenger mer vedlikehold. SiljanIL ber pent kommunen om å betale for sin egen bruk av hallen.
Ta en titt på hvordan de driver Andebuhallen.

Der står ordrett: Eierform og drift
Andebuhallen AS eies og drives som et aksjeselskap. Utgangspunktet for driften er at idrettslagene skal bidra med frivillig innsats, mens kommunen skal bidra med økonomisk tilskudd. Eksempler på dugnadsjobbing som er utført av idrettslagene er foruten gjennomføring av dansegallaer, snømåking, hovedrengjøring, rengjøring av garderober og kjøkken og lakkering av gulv.

Etiketter: ,

25 november 2007

Budsjett og regnskap SiljanIL og hallen "2006"

Ikke dagens men de siste jeg har. Det kommer vel forhåpentligvis noen nyere snart. De gir uansett et bilde av laget inntekter og utgifter. Merk at Siljanhallen og SiljanIL har sine egne regnskap.
BudsjettSIL2006.htm
BudsjettHallen2006.htm

Etiketter: , , ,

24 november 2007

Stenge Siljanhallen for kommunen?

Bamble kommune skal investere 60 millioner i idrettshall. Dette sier Bambles ordfører på kommunen nettside: Det er en tung økonomisk investering for kommunen, men de samfunnsmessige ”inntektene” og investering i stedsutvikling var viktige faktorer i prosessen.

I Siljan er det en kamp til og med å få kommunen til å betale sin bruk av hallen. Hvis det ikke blir en markant bedring av kommunens tilskudd til idrettslaget her jeg et konkret forslag til SiljanIdrettslag:

Steng Siljanhallen for kommunen. Så kan de leie busser og kjøre elevene ned til herredshuset hver gang det er gymnastikk. Barnehage/SFO er heller ikke idrettslagets ansvar.
Even

Etiketter: , ,

26 oktober 2007

Flott fotballavslutning


Rundt 300 mennesker var samlet i Siljanhallen til felles avslutning av fotballsesongen 2007. Arrangementskomiteen ble nok litt overrumplet over det store oppmøtet men fikk raskt på plass flere stoler og benker. Siljanhallen fikk også besøk av fire ODD spillere. Bentley, Gulsvik, Kim og en prøvespiller.

Avslutningen startet? med at leder i SiljanFotball ønsket velkommen. Ordet gikk deretter til Kim fra Odd-Grenland som til stor jubel delte ut gratisbilletter til alle spillerne.
Så kom pizza og brus på bordene og Anita og resten av styret sto for utdeling av flotte pokaler til alle spillerne.

Lagledere og trenere fikk en stor pose sjokolade og ei bok så de kan hvile ut på sofaen med bok og Minde sjokolade. Kan man ha det bedre. Ennå en gang takk til alle dere trenere og lagledere. Uten deres frivillige innsats hadde det ikke vært noe fotballtilbud!

Til slutt avrundet man med å gjøre litt ekstra stas på junior og a-lag for deres flotte innsats med opprykk til 5. div og seriemester i G19.
Avslutningen var ferdig 19.30 og småjentene rakk hjem i god tid til Idol.
Mange bilder her og 13 bilder til her:

Etiketter: , , ,

18 oktober 2007

Ingen pause i fotballen


Det er stor aktivitet hos mange lag selv etter serien er ferdig. A-laget har jo to viktige kamper igjen og trener for fullt på Fagerlund.
Kalenderen for grusbanen
vitner om bra aktivitet. Inne i Siljanhallen er kalenderen nesten full.

Bildet viser J19 som trente inne i hallen i kveld.
Noen flere bilder her:

Etiketter: , ,

16 september 2007

Neste gang du er i Siljanhallen


Ta da en kikk på ei stor blå bilderamme. Den henger utenfor styrerommet. Der ser du noen av Siljan Idrettslags aller første bilag og regninger. Snart kommer også alle de eldste styreprotokollene til å bli stillt ut i Siljanhallen.
Helt utrolig at vi fremdeles har dette så godt bevart. Endel er avfotografert. Det kan du se i albumet.

Ut i fra et avisutklipp i albumet fra årsmøtet 1975 i SIL virker det som det var mer aktivitet i idrettslaget den gangen.
Friidrett, turn, bryting, orientering, ski og fotball var idretter du kunne velg blant.

