21 mars 2010

Gutter 11 på Badeparken-cup

Innendørs i den flotte Skjærgårdshallen i Langesund fikk gutta prøvd kampformen. De har trent to ganger ukentlig siden nyttår, men siden det har blitt lite spill på stor bane var vi litt spente på hvordan det skulle gå. Gutta var ikke helt fornøyde med innsatsen på lørdag, men vi foreldre så tendensene til det gode lagsspillet vi vet de kan. I dag gikk spillet bedre, og det ble mye feiring :-)

Super innsats av alle gutta! Vi gleder oss til serien begynner...

Etiketter: ,

15 mai 2009

Ja nå er gutter 10 år i gang igjen med fotballen.

De har spilt tre kampkvelder. Jeg synes ferdighetene til guttene mine er positivt fremgang. Resultatene for denne uken var veldig bra. Lag 1,Tirsdag to seiere og en uavgjort. Lag 2, Onsdag ble et sikkert tap i den første kampen. Men de to andre ble det også tap, men jeg har vel aldri sett så mye uflaks løp av to kamper som guttene hadde denne kvelden. Mange skudd bare sneia mål ingen ville inn i mål. Så er stemmer ikke utfallet. Hilsen trener Rune.

Etiketter: ,

07 september 2008

Atter en cup-triumf for 9 åringene!!!
I helgen var det Frukt og grønt-cup på Gvarv,og her gjorde 9år's laget "fruktsalat" av motstanderene. At gjengen skulle spille 7'er var ingen hindring. De har storspilt i hele helgen med de mest utrolige finter, driblinger og taklinger til publikums store begeistring. Selv lag som ikke hadde tapt i serien måtte kaste inn "håndkle".Rune hadde sitt svare slit med å gi ordre med ett stemmebånd som garantert ikke hadde gått videre i idol.......Men med god hjelp fra "supporter-klanen" på sidelinja ble beskjedene kjapt levert!!
Velfortjente medaljer og t-shirts ble godt mottatt av kjempene fra Siljan!!!!
For med frukt og grønt i kroppen spilte de strake veien til TOPPEN.

Flere bilder her:

Etiketter: ,

30 august 2008

Hei-cup i strålende solskinn!!!
G99 var på Heistad nærmere bestemt Hei sin hjemmebane,for å møte andre likesinnede til "heftig fotarbeid" i Hei sin fotball-cup.
Idag var første lag ut HEI1, noe som skulle vise seg å bli litt slitsomt til tider for gjengen fra Siljan.........Det ble tap her, sluttresultatet får de som ikke så gjennom linsa komme med.

Andre lag ut var NUSTAD BK......Her ble det ikke målfest for våre håpefulle, men de gjorde en tapper og "fairplay"spillende jobb allikevel.


Imorgen er atter en ny dag med drøssevis av nye muligheter.....
Bilder fra dagens dyst ligger.....HER:Etiketter:

"Bursda" er ingen hindring........


For er det hjemmekamp ,så er det hjemmekamp. Torsdag 28.august hadde J99 gjester på Trollmyra.
Pors , Gvarv og Snøgg-Høgås1 stilte til dyst. Vi hadde sliti litt i forkant pga.klassefest i B-klassen ,så det spøkte litt rundt jentene om vi ville klare å stille med nok spillere.
Løsningen kom kjapt til oss da Susann og Susanne fra J98 villige stilte sine krefter til disposisjon.Sporty gjort av dere, tusen takk skal dere ha.Kveldens kammper endte med 2 vinn og 1 uavgjort. Kjempe spill av alle jentene.

Ruth og Gordana hadde kiosken, og der ble resultatet kr1020.- Knall!!Etiketter: , , ,

26 mai 2008

G99 1 holdt nullen og vell så det!!

Da de omsider møtte Urædd, Herkules og Storm i kveld.Mangel på baner gjorde at første kamp ble nesten 20min forsinka. De spilte en ganske god kamp mot urædd, selv om banen var i minste laget........" Kankè løpe opp på sia uten å gå ut a banen jo" sa en oppgitt Matias MH. Kampen endte o-o. Neste kamp var mot Herkules noe som endte i 4-0 til siljan( litt usikker på resultatet) Siste lag ut var Storm, og her ga de jernet noe som resulterte i seier til guttene fra Siljan. (regner med at Rune vet reultatet her) Gratulere med seieren.

Bilder her:

Etiketter: ,

22 mai 2008

Jenter 99 ga jernet"
På Trollmyra i kveld. Fossum og Skarpedin var laga vi skulle møte. Jentene var nok litt spente , men med god "pep" fra Espen leverte de flotte resultater. Godt forsvar , sentring og godt samspill resulterte i resultatet 4-0 til Siljan. Skarpedin var neste lag ut . Dette ble rene målfesten 12-0 til jentene våre....... Jubelen sto i taket!!!! Publikum stilte også ikveld noe som skapte fin stemning rundt banen.
Kiosken hadde også litt å gjøre......Her hadde jentene til tider formel 1 føring på vaffelpressa.
Tusen takk til Lise og Anne Sofie som fikk inn kr 1579.- i kiosken, helt knall!! Mange fornøyde gjester på Trollmyra i dag.

Bilder fra kampen her:


Posted by Picasa

Etiketter: , , ,

05 mars 2008

Girlpower på grusbanen....!!

Ja nå er 99 årgangen representert med reint jentelag, veldig spennende synes både trener Espen Dahle og undertegnede....Stor iver fra alle jentene ja, her er det nok av krutt og pågangsmot. Maren, Victoria , Marie , Åsa , Hedda , Silje , Ida Marie , Ida , Diana og Ine følger opp med gode ball-kunnskaper og ivrig fotarbeid.....Smilet sitter godt.

