16 juni 2009

Pål Anders Ullevålseter i "Veggen" til helgen


Det blir masse motorbrøl i Siljan til lørdag. Hele norgeseliten i Enduro kommer å skal gjøre opp om sammenlagtseieren i norgescupen. Blant deltagerne er også ikke ukjente Pål Anders Ullevålseter. Han har brukket to bein i foten, men har testkjørt med en større støvel og kjører med 99% sikkerhet i "Veggen".

Konseptet i dette løpet er opp hovedbakken og ned familieløypa sammenhengende i tre timer! Ingen enkel trase, men det er heller ikke meningen når norgeseliten skal avgjøre hvem som blir Enduromester.
Løpene for de yngste, hvor flere Siljankjørere er med, starter kl 10 og eliteklassen starter kl 13.
Tillegsregler og program på www.siljanmc.blogspot.com
Bilder fra testkjøring:

Etiketter:

13 juni 2009

Siljan IL markerte seg i Veggen!


Mange medlemmer av Siljan IL stilte til start i Veggen 2009. Strålende vær og god stemning før start, men mange trippet rundt og var nervøse før startskuddet gikk.

Alle aldersgrupper og idrettsgrener i SIL var representert; fotball, langrenn, hopp og aerobic.

Vemund Gurholt gikk hard ut og holdt ryggen til Eirik Gramstad til midt i bakken.

Herfra måtte Vemund slippe og konsentrere seg om andreplassen. Den tok han med god margin, og blei dermed SIL’s raskeste løper.

SIL’s raskeste (under 16 minutter) ble:
Vemund Gurholt – 13:55 (YouTube)
Kjetil Staulen – 15:26 (YouTube, Kjetil og Joakim)
Joakim Christensen – 15:38
Joakim Tveitan – 15:59 (YouTube)

Alle resultatene fra Veggen, finner du på nettsiden til Grenland Freestyleklubb.
Mange flotte premier blei trukket ut blant deltakerne.
Gratulerer til Grenland Freestyleklubb for et flott arrangement, med en alltid opplagt Øystein Tallakstad som speaker!
Flere bilder ser du her.
Arne Helges bilder fra toppen ser du her.
Mats sine bilder ser du her.
MarianneB sine bilder her:
Kim Gonsholt sine bilder her:

LOKALAVISENE hadde masse fra "Veggen" mandagen:
Varden15juni2009
TA15juni2009

Etiketter:

12 juni 2009

Trillinger deltar for tredje gang!


Lørdag 13. juni arrangeres "VEGGEN" for tredje gang. Motbakkeløpet starter klokken 12 i Grenland Skisenter. Litt spesielt og imponerende er det at trillingene Carine, Malin og Susanne Sem er med for tredje gang. Og det bare 11 år gamle! Jentene var med i fjor sommer og de var også med i "Vinterveggen" i vinterferien. Og alle tre stiller til start lørdag. For tredje gang deltar også Susann Kiste. Alle disse jentene spiller på Siljans J11 hvor også trenerne deltar. Sprekt lag:) Møt opp i Skisenteret lørdag og delta eller se Norges sprekeste trillinger ta "VEGGEN" for tredje gang. Bildet viser en av dem i vinterveggen og sommerveggen.

Etiketter:

03 juni 2009

Sett av lørdag 13 juni til "VEGGEN"

Det nærmer seg "VEGGEN" i Grenland Skisenter og tidligere idrettshelter som Erik Pedersen, Ulf Moen og Olav Lundeberg stiller til start. Kan de tukte rekorden til Knut Harald Semb som i 2008 vant på tiden 13 minutter og 35 sekunder? Løpet er ment for hele familien, og fordi man trekker mange av gevinstene blant deltagerne kan alle vinne flotte premier. Blant de mange premiene er det både PC, slalomski og hotellopphold. Speaker i år som i fjor, Øystein Tallakstad. En av Radio Grenlands programledere deltar og sender direkte fra løpet:)
Se foreløpig premieliste:

Vandrepokal til totalvinner
Pokal til klassevinnerne.
Raskeste dame: 1 par One Way Classic Blue rulleski fra Elbe