Etiketter: ,

05 september 2007

Kommunedelplanen del 6 om drift

Utdrag fra del 6.3 om drift av idrettsanlegg.
I utgangspunktet er det en offentlig oppgave å bygge og drive idrettsanlegg. I mange kommuner i landet er dette ansett som en viktig og riktig måte å bruke offentlige ressurser på.
I Grenlandsområdet er det lite tradisjon for å bruke midler til dette.Idrettslagene eier ofte anleggene selv (DETTE ER FEIL. Gjelder ikke mange andre enn SiljanIL. Even).
Fordelen er at brukerne(idrettslaget) da tar bedre vare på anlegget.
Ulempene er at kostnadene ved driften kan gå utover mulighetene til å drive aktivitetskapende arbeid, og tillitsvalgte bruker for mye tid på ting som ikke er relatert til idretten. Dette kan føre til mangel på interesse og problemer med å skaffe engasjert idrettsledere.

En hovedutfordring for idretten er å skape forståelse for arbeidet den utfører og på sikt få til et større offentlig engasjement i forhold til drift av anlegg.

Egen kommentar:
Dette står faktisk i kommunedelplanen. Og jeg er 100% enig.
Det
som i dag skjer er at man bruker masse tid i hovedstyret på å diskutere drift av Siljanhallen. For vi har egentlig ikke penger til dette.
Lite støtte fra kommunen kompenseres med høye treningsavgifter. Høye avgifter gjør etterhvert at folk ikke har råd til å være med. Det er et faktum. Tre unger med på fotballen koster rundt 3500 kroner. Pluss kontingenten til SiljanIL. Totalt kr 4000.
I Kvelde koster dette 900. Og da kan du være med på all annen aktivitet i tillegg.

Even

Etiketter: ,

Kommunedelplanen 2005-2008 del 5 målsetting

Kommunedelplanen for idrett og friluftsliv er et utarbeidet av flere aktører og til slutt godkjent av kommunestyret.
I denne planen står blant annet at anleggstilbudet rundt hallen skal styrkes samt at man må se på driftsordninger for eksisterende anlegg. Det betyr i klartekst at man skal se på driftsordninger for Siljanhallen og banene. Og at man ønsker bygge mer i dette området.

Det står også at de idretter som har stor rekruttering skal prioriteres.
Ingenting av dette skjedd pr i dag så da må det virkelig skje endel i 2008.
For man har tidligere klart målsettningene i kommunedelplanen.

Etiketter: ,

25 august 2007

Bygda med to "sentrum"


Alle små bygder og tettsteder har ET sentrum. Ikke Siljan. Vi har nesten TO. To ubetydlige. Holtesletta pluss området rundt Sparbutikken.
Bygdas storstue Siljanhallen, ny barneskole og barnehage ligger plassert på Holtesletta. I tillegg til fotballbanene.
Lokalpolitikerne snakker om å utvide sentrum i Siljan, men det kommer til å bli vanskelig.

På en så liten plass som Siljan burde kanskje allt vært samlet på ett sted. Allt skulle kanskje vært samlet i Sentrum. Ved Sparbutikken. Det er kilometervis med flate jorder. Her kunne Siljanhall, fotballbaner, skoler og barnehager blitt bygget. Så hadde folk merket de passerte bygda. Men det er selvsagt for sent.
Prøv å forklare noen hvor sentrum i Siljan er. Man ender vanligvis opp med å forklare hvor bensinstasjonen ligger.

Når det nå er 1,5 sentrum får vi mange interessekonflikter. Jeg har foreslått for noen politikere å få bygget skaterampe og klatrevegg. Alle ønsker ikke drive organisert idrett. Ideen er godt mottatt, men hvor skal det ligge? Skal vi bygge ut sentrum så blir det ved dagens ungdomsskole. Hvor det sjelden er mange samlet. Eller skal vi legge det der det er idrettsaktivitet? Det bli i såfall ved Siljanhallen.

Siljanhallen er jo best da det er der folk samles. Mest moro for alle involverte. Men samtidig ønsker man aktivitet i sentrum. Blir ikke lett fremover dette.....

Etiketter: , , ,

07 august 2007

For første gang i historien

har i dag Norges Fotballforbund terminfestet Streetfotball i sin kalender. Og det går av stablen i Siljan.
Det er faktisk litt gøy...

