25 desember 2007

DugnadsPoll.

Tenkte å innimellom bruke en poll (meningsmåling) for å lodde stemningen i forskjellige saker blant leserne. Det har vært prøvd tidligere.
Her er en ny poll:
Ved fellesdugnader som kalenderdugnaden, isbokser, kakebokser, julekalender osv er det alltid mange som sluntrer unna. Ofte nesten halvparten. Skal vi da fortsette med fellesdugnad?


Etiketter: , ,

15 november 2006

Hvis Even E blir leder i SiljanFotball......

Hva skjer da? Vi må senke utgiftene med rundt 250000 kroner.
Størst overgang blir det på seniornivå. Her blir det ikke noen støtte fra klubben. Det betyr at seniorlagene i tillegg til treningsavgiften også må spleise på dommerutgifter og lagspåmelding.

Det er ikke så ille som det kan høres ut. Tilsammen koster dette for A-lag herrer 15000 kr. Del dette på 15 spillere som det minst bør være og du er oppe i 1000 kroner ekstra pr spiller. Da betaler man med lisensen 2500 kroner i året. Det er ingen dyr hobby.

Damelaget deler 2500 på antall spillere og får en ubetydlig økning i kostnadene.
Andre ting som vil merkes er ingen støtte til avslutninger eller cuper. Dette gjelder alle lag. Store budsjettposter som idrettsmatriell må kuttes masse.

Oppi alt det negative ønsker jeg få på plass en Trenerkoordinator. Vi har mange trenere for de yngre lagene som ønsker veiledning. Vi har en person i SiljanFotball som har det som trengs for å fylle en slik rolle. Ja jeg tenker på deg Stian H.

Men...... . Det kan jo være andre som ønsker styre etter et annet budsjett. Time will show. Medlemmene bestemmer.

Etiketter: , , ,