Raskeste herre: 1 par One Way Classic Blue rulleski fra Elbe


Premier som trekkes blant deltagerne:

1 natt overnatting Quality Spa & Resort Kragerø
Atomic Carving slalåmski m/binding MX Sport Myren
PC gitt av Itum,
Årskort Grenland Skisenter
Utleiesett opptil 6 personer fra Siljan Paintballklubb
Overnatting inkl. frokost + badepark for 2 voksne + 2 barn i Quality Skjærgården Langesund
Bilpakke Larvik - Hirtshals tur/retur
4 stk billetter ODD-VIKING
8 stk Kinobilletter
2 stk fribilletter 2009 til Bø Sommarland
Gavekort kr 1000 fra Herkules Shoppingsenter
Poleringsvask Ekeberg Auto
Bilpakke Sandefjord - Strømstad tur/retur med Color Line
4 stk kinobilletter Filmsenteret Charlie
1 stor PizzaDolly Dimple's Skien
Webcam 1,3mpix fra Telekiosken Arkaden
Cottonfield herre t-skjorte fra Rosenvold
1 hårklipp hosTango Arkaden

Etiketter:

23 april 2009

Radio Grenland sender live fra "Veggen"


Planleggingen er i gang foran årets utgave av "Veggen". Løpet går lørdag 13. juni i Skisenteret og har samme grunnide som tidligere: Hvem er den råeste bakkeløperen. Kan nevne at folk allerede nå trener opp skibakken! Radio Grenland kjører livesending fra arrangementet og en av radiovertene skal visstnok delta med pulsmåler.
Som ifjor vil det også denne gang trekkes flotte premier blant alle deltagerne. Så du trenger ikke være topptrent for å ha muligheten til premie:)
Årets arrangør av "Veggen" er Siljans ferskeste idrettslag, Grenland Freestyle, med Roger Wierød som arrangementssjef. "Veggen" har egen gruppe på Facebook. Mer info kommer jevnlig frem mot løpsdagen.

Etiketter:

21 februar 2009

"Veggen" Tyngre blir det ikke


Idag gikk vinterens "Veggen" av stabelen. Mulig de fleste skjønte at dette ville bli tyngre enn det som er gøy og det var ikke mange deltagere. Dårlig vær og liten promotering av stevnet gjorde også sitt. Uansett, vi som deltok fikk en ekstremt tung tur opp bakken. Joakim og Vemund stilte med langrennski. En deltager hadde telemarkski. Undertegnede var eneste med brett. Starten gikk og vi vasset i bløt snø. Skigutta tok teten og vi andre nøt godt av å følge i deres spor. Opp selve "Veggen" var jeg så sliten at jeg var nære å gi opp. Da var det bare 50 meter til toppen, men jeg var totalt ferdig. Snowboardstøvlene fikk ikke feste i bratthenget og jeg sleit vannvittig. At min svogerOle Arne K var foran gjorde det hele ekstra ille. Kun tanken på pc som skulle trekkes gjorde at jeg klarte motivere meg siste meterene til toppen. Vemund var først på toppen foran Joakim og en telemarkskjører. Men det skulle vise seg at nedoverturen skulle bli utslagsgivende. Vemund hadde noen fall og Joakim tok seg forbi og vant førstepremien på 1000 kroner. Gratulere til alle dere som fullførte dette blodslitet. Spesielt de tre småjentene. Imponert over at dere orket. Hvem som vant pc`n? Bakkemannen........... Bilder her:

Etiketter:

12 februar 2009

Ny "Veggen" lørdag 21 februar kl 17


Da arrangeres vinterens "Veggen" i Skisenteret. Konseptet er at man løper opp bakken og kjører ski eller brett ned igjen. Langrenn eller alpinski. Med noen enkle portpasseringer. Lønner det seg med langrennski? Lønner det seg bytte støvler på toppen? Skiene må bæres fra start. Kan ikke ligge på toppen. Støvler som eventuellt byttes underveis skal også med til mål. Vinneren mottar kr 1000 i cash. Men hovedgevinsten en ny Laptop trekkes blant deltagerne!. Gratis å delta for alle som har hatt heiskort denne dagen. Resten kr 100. Påmelding på stedet fra kl 16. Mer info vil komme.