Etiketter: ,

04 august 2007

Kamera ved Siljanhallen igjen


Hvis man kjøper et kvalitets panoramakamera og monterer det på hjørnet av Siljanhallen vil det gi flotte bilder fra hele området. Det vil kunne filme 270 grader. Det betyr hele Trollmyra, barnehagen, skolen og halve grusbanen. Et slikt kamera kan stilles til å filme feks skole og barnehage på dagtid og Trollmyra på ettermiddag og kveld eller det kan sveipe over hele området hele tiden. Det har mange muligheter.
Flere og flere kommuner viser seg fram på internett. Med webkamera. Mye er av dårlig kvalitet og burde ikke vært publisert, men se bra kvalitet her fra Hov sentrum.

Mye av aktiviteten i Siljan skjer jo nettopp ved Siljanhallen og skolen. Dette er et pent område som kommunen absolutt bør være intressert i å vise frem. Bilder fra dette kamera kan vises på både www.siljan.no og idrettslaget sider.
Vi kan høre med kommunen om ønsker et samarbeid rundt et slikt kamera.
Se bilder av hvor kamera er tenkt plassert her:

Etiketter: ,

03 august 2007

Live fra Siljanhallen?

Det å kunne vise live bilder fra Siljanhallen og Trollmyra er enkelt å få til. Live streaming krever ikke store investeringer.
Et trådløst IP kamera og en router er det man trenger. Da kan du klikke deg inn på websiden vår å sjekke aktiviteten på Trollmyra. I tillegg til den sportslige aktiviteten vil du kanskje også få se den destruktive aktiviteten som i blant utføres i området.
Hovedstyret skal vurdere saken på neste møte den 15. august.

Etiketter: ,

01 juli 2007

Storarrangement i Siljan


Orienteringfolkets store stevne Sørlandsgalloppen ble arrangert i Siljan i helgen. 1000 deltagere pluss funksjonærer og tilskuere hadde Midtbygda skole som base. Et stort og imponerende arrangement som så ut til å gå uten problemer.
Hvis vi får en gressbane til ved Trollmyra så er det ikke noe problem å arrangere feks en 5er eller 7er cup i fotball. Et større arrangement hvert år gir store inntekter til klubbkassa.
Her kan du se endel bilder fra Midtbygda skole grill og camping.

Etiketter: ,

27 juni 2007

Siljanhallen. Et pengesluk

Siljanhallen. SiljanIL sin flotte storstue er et pengesluk.
Idrettslaget eier denne hallen og må derfor dekke mesteparten av utgiftene selv.
Vis meg et idrettslag med så få medlemmer og en slik flott hall!

Bare strømutgiftene til hallen ligger på mer enn 100 000 kroner i året. Det føres et eget regnskap over hallen. Tallene jeg har er fra 2005 og totale driftsutgifter da var 641 000 kroner.
Denne hallen vil suge kassa i SiljanIL tom hvert eneste år hvis vi ikke klarer få opp inntektene på denne.
Den brukes masse av skolen til gym. Kommunen må derfor ta en større del av utgiftene på hallen. Blir jo helt feil at SiljanIL skal besørge gymhall for skolen?

Hvorfor kan Kvelde tilby medlemmene ski, fotball med kunstgressbane, idrettskole osv for kr 300? Fordi Larvik kommune ser viktigheten av et aktivt idrettslag. Hvor flest mulig har råd til å være med. Her i Siljan vil det bli dyrere og dyrere. Fordi anleggskostnadene dekkes nesten utelukkende av oss medlemmer. Og anleggskostnadene er skyhøye!!!

Her har hovedstyret en utfordring.
RegnskapHallen2005.htm

Etiketter: ,

06 juni 2007

I dag kl 18: Trenerdressene deles ut


Utdeling av trenerdressene i dag kl 18 ved Siljanhallen. Resten av varene er rett om hjørnet.

Vi har også fått draktsett, cornerflagg og en del fotballer som et lite plaster på såret for all ventingen.

Bildet viser Marianne og Rune som omsider poserer ved siden av et nytt cornerflagg. Som burde vært bytta for leeeenge side. Men bedre seint enn ikke.....

Etiketter:

11 mai 2007

Hvor er Trollmyra?

Nesten daglig kjører folk som skal spille kamp på Trollmyra feil. De kjører til Fagerlund isteden.

Vi har før sesongstart forsøkt få til et skilt som peker til Trollmyra. Det var ikke så enkelt.
Fotballkretsen har derfor blitt spurt om å forandre adressa fra bare Trollmyra til "Trollmyra ved Siljanhallen".
Det kunne hende det ble litt langt! men de skal prøve.

De enkleste tingene er innimellom de verste å løse.....

