28 desember 2008

Årsmelding fra junior-rekrutt 2008

Det har vært en flott gjeng på 15-20 gutter der mange av dem har spilt på a-laget. Men uten hjelp fra dem hadde det ikke blitt noe lag. Robert begynte som trener, men fant ut at han ville satse mer på A-laget.
Etter vårsesongen mistet vi noen spillere på grunn av skolegang og militæret. Høstsesongen tok Tom Erik og Joakim seg av trenerjobben og var spillende trenere på kampene. Juniorlaget har trent med A-laget hele høstsesongen, da det ikke lykkes å finne en egen trener som ikke har spilt.
Juniorlaget endte til slutt på en fin 4.plass, bak Hei, Kvitsund og Ulefoss.

Takk til Robert, Tom Erik og Joakim som gjorde en kjempefin innsats for juniorlaget i 2008, og takk til alle de andre spillerne for fin innsats. Det er en fin gjeng med gutter så det er synd at det ikke blir noe juniorlag i 2009.

Hilsen Gro E Løvskeid Thormodsrød Lagleder

Etiketter: , ,

20 august 2008

Enveiskjøring på Trollmyra i kveld

I juniorguttas kamp mot Gjerpen i kveld blei sluttresultatet 5 – 0!
Det hadde nok vært ønskelig å spare noen av juniorene til morgendages 5.divisjonskamp, men juniorlaget er helt avhengige av spillerne som også spiller på a-laget. I dag var det minst 6 (kanskje 8) som vi må kalle ”faste” a-lagsspillere, som var på banen og måtte spille hele kampen.
Med et så sterkt mannskap blei det også total dominans og full kontroll kampen gjennom.
Siljan styrte alt og ledet 2 -0 til pause, etter scoringer av Andre og Arne.

I andreomgangen hadde Gjerpen kun ett skudd i retning Siljanmålet. Den bakre fireren til Siljan hadde full kontroll og var flinke til å variere fremspillet på begge kanter.
Eirik scoret to mål i denne omgangen og Daniel satt inn det siste.

Håper gutta er flinke til å restituere og nullstille seg til a-kampen i morgen.
Denne kampen er mot Odd Grenland4 og spilles på treningsbanen bak HRL-tribunen på Skagerak Arena kl 19.30.

Etiketter: , ,

04 juni 2008

Siljan – Hei: 2 – 4

Juniorlaget gikk på et tap på Trollmyra i kveld.
Hei startet kampen best, og scoret et litt for enkelt mål etter 15. minutter. Morten var uheldig på en corner som blei slått inn i mål.
Siljan kom mer med utover i omgangen, og kom til mange gode sjanser. Det var det siste lille som manglet, og dermed blei det stående 0 – 1 til pause.

Siljan var fult på høyde med Hei i andre omgang også, men Hei var adskillig mer effektive.
Hei gikk opp til 0 – 2, før Vegard satt inn reduseringa til 1 – 2. Når Siljan nå virkelig fikk flyt, blei det slurva litt i forsvar og effektive Hei la på til 1- 3. Mot slutten av kampen reduserte Siljan nok en gang. Flott fremspill fra Mats, som Andre satt kontant i mål.
Kampen blei avslutta med nok en scoring fra Hei, slik at sluttresultatet blei 2 – 4.

Se flere bilder her, og Evens bilder her.
.

Etiketter: , ,

22 april 2008

Banemann rakk akkurat å måle


og merke opp Fagerlund før melding kom om at jr-rekrutt sin onsdagskamp var utsatt på ubestemt tid. Ulefoss kunne ikke stille lag. Sånt skjer og ikke noe man kunne forutse, men det var tre bortkasta timer.

Etiketter: , ,

18 april 2008

Siljan sesongåpner på Fagerlund


Junior-rekrutt sin serieåpning blir på Fagerlund i steden for Trollmyra hvor isen fremdeles ligger tykk. Bortsett fra skisenteret så er vel Trollmyra eneste stedet i Siljan med en så bra issåle 18. april. Positivt er det at Fritzøe nå vil gi oss en pris på kjøp av tømmeret på rot. Det gjør at vi sannsynligvis kan hugge om kort tid.

På Fagerlund er idag vannkraner og toalett åpnet og banen kan brukes fra mandag.

Etiketter: , , ,

07 februar 2008

Flotte Siljandrakter


Jr-rekrutt sitt draktsett er nå ankommet. Dette draktsettet er sponset av Itum. Må vel si at Itums fargelogo passet meget bra til Siljandraktene. På ryggen skal det trykkes SB1 logo. Denne skal visstnok forandres og vi ble anbefalt å vente med å trykke på denne.ItumdraktRygg.jpg

Etiketter: ,

06 februar 2008

28 lag i G19!

Siljans G19, som forøvrig vant 1.div i fjor, får mange lag i sin serie. Hele 28 lag er påmeldt i juniorserien. Skal bli spennende å se hva vårt meget unge jr-rekrutt lag klarer å prestere i år.

Etiketter: ,

24 januar 2008

"Damelaget" er historie.......

I hverfall på nettsiden. Et A-lag er klubbens øverste nivå. A- lagene er SiljanFotballs beste spillere. På herre og damesiden. Det er på tide å kalle vårt senior kvinnelag for noe annet enn "Damelaget"
Det er mer korrekt med A-lag kvinner. Vi har for tiden stor interesse rund begge a-lagene og det er vel ikke usannsynlig, når man ser veksten på jentesiden, at Siljan etterhvert også stiller a-lag 11er i kvinner senior? Og hvor tøft er det for ei lovende 16 årig jente å få lov til å spille på "Damelaget"?

Og vi har bra junioravdelinger. På gutte og jentesiden. Disse juniorene, i tillegg til å være juniorspillere, er rekrutter til Siljans A-lag. Jeg kaller derfor disse lagene for Jr-rekruttlag.

Forandringene er gjort i høyremenyen.

Etiketter: , , , ,

Juniorlagets nye drakter


Itum, en av SiljanFotballs større samarbeidspartnere, har sponset juniorlaget med nytt flott draktsett. Det er bestillt og blir levert i løpet av februar. Draktene er selvsagt fra Siljan-kolleksjonen som kan handles til store rabatter hos MX-sport. Bildet viser trøyen med sponsorlogoene. SB1 skal trykkes øverst på ryggen.

Etiketter: , ,