Etiketter:

05 november 2008

"Veggen" arrangeres igjen 13 juni 2009

Vi gjentar motbakkeløpet "Veggen" også i 2009. Løpet er allerede terminfestet hos Kondis.no. Vi forsøkte også få det terminfestet i friidrettskretsen, men da åtte SiljanIL ha egen friidrettsgruppe. Noe vi for tiden ikke har. Må bare fortelle at vår løperdronning Ingerid Kristiansen ringte meg og var veldig positiv til "Veggen". Hun sitter i et internasjonalt utvalg som arbeider med motbakkeløp og hun fortalte at dette konseptet med en stigning på 240 meter er ideelt. Det er nemlig mange løp som har umennesklig mange høydemeter og det er ingen fordel med hensyn til rekrutteringen. Kristiansen har hytte i Grenland og det er ikke umulig at vi får henne på startlisten i 2009:)

Etiketter:

23 juni 2008

Flott utstillingsvindu


You Tube er et effektivt utstillingsvindu. Videoen fra StreetFotballen er sett mer enn 1000 ganger. Også videoene fra "Veggen" er mye sett på kort tid. Sindres strafferedning og Hermans flotte frispark er også sett av mange. Kanskje også noen agenter he he.

Etiketter: ,

16 juni 2008

Mye "Veggen" lokalavisene


Både TA og Varden har masse "Veggen" stoff i dagens utgaver. Og det er hyggelig og lover bra for "Veggen" i fremtiden.
Klikk på bilde for å lese artiklene.

Etiketter:

15 juni 2008

Resultater fra "Veggen"


Her er resultatene fra "Veggen". Vi gjorde en nybegynnertabbe ved registreringen av første laget som gikk over mål. Tidene etter "Team Auton" er derfor ikke 100% riktige men plasseringene er riktige.
ResultaterVeggen2008.html

Etiketter: ,

Flere flotte bilder


Mange tok bilder under "Veggen" Her er fra Anitas kamera.
Her er bilder fra Evens kamera og her er fra Dag T sitt kamera.
Resultater med tidene skal komme etterhvert.

Etiketter: ,

14 juni 2008

Se vinneren mot mål på 13m og 35 sek!

Se de siste 400 meterne av det utrolig raske "Veggen" løpet til Knut Harald Semb. Denne tiden skal bli tøff å slå i fremtidige "Veggen" løp.

Etiketter:

Videoer legges herMange videoer ligger her: http://www.youtube.com/
Skisenteret

Etiketter: ,

Video fra "VEGGEN"

VEGGEN ble et bra arrangement. Som førstegangsarrangør gjorde vi noen småfeil, men satser på et ennå større og bedre arrangement neste år. Vi tok masse bilder og video. Video ligger her:
PS Slå på lyden.

Etiketter: ,

SpareBank 1 Veggen - kommet for å bli?


Det vet vi ikke ennå, men vi kan i alle fall konkludere med at den aller første styrkeprøven i Siljan, i alle fall av dette slaget, er vel i havn. Et flott vær og mange tilskuere skapte en flott ramme rundt arrangementet SpareBank1 Veggen, og alt lå til rette for at det skulle bli en fin klatreetappe for de vel 60 påmeldte deltagerne. Alderen varierte fra seks år og opp til eldstemann på hele 77 år!


Traseen opp alpinbakken er på 1500 meter og 1800 meter ned igjen, og deltagerne klatret 240 høydemeter. Vi gratulerer vinneren av Veggen 2008, Knut Harald Semb, med en imponerende vinnertid på 13 minutter og 35 sekunder. Han kunne dra hjem med hovedpremien på kr 2000,-, gitt av vår hovedsponsor, SpareBank 1 Telemark.


En stor takk til alle, foruten styret i SiljanFotball, som har vært med på å bidra til at 14. juni går inn i SiljanFotballs historie som "Veggen - et flott familiearrangement." Ingen nevnt - ingen glemt, men likevel en ekstra takk til Øystein Tallakstad for en glimrende jobb som speaker, og en stor takk til våre samarbeidspartnere som har bidratt med så mange flotte premier.