SISTE NYTT: Kretsen klarte endre adressa til Trollmyra v/Siljanhallen.
Det er også sendt en mail fra kretsen til alle aktuelle klubber om dette.
Da tenker jeg det etterhvert skal bli mindre feilkjøring.

Etiketter: ,

06 mai 2007

Hva er gleden


ved å grise til området rundt Siljanhallen og Trollmyra?

Som det står her på J14 sin side: "Trollmyra er vårt felles ansvar"

De nye buene er allerede tilgriset. Det er antagelig saftis som er kastet og knust mot buene. Hvem som har gjort dette er jeg 100% sikker på. Eneste jeg er usikker på er hvordan SiljanFotball skal angripe dette problemet.
pobel2.jpg

Kan også nevne at den første regninga på kr 300 for søppelrydding er delt ut.
Å forlate anlegget ryddet er lagleders ansvar. Dette står i laglederinstruksen.

Etiketter: ,

29 april 2007

Dugnadsrapport

Lørdag kl 10 var dugnadstid ved hallen.
Veldig mange hadde møtt ,noen var der allerede før kl slo 10. Trær og småbusker måtte vike for det åpne landskap........ Noe som ble kjempebra. Med motorsag å rå håndmakt fikk "guttane" vekk krattet foran hallen.
Alt av takrenner med rør og beslag ble sjekka , spyla og bytta ut der det var behov. Gammel innbytterbu blei heist bort, kjekt med gravemaskin.....
Så da ble det klar bane rundt hallen på baksiden. Her ble det grusa opp kjempebra. Trappa bak fikk nytt fundament, så da skulle den være trygg.
Ugrass og løvetann er også noe som har levd sitt eget liv ,men de måtte bøte med livet for vekk skulle de.
Armeringsjernet som bandt betongen bak kiosken ble kutta ,så da var jobben mye lettere for gravemaskin og lastebil. Vinduet bak ble også bytta ut..... Det var en del håndverkere på oppdrag.
Lysrør ble bytta ut og lyskassene oppe under taket fikk et nytt strøk med lakk. Sopekosten ble også flittig brukt, ja her sto støvføyka godt.. Pokaler og skap fikk også en overhaling.......Hva har skjedd med volleyballen??
Undertegnede hadde kjøkkentjeneste,så kaffe ,saft og lapskaus ble servert til et hardt arbeidende "dugnadscrew". Latter salvene ligger nok fortsatt under taket i pokalrommet , for makan til skrøning og historievitsing.........
Etter mat var det en kaffeskvett + kake laga av damegruppa å så var det tilbake til arbeid.. Så oppsummereringen må helt klart bli: Mange flotte mennesker som stiller opp for nærmiljøet gir flotte resultater,slik at våre fremtidige håpefulle kan ha et sted å være.
40 bilder til her:
Mvh Marianne

Etiketter: ,

25 april 2007

Alle trenere får klubbdressen

Alle våre trenere får klubbdressen!

SiljanFotball får utstyr fra Adidas til en verdi av kr 30 000 hvert år. Vi bruker allt på våre trenere i år. Og sikkert neste år.
Fredag kl 17 30 blir det prøving av størrelser for dere trenere. I Siljanhallen.

Dere som ønsker få denne flotte dressen må møte opp da. Bestillingen sendes umiddelbart etterpå.

Etiketter:

24 april 2007

Suksess med handlekveld


Mange mennesker i Siljanhallen under handlekvelden. Det ble solgt varer for en bra sum og vår lille kiosk med Karoline og ei venninne bak disken dro inn hele kr 800. Bra jobba jenter.
Klubbdressen var desverre ikke kommet, men mange fikk prøvet størrelser og bestilt dress.
Vi skal holde dere oppdaterte på når dressene kommer. Ting har gått rimelig fort i svingene siste 14 dagene etter vi signerte avtalen med Adidas/MX-Sport.
Flere bilder her:

Etiketter:

SiljanFotballs nye treningsdrakt


I kveld tirsdag kl 19 blir det arrangert stor handlekveld i Siljanhallen.
SiljanFotball sin nye samarbeidspartner MX-sport/Adidas kommer med masse sportsutstyr.
Det blir salg av allt fra tråsykler til fotballsko. Store rabatter.
Se og kanskje også kjøp den offisielle SiljanFotball treningsdrakten. TreningsdraktSiljanFotball.jpg
Denne vil koste kr 5xx for barn og kr 6xx for voksne. Topp kvalitet fra adidas.
Det blir åpen kiosk under handlekvelden.

