02 mars 2008

Nytt Æresmedlem i Siljan IL


Frem til Årsmøtet var det kun 3 Æresmedlemmer i laget. Vi har Otto Austad som fikk det på 70 tallet. Vi har Ole Kittilsen som fikk det på 70 tallet og siste æresmedlem var Jan I Mjøen som fikk det for sin store innsats med bygging av hallen. Nå var det på tide med et nytt som vi alle så virkelig fortjente det.
Heidi Vasdal ble på årsmøtet 08 utnevnt til Æresmedlem.
Begrunnelsen er som følger:
Hun kom som helt "fersk" inn i styret i 87 som sekretær. Main S Holte var da leder. De utgjorde et "radarpar "i en årrekke. Heidi var sekretær frem til 91 og hallbygging stod for døren.
Hun var da kasserer og økonomiansvarlig i Siljan IL frem til 1993. Hallen var ferdig 8.1.93 og stod ferdig uten en krone i gjeld. Faktisk så tjente laget 50 000 på å bygge hallen(rentepenger). Heidi ammet barn og jobbet iherdig i laget samtidig med ammingen !
I 93 overtok hun ledervervet etter Terje Kittilsen.Hun var leder i 2 år.Hun var aktiv med å få i gang Idrettskolen på slutten av 80 tallet. Den dag i dag er hun den som styrer denne økonomisk , nå som organisasjonssekretær.
Etter at hun gav seg som leder i 95 var hun fortsatt med i styret nå med Morten Gilberg som leder.
Hun har og vært oppmann for g 12 år i fotball den gangen hun hadde aktive barn med der.
Etter et par år litt på sidelinjen var det igjen lederkrise i laget i 2000.
Rolf Staulen var villig til å være leder om en Organssasjonsekretær ble ansatt som kunne ha oversikt på økonomi og medlemsmasse.
Hvem andre enn Hedi passet til jobben og ble ansatt med noe lønn. Hun jobbet mye mer enn det lønnen skulle tilsi. Det er en voldsom jobb.
Hun har siden 2000 jobbet som Organisajonssekretær og er det fortsatt nå på timebasis.Vi skriver 2008 og det er over 20 år siden hun kom fersk inn i styre og stell.
Vi som kjenner til henne vet at hun jobber mer enn det hun har betalt for i vår nå store organisasjon.
Det er milionbeløp vi snakker om i laget og hun har gjort og gjør en fantastisk jobb med å "serve" tilitsvalgte og medlemmer i laget.

Det er en glede for Siljan IL igjen å kunne utnevne et æresmedlem i laget.

På bildet ses vårt nye Æresmedlem med avtroppende leder SIL Kjell Olav Høiset.

Etiketter: ,