Liste over deltagere og respektive tider vil bli lagt ut på hjemmesida seinere.
Anita

Etiketter: ,

13 juni 2008

Bare timer igjen


til vi har svaret på hvem som er Grenlands råeste bakkeløper. Blir det langrennsfolket eller noen helt andre som stikker av med kr 2000 fra Sparebank1? Det blir garantert tøff kamp om seieren.

Mange fokuserer kun på tiden til toppen, men det er meget viktig å løpe raskt også nedover bakken.
Der har jeg sett forskjell på flere minutter fra de som bremser til "galningene" som bare setter beina i fri og raser nedover.
I morgen kl 13 har vi svaret på hvem som mestret "Veggen" best!

Etiketter: ,

11 juni 2008

Ta med kikkert.


"Veggen" fikk flott omtale i lokalavisa i dag. Helside i Varden er flott pr for arrangementet. Og det kommer visstnok omtale også i andre lokalmedier. Og det er bra.
"Veggen" er et publikumsvennlig arrangement. Man kan se deltagerne nesten hele tiden. Det anbefales allikevel å ha med en liten kikkert. Da kan man se detaljene når deltagerne sliter seg opp i selve "Veggen".
Under løpet vil medlemmer fra Grenland Freestyle klubb være plassert ut 5 forskjellige steder i bakken. De er plassert i alle "kryss" for at det ikke skal være mulig å løpe feil. Ved mål gang blir deltagerne sluset inn i 4 rekker og registrert. Speaker Øystein Tallakstad vil gå gjennom de enkle retningslinjene før start.

Etiketter: ,

10 juni 2008

Mange folk i skibakken


"Feil" årstid, men i kveld var det 14 personer i alle aldere i Skisenteret. Langrennsgjengen, fotballjenter og turgåere testa ut "Veggen". Jentelaget starta turen fra Solvika og jogget ned til Skisenteret. Det var en annerledes og tøff treningsøkt for de få jentene som tok utfordringen. Motbakkeløp er tungt. Et par bilder her:

Etiketter: ,

Fritzøe gir to storsekker


Ivar Gonsholt, som også skal gå "Veggen", ringte i dag og fortalte at Fritzøe skoger gjerne ville gi to storsekker med ved til en heldig deltager i "Veggen". Disse har et verdi på mer enn kr 2000 og føyer seg inn i rekken av flotte premier.
SiljanFotball takker for bidraget!

Etiketter: ,

05 juni 2008

Aerobicgjengen øver til Veggen.


Noen av damene har ikveld lagt aerobictreningen til Veggen. Turen startet med å sykle til skisenteret. Vi regnet med at det var fin oppvarming :)
På bildet har vi Inger Anne, Liv og Astrid klare til start. Vi var enig om bare å gå pent og rolig opp.... Astrid tok ansvaret med å være tidtager og da var det bare å gå fort...

Tiden skal vi ikke røpe her, men vi har nok spart litt på kreftene for vi var kjapt enig om at vi kunne sykle tilbake til hallen for rekke litt ballspill :)

Flere bilder fra turen her:
Posted by Picasa

Etiketter: ,

03 juni 2008

Sikkerheten ivaretas under "VEGGEN"

Sikkerheten til alle som deltar er viktig under "SB1 Veggen" Det er derfor leiet inn Røde Kors med nødvendig utstyr og Fredrik Baklie stiller med 4-hjulig og som Røde Kors sin sjåfør. Dere som har sett Fredrik kjøre denne vil kanskje heller hinke ned fremfor å sitte bakpå:)

Etiketter: ,

02 juni 2008

J..... kult


Sa Janne Bøe etter en tur i "Veggen". Er det alvor eller ironisk ment spurte gutta som var samlet i Skisenteret i kveld. det var tydeligvis alvor for Janne løp like godt en gang til....Og det var flere enn Janne som øvet i Veggen ikveld:)

Etiketter: ,

30 mai 2008

Tjuvtrening i "Veggen"


Undertegnede har sitt daglige virke i Siljan-Skisenter og ser stadig folk som tjuvtrener i "Veggen" traseen. I dag var det en helsearbeider i tredveårene fra Siljan som testet formen. Hun startet friskt med ambisjoner om å løpe hele veien. Hun løp maksimalt 100 meter. Deretter var det rask gange. Men det var visstnok en flott tur.