Velkommen
SiljanFotball, MX-sport og Adidas

Etiketter:

23 april 2007

Hjelp til handlekvelden tirsdag

Det trengs hjelp av 10 personer til handlekvelden i morgen tirsdag. Jeg er ikke sikker på hva som skal gjøres, men det vet Johannes. Fint hvis du ringer Johannes på 41 50 68 22 og tilbyr din hjelp. Dette må være klart i dag føre kl 19.

Etiketter:

19 april 2007

Handlekveld 24 april kl 19 i Siljanhallen

I forbindelse med ny utstyrsavtale mellom SiljanFotball og Adidas/MX-Sport arrangeres det handlekveld i hallen tirsdag 24. april kl 19.00.

Her blir det anledning til å prøve å bestille Siljans ny treningskolleksjon til hyggelige priser. Betaling kontant eller kort. Det blir også mulighet til gode kjøp på sykler og noe Bergansutstyr. Det vil også være diverse fotball og løpesko.

Det blir salg av kaffe og kaker.

Hvis du lurer på noe kontakt Johannes på 41506822


Langesund Sport og Fritid AS gir følgende rabatter til medlemmene av SILJAN FOTBALL:
Privatkjøp
Adidas fotball/håndball/løpe utstyr -30%
Arobic utstyr -20%
Adidas fritids produkter -20%
Bergan produkter -20%
Merida sykler og utstyr-20%
DBS sykler og utstyr -20%
Ski og snowboard produkter -20%
Hund/katte utstyr -20%
Fiskeutstyr -20%
Andre varer -10% (gjelder ikke tilbudsvarer og verksted tjenester.)

Alle rabatter gjelder på veil priser.

Klubbkjøp/klubbrabatter
Adidas fotballutstyr -30% rabatt på veil pris
Isposer og sportstape -50% rabatt på veil pris

Siljan sine samarbeids partnere/sponsorer kan benytte seg av Siljan sine rabatt fordeler. Langesund Sport og Fritid kan lage rabatt kort hvis ønskelig!

Etiketter:

18 april 2007

Dugnad lørdag 28. april ved Siljanhallen


SiljanIL skal ha dugnad ved Siljanhallen lørdag 28. april kl 10 00. Det er forskjellige ting som skal ordnes. Mest soping og rydding. Skigruppa stiller 4 personer. Fotballen skal stille med minst 5 stykker.
Jeg regner jo med at folk stiller opp etter allt som har blitt skrevet om dugnadsånd gjennom høsten og vinteren. Ring Marianne B på telefon 92225832 og si fra at du kan.
Det blir servert mat og kaffe til dugnadsgjengen.

Hvis ingen melder seg gir vi et av lagene ved dets lagleder ansvaret for å skaffe 5 stykker.

Etiketter: ,

12 ned av veggen

Blir god plass på reklameveggen i 2007. Hele 12 skilt skal ned. "Skiltansvarlig" Espen Ø fjerner dem i løpet av kort tid. Selv om 12 skilt fjernes så er reklameinntektene fra veggen høyere i 2007 enn i 2006.

Etiketter:

15 april 2007

Skiltene fjernes neste uke


Reklameveggen på Siljanhallen har hatt mange gratispassasjerer siste året. Styret i 2006 besluttet å ta ned skiltene men det ble aldri gjort. Styret 2007 har besluttet det samme og gjør det forhåpentligvis neste uke.
Det er sendt ut brev til alle samarbeidspartnere med tilbud om å fortsette samarbeidet. Det er ikke mange som svarte innen fristen 15 april. Disse blir derfor fjernet fra veggen.
De som støtter klubben med kr 5000 pr år skal i år få veggen alene.
SiljanFotball henstiller medlemmene til å bruke sine samarbeidspartnere. De støtte oss og vi bør støtte dem. Det er slik samarbeid er ment å være.

Kiosken er gitt bort og blir fjernet føre kampene starter onsdag 18 april.

Etiketter:

12 april 2007

Hvem har nøkler til hallen og kiosken?

Følgende personer disponere nøkler. Disse kan du låne nøkler av når laget ditt har kamp på Trollmyra.
Nøklene skal kvitteres ut og leveres tilbake samme kveld. Den som låner nøkkel har ansvaret for at hallen låses etter bruk.

Kjell Olav Høiset hallen
Rolf Staulen hallen
Even Elseth hallen og kiosken
Roger Plassen hallen
Knut Kiste hallen og kiosken
Jan Olav Hagen hallen
Anders Ekornrød hallen
Per Hørbye hallen
Bjørn A Aadalen hallen
Lene Kolstad Hansen hallen
Mona Forsberg hallen
Kari Tveitan hallen
Heidi Vasdal hallen
Anita Hole hallen
Halvor Staulen hallen
Stian Hovstø hallen
Jan Tore Christensen hallen
Marianne Bergland kiosken og hallen
Dag Thorsen kiosken og hallen
Astrid Klakegg kiosken og hallen

Arnhild K Lunder kiosken
Lise Rønningen kiosken
Øyvind Skilbred kiosken
Espen Forsberg kiosken
Inge Eriksrød kiosken
Roy Arild Jensen kiosken
Johannes Sørhaug kiosken
Bjørnulv Haugen kiosken
Etiketter: ,

06 mars 2007

Keepersamling i

Siljanhallen. Torsdag kl 17. Keepere fra 13 år og oppover. Gutter og jenter.
Ta med innesko og hansker.

Lurer du på noe så kontakt Stian Hovstø.

Etiketter: ,

24 januar 2007

Bilder fra Streetfotballen tatt av Varden


Her er noen bilder Fredrik Pedersen fra Varden har tatt. Alle bildene kan fås i digert format hvis ønskelig.
Bildet til høyre er av Robert og Nico i den kampen jeg syntes var stevnets beste. Begge disse innehar en meget bra teknikk og det var spenning til siste sekund. Robert vant til slutt 5-4. Sjekk hvor slitene spillerne er etter rundt 4 minutter.
FraVarden2.jpg
FraVarden3.jpg
FraVarden4.jpg
FraVarden5.jpg
FraVarden6.jpg

Etiketter: , ,

13 januar 2007

Kiosken under Streetfotballen

Vi vil selvsagt ha åpen kiosk under Streetfotballen lørdag 20. januar.
Det blir salg av brus, kaffe, pølse m brød, vafler, muffins, sjokoladekake med mer. Til fornuftige priser.

Etiketter: , ,

07 januar 2007

Demo av fotballtriks mellom kampene


Anders Solum en av Norges aller beste fotballtriksere vil innimellom endel av kampene vise forskjellige triks. Se litt av det han kan på www.andersfreestyle.com

Etiketter: ,

05 januar 2007

TrolLAN07 er i gang


Siljans første større lanparty er i gang.
Og for en flott start. 30 blide ungdommer noen hundre meter med ledninger, og et meget bra planlagt lan.
Oppstarten gikk for det meste knirkefritt bortsett fra at noen av disse digre maskinene tok mer strøm enn man hadde regnet med.
Dermed ble det noen strømbrudd i starten. Men dyktige arrangører sammen med haugevis av meter kabel hentet strøm fra andre kurser og alle var i løpet av kort tid i full gang med spillingen.
Når undertegnede reiste fra hallen kl 19 30 var alle dypt konsentrerte foran skjermene og Grandisene og Battery gikk ned på høygir.
Takk til Kai og Einar som sammen med noen andre har stelt i stand dette.
Bilder fra natten og lørdag morgen her:
EvenE

Etiketter: ,

12 desember 2006

Streetfotball. Planleggingen i full gang


Øystein KT, Espen Ø, Marie R, Ørjan B, Marthe FE, Robert M og Even E var i kveld samlet i Siljanhallen til en ”idedugnad”.
Hvordan skal vi arrangere Streetfotball i Siljanhallen.

I korte trekk ble man enige om følgende:

Arrangementet starter lørdag 20. januar kl 11 00.

Klasser skal være:
Gutter 13–14.
Gutter 15-16.
Gutter 17 og oppover.
Jenter 13-14.
Jenter 15 og oppover.
Deltageravgift er kr 50.
Inngang for ikke spillere vil koste kr 20.
Det skal lages en ring med sitteplasser rundt ringen. Ørjan og Robert har ansvaret for denne.
Kampene vil gå i mørklagt hall med kun ringen opplyst av spotlight. Anders E har ansvaret for lyssettingen.
Det skal spilles musikk under kampene.
Speaker. Her satser vi på jentenes Lois Armstrong. Anette S.
Marie og Marthe har ansvaret for skaffe sponsorer til arrangementet.
Målet er 100 deltagere.
Klassene starter på forskjellige tider lørdag. Alle møter ikke kl 11.
Det blir åpen kiosk inne i hallen.
En visualiserende logo er under arbeide. Ferdig i løpet av en uke.
Nytt møte tidlig i januar. Even innkaller til dette.