Lovet å ikke avsløre navn og tid men mange kjenner henne nok:)

Se her hvor liten man blir i Veggen
Og her er hun I Selve Veggen.

Etiketter: ,

28 mai 2008

Alle kan delta i "Veggen"

Første info som ble sendt ut om "Veggen" inneholdt en feil. Det er nemlig ingen nedre aldersgrense for å delta i "Veggen" ALLE kan delta og alle deltagerne har muligheten til å vinne flotte gevinster. De fleste gevinstene trekkes på startnummeret:)

Etiketter: ,

27 mai 2008

Team Auton stiller med to lag!

Ryktene var sanne og Team Auton stiller med to lag i "Sparebank1 Veggen" Det betyr minst seks deltagere fra auton. Og det er jammen en høy andel av de ansatte. "Veggen" utfordrer andre bedrifter til å stille lag i "Veggen". Premiene er jo flotte og alle har muligheter til å vinne. De fleste premiene trekkes jo blant deltagerene.

Pokaler til klassevinnerne og kr 2000 fra Sparebank1 Telemark til hovedvinner. Gavekort på ski eller brett fra MX-sport Myren til vinner i klasse 93 og oppover


Premiene under trekkes ut blant deltagerne. Disse flotte gevinstene kan du med andre ord "spasere" opp og ned å allikevel vinne:

Laptop fra ITUM.verdi kr 5000

Et utleiesett fra SiljanPaintball. Verdi kr 2000

3stk fribilletter til Filmsenteret Charlie

1 stk årskort i Siljan Skisenter

2 stk gavekort fra Bø Sommarland à en voksen og ett barn

2 stk stk fribilletter til multimediashowet ” Turer med trøkk” med Lars Monsen den 30. september .

2 stk storsekker med ved fra Fritzøe skoger

1 drakt fra Odd Grenland med navnet på vinneren

1 gavekort fra Quality Spa & Resort Kragerø; ett døgn i suite for to personer inkl. frokost og inngang til bassengavdeling

24 gavekort fra Kystlink; Bilpakke til Strømstad, inntil fem personer og en bil, valgfri vei.

2 hagestoler og bord til en verdi av kr 797,- fra Bohus Down Town

Og det kommer ennå flere....

Etiketter: ,

24 mai 2008

ITUM gir laptop til "Veggen"!


ITUM gir laptop til en verdi av ca kr 5000 til "SB1 Veggen" Denne flotte premien skal trekkes ut blant deltagerne. Bohus har gitt ei flott hagegruppe. Denne trekkes også blant deltagerne.

Etiketter: ,

23 mai 2008

Rykter føre "SB1 Veggen"


Ubekreftede, men sterke rykter forteller at det planlegges et Team Auto`n til "SB1 VEGGEN". Da jeg snakka med teamsjefen ville han ikke bekrefte eller avkrefte dette, men det skulle være et møte til mandag....Mange av auton jentene har visstnok veldig lyst på hotellpremien! Og den trekkes jo blant alle deltagerne.

Jeanne Bøe stiller til start. Flott gjennomkjøring før årets Siljanspel.

Politiet, anført av Petter E, Jtc og Rolf stiller også med en bra gjeng spreke menn og kanskje kvinner. Enkelte av lærene på skolene i Siljan planlegger visstnok også å stille lag!

Det bli også muligheter til å prøve Paintball etter "Veggen". SiljanPaintballklubb leier ut utstyr. Vi håper på maaaaaange mennesker i Skisenteret lørdag 14 juni!

Bildet viser undertegnede midt i "Veggen". Veggen er bratthenget 1000 meter oppe i bakken. Nesten 40 grader bratt. Her blir det filmet!