Etiketter: , ,

10 desember 2006

Spilleregler Streetfotball

Spilleregler og annen info om Streetfotballen.

Opprinnelsen er fra Nederland hvor dette er meget populært. Det kalles der "Panna" og foruten å vinne kampen er endel av moroa å ydmyke motstander med tunneler. Panna betyr på nederlansk tunnel.
Hvis du blir slått en tunnel(Panna) på har du tapt umiddelbart. Det er som knock out i boxing.


Spillerreglene:
Streetfotballen i Siljanhallen spilles etter vanlige "Panna" regler:

1 mot 1.

Banestørrelsen blir ca 6x4 meter eller i en sirkel.

Små mål. Spillet går ut på å score mål eller slå tunnel.

Kamptiden er 5 min.

Ved uavgjort 1 min sudden death deretter trekning. Den som først slår en panna(tunnel)vinner kampen.

Med panna(tunnel) menes ball som går mellom motstanderens ben og du tar i mot uten at motstander eller vegg rører ballen.

Hvis du blir slått en panna på har du tapt kampen umiddelbart. Uansett om du leder på målscore. Det er som knock out i boxingen.

Taper du kampen er du ute av turneringen. Winner takes it all.

Klasser:
Gutter 13-14

Gutter 15-16
Åpen klasse gutter 17 og oppover.

Jenter 13-15
Åpen klasse jenter 16 og oppover.


Du regnes som 13 år hvis du fyller 13 år i løpet av 2007.
Du regnes som 14 år hvis du fyller 14 år i løpet av 2007 osv.


I mellomtiden kan du lære om Futsalen her eller se Nikes video her

Etiketter: , ,

04 desember 2006

TrolLAN07

Siljan IL (fotballgruppa) vil for første gang i Siljan arrangere LAN-party!!
Vi starter pent hvor vi ikke kommer til å bruke internett...

For hvem? : 7. – 10. Klasse i Siljan
Sted : Siljanhallen
Tid : 5. – 6. Januar 07
Kl : 17.00 – 15.00
Pris : 100.-

Det blir salg av pølser, pizza, brus m.m. Vi satser på å få til en felles frokost evt brunch på lørdagen

Ta med :
- Data, skjerm, tastatur, mus og hodetelefoner
- Nettverkskabel min.5 meter ( kan kjøpes i hallen ca 50.-)
- Sovepose
- Penger til kiosk
- Forgreningskontakter ( det blir kun et strømuttak til hver!! )
- Spill : Dette er spill vi tror kommer til og bli spilt
Battlefield 1942 og Battlefield 2
Counter Strike 1,6 og Counter Strike Source
Football Manager 2006
Need for speed Most Wanted

Fått noen julegave tips nå? Her er linker hvor du kan lese om spillene og evt kjøpe dem: Gå inn på www.wikipedia.org eller www.vg.no/spill og søk på en av spillene. De fleste spillen er å få tak i på Musikkverket på Arkaden eller på Playcom på Lietorvet.

Det blir blant annet satt i gang en konkurranse på PlayStation med Buzz, der vinneren får med seg spillet hjem!!

Vi tar kontakt med foresatte til de som melder seg på, med forespørsel om å hjelpe til.
” Jo flere som har anledning, jo mindre blir det på hver”

OBS! OBS!! Vi har kun kapasitet til ca 40 stk, så her gjelder ”første mann til mølla prinsippet”

Påmelding innen man 18. des kl 20.00 på denne linken :

http://www.TrolLAN07.moo.no

Eller send en email til trollan07@gmail.com

Påmeldingen er ikke fullført før det er betalt 100,- kr til konto:
9713 61 35760
Merk beløpet TrolLAN07 og ditt navn

PS. Vi kommer til og kreve en skriftlig bekreftelse ifra foresatte som enten leveres skriftlig eller muntlig ved ankomst .

For fotballgruppa:
Kai B, Daniel T, Henrik P,
Christian B, Magnus B og Einar A

Etiketter: ,

29 november 2006

Avslutning 8 åringene


Siljan gutter og jenter 8år hadde avslutning i discoteket onsdag 29.11.De er 11 gutter og 4 jenter fordelt på 2 lag.
Dette var en perfekt avslutning på en lang sesong med kaker og brus. Alle ungene var på dansegulvet nesten hele kvelden

Etiketter:

28 november 2006

Dataparty i Siljanhallen

Møte Siljanhallen onsdag 27 nov kl 20.
Tilstede var Even E, Kai B og Einar R.