Etiketter: ,

22 mai 2008

Triatlongutta til "SB1 Veggen"

Triatlon er sporten for de aller mest ekstreme selvpinerne. I Siljan bor en av Norges aller beste triatloner, Fredrik Mandt. Han stiller sammen med kompiser i "Veggen" Han ønsket seg minst 10 runder:) Han ble lovet enda tøffere konkurranse neste år.
Neste år kan vi jo arrangere et MiniTriatlon for de som ønsker, med svømming i Heivannet først. Deretter sykle en runde over Havretjern, Opdalen og flomveien til Skisenteret og avslutte med "Veggen"

Etiketter: ,

20 mai 2008

Flotte premier i "Sparebank 1 Veggen"

Konseptet "Sparebank 1 Veggen" faller tydeligvis i god smak hos bedrifter. Kragerø Spa resort gir et døgn i suite til to personer! Denne flotte premien vil bli trukket ut blant deltagerne. Bø Sommarland gir dagskort for to personer. Flere kommer ..:)

Etiketter: ,

19 mai 2008

MX-sport gir flott premie

MX-sport Myren gir et par flotte ski eller snowboard til vinneren av "Herrer født 1994 og oppover" Det betyr i klasse 13 år og yngre.

Etiketter:

"Sparebank1 VEGGEN"

Sparebank1 Telemark blir med som samarbeidspartner i "Veggen". Arrangementet vil hete "Sparebank1 VEGGEN". Banken gir blant annet kr 2000 i cash til total vinneren av løpet.
Han eller hun får overrakt en diger sjekk av SB1 Telemark direkte etter løpet.

Etiketter:

17 mai 2008

"Veggen" allerede testløpt


En aktiv langrennsfamilie fra Siljan har allerede testet "Veggen". Tilbakemeldingene var at dette kan bli akkurat hvor grusomt man ønsker. Gir du jernet opp bakken kommer syra meget kjapt. De anbefalte oss også å legge inn bigjumpen i løpstraseen. Det gjør visstnok løpet litt morsommere. Syre er gøy:)
Bilder fra traseen her:
Familien var meget positive, men fortalte at man må være litt forsiktige på nedtur. Jeg røper ikke tiden de brukte, men det var styggfort!!
Mer om veggen her:

Etiketter: ,

14 mai 2008

Snart klart for styrkeprøven "Veggen"


SiljanFotball i samarbeide med Siljan Skisenter arrangerer lørdag 14. juni styrkeprøven "Veggen" i Skisenteret i Siljan!
Løpets grunnide er å finne den råeste bakke løperen. Er det langrennsløpere, fotballspillere, aerobic utøvere eller kanskje noen helt andre? Høydeforskjellen er hele 240 meter og det er 1500 meter opp og 1800 meter ned igjen. God tur!
Bilder fra traseen her:

Siljan Paintballklubb vil ha banen åpen og du har da mulighet til å oppnå et
adrenalin kick utenom det vanlige.

Kafeen er åpen med salg av diverse.
Informasjon og nyheter om arrangementet kommer jevnlig. Foreløpig informasjon:

Start ved billettluke Siljan Skisenter, opp løypetraseen til toppen av bakken, deretter en litt annen trase ned igjen og målpassering ved billettluka.

Klasseinndeling:

Damer født 1994 og oppover
Damer født 1993-1978
Damer født 1977-1968
Damer født 1967 og eldre

Herrer født 1994 og oppover
Herrer født 1993-1978
Herrer født 1977-1968
Herrer født 1967 og eldre

Lag: en åpen klasse. Laget skal bestå av minst tre personer, uavhengig av alder og kjønn (bortsett fra nedre aldersgrense). Laget er i mål når den siste deltakeren på laget krysser mållinjen.

Påmeldingsavgift er kr 100,- pr deltaker
Registrering ved Siljan Skisenter fra kl 10.00 lørdag den 14. juni
Fellesstart for individuell går kl 12.00
Premieutdeling avhengig av når siste deltaker kommer i mål, antar rundt kl 14.00
Parkering kr 10,- Kontaktpersoner: Anita Hole 90966697, Stian Hovstø 99531297, eller Even Elseth 99004527

Hilsen SiljanFotball

Etiketter: ,