Det ble i går onsdag avholdt første møte for planlegge et skikkelig dataparty også her i Siljan.

Vi ble på møtet enige om rammene rundt et slikt arrangement og satte en dato for partyet. Det ble videre bestemt at SiljanFotball skal stå som arrangør. Kai B har ansvaret for den tekniske gjennomføringen og handler inn det som trengs av utstyr. Kai og Einar tar arrangementet videre fra nå av og involverer SiljanFotball når de har behov.

Nytt møte lørdag og etter dette vil det antagelig bli offentliggjort dato og flere detaljer rundt Siljans første større dataparty:)Etiketter: ,

27 november 2006

Rune Jarstein kommer tirsdag


Odd Grenlands meget gode keeper Rune A Jarstein kommer tirsdag til Siljanhallen. Han skal trene sammen med G14 og J19. Han insisterte på å få spille spiss:)
Her blir anledning for yngre lovende spillere til å få både en autograf og et bilde sammen med Jarstein. Han kommer ca 17 30 og blir til 1900.

Etiketter: , , , , , , , ,

14 november 2006

Lagpåmeldingsmøtet avholdt i kveld

Lagpåmeldingsmøtet ble avholdt i Siljanhallen i kveld. De aller fleste lagene er nå meldt opp. Dere har selv ansvaret for å sjekke at opplysningene stemmer.
Det sjekker dere her:

På spørsmål fra Anette H om det var noen kandidater til ledervervet etter Ernst kunne Even Elseth bekrefte at han stiller som lederkandidat i neste år. Hvis han får gjennomslag for et stramt budsjett.
Men det kan jo komme en motkandidat og denne er hjertelig velkommen


Etiketter: , ,

01 november 2006

Lagledermøte tirsdag 14. november


Lagledermøte tirsdag 14. november kl 1830 i Siljanhallen.
Dette møtet er hovedsakelig for å melde opp lagene til sesongen 2007.
Seniorlagene skal være påmeldt senest 1. desember. Aldersbestemte lag senest 15. januar.

Lag som sender følgende info på mail til SiljanFotball trenger ikke stille på møtet:
Lagleders navn og adresse, årsklasse laget skal spille i, 11er eller 7er og hvilken divisjon. Det siste gjelder kun 11er lagene.

Denne info må vi ha før møtet.

Lag som ikke er representert på møtet og ikke sender på mail risikerer og ikke bli påmeldt i serien, evt. måtte betale tillegg ved for sen påmelding. Kretsen er rask med bøtene.

Etiketter: , ,

08 mai 2006

Handlekveld Torsdag 11mai kl 1800 Henting av dresser.

Henting av dresser i Siljanhallen Torsdag 11 mai kl 1800.
Salg av strømper og shorts.
Dress 300 kr.

Fotballstyret.

Etiketter:

26 april 2006

HANDLEKVELD 03. MAI

DET BLE BEKLAGELIGVIS IKKE NEVNT HVOR HANDLEKVELDEN SKULLE VÆRE;

STED: SILJANHALLEN

BEKLAGER!!!

Etiketter:

Handlekveld 03.05.06


Handlekveld Fotballen onsdag 03.mai 2006 kl. 18.00.Salg av den nye dressen til under kr. 300,-.Salg av strømper, shorts, leggbeskyttere, gensere, bagger og noen
fotballsko.

hilsen Fotballstyret

Etiketter:

08 mars 2006

EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE I SLJAN IDRETTSLAG


Vi innkaller med dette til ekstraordinærtårsmøte i Siljanhallen den 22 mars k.19.00
Håper så mange som mulig setter av denne datoen og viser sitt engasjement for Siljan idrettslag.
Sakslisten er 1. Valg av leder
2. Valg av medlemmer til valgkomiteen
3. Revidert budsjett for fotballgruppa

Vel møtt

Etiketter: , ,

03 mars 2006

Fotballstøvler bes tatt av ved inngangen i Siljanhallen


Hei.
Det henstilles til alle spillere om å ta av fotballskoene hvis dere går inn i hallen. Utstrakt bruk av grusbanen vinterstid har medført masse ekstra reingjøring.
SIL

Etiketter: ,