Jentene trener hver onsdag fra kl: 17.45-19.00.
Det fokuseres på å ha det gøy med ballen samt jobbe med hverandre noe de fikser kjempebra........"one team , all winner`s"
Oppmøtet er veldig bra , ja her er lagånden i høysetet.

Flere bilder fra treninga ligger HER:
Og forrige ukes dyst her:
Posted by Picasa

Etiketter: ,

24 oktober 2007

Joda kjøligere er det blitt , men pytt hva gjør vel det!!


Nesten hele gjengen var på plass i kveld også, kjempefint. Sola lå så vidt i horisonten når treninga starta kl 17.30. Månen lå å luska den også , men det gikk en god time før den hviste sitt sanne jeg. Rune og Frode starta opp med noen oppvarmingsrunder slik at de skulle bli gode og varme.
Varme og litt slitne ble de, men det stopper ikke denne gjengen.....Det er stort fokus på ballføring og ballkontakt noe de viser stor fremgang på, artig å se hvor "goe" de blir. Etter noen stafett-runder var det klart for en treningskamp.
Veldig mye fint spill, eller som Eggen sier "vi spæll oss go sammen".
Noen ble litt kalde på føtter og ører, så husk neste gang på godt varmt tøy.
(undertegnede stilte i scooterdress samt en termos med kaffe) noe som var godt når gradestokken rusla ned mot nullen..
Husk fotballavslutninga på fredag!!

Etiketter: , ,

25 september 2007

99 årgangen`s siste kamper i kveld på Gulset.


Ja, avslutte skulle vi jammen gjøre.... Åfoss, Herkules og Gulset var laga vi møtte. Med stor iver og pågangsmot var planen klar, vi skulle gi de en real fight.....
Første lag ut var Åfoss, her var motstanders strategi å "brumle" i angrep.
Funka ikke helt, for de møtte god motstand. Vi måtte tilslutt se oss slått.
Ingen hang med hodet av den grunn , de har det moro med ballen gjennom hele kampen


Andre lag ut var Herkules , som igjen ga oss en god runde.
Vi lå lenge i ledelsen , men de henta inn seieren på slutten.
Gulset var sesongens siste lag ut.
Alle jobba kjempebra, fine finter og taklinger gjorde til at vi atter en gang så seieren innen rekkevidde.
Men vi måtte til slutt innse at løpet var kjørt.

Men som den flotte gjengen de er , tok de tapet med hevet hode og takket for kampen.

De jobba kjempebra i kveld , virkelig moro å se på både gjennom linsa og utenfor.


Vil med dette takke for en flott sesong med alle sammen, ser frem til mange fine øyeblikk i 2008.


Bilder fra sesongens siste kamper finner du her:
Etiketter:

11 september 2007

Fantastisk spillekveld for 99-årgangen!!

Posted by Picasa Endelig var det vår tur til å ha masse gjester på Trollmyra. Strålende solskinn varmet mang en kropp på "myra" i kveld. Denne dagen var det Herkules,Hei og Tollnes som skulle få bryne seg på gjengen vår.

Ja, bryne seg fikk de det er sikkert og visst!!
Både Siljan1 og Siljan2 "ga jernet"...
Mange fine taklinger , finter og innlegg samt godt forsvar og stramme keepere resulterte i at vi fikk alle de tre valørene ; Seier , Uavgjort og tap. Publikum stilte som vanlig trofast opp...
De fikk sin belønning i et alltid like morsomt spill av våre håpefulle , samt en stor dose med vafler og kaffe.

Å når jeg sier STOR dose vafler så stemmer jammen det!!!!
For mens spillet pågår så svette og grasstuster gviner, står damene i kiosken med vaffelpressa på høygir for å levere til sultne sjeler. Den store trafikken foran luka resulterte i ny rekord i kassa.De fikk jammen inn 2090kr. (Kætsjiing!)
Bra jobba både i kiosken å på banen i dag gitt.

Det er moro å se så mye liv og røre (ja,vaffelrøre også) på en kveld som denne.
Takk til alle som gjorde ramma rundt Trollmyra så fin!


Etiketter:

02 september 2007

Bøketroll-cup for 99-årgangen

Hele gjengen ankom Larvik Turn sitt anlegg på lørdag litt før kampstart 13.25. Forventningen var nok stor både for spillere og familiene. Siljan stillte med 2 lag. Været var så som så, men kjempe for siljan`s ære var noe som skulle gjøres med stor presisjon..... Begge laga spillte nesten samtidig , så Frode og Rune styrte hver sin gruppe. Begge laga jobba bra sammen selv om motstanden til tider var stor..... Det ble mest tap, men vi fikk lura inn en seier på slutten.
Jentene gjorde en god jobb som resulterte i flere mål.
Værgudene var ikke helt oppdaterte på hvordan cup-vær bør være for vi fikk både regn og vind. Jeg som utskremt fotograf eller paparazzie fikk kjenne på kroppen at det nærmer seg høst. Takket være Fru Sikane som hadde med reserve-garderobe fikk jeg varmen tilbake inni ei god jakke.Måtte kaste inn "hånkle" en stund(umulig å holde kamera når kroppen"vibrerer")
Idenne perioden fikk Viggo sin ild-dåp i hvordan paparazziene lever...He he. Syns vi klarte oss bra.
Kl:16.45 Starta siste kampen. Cup er cup og det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Premie ble det også , flott diplom og medalje.
Har sagt dette mange ganger før ,men jeg sier det jammen ennå en gang : På tur med denne gjengen her er bare så moro , vi er en knakandes flott gruppe : )

Flere bilder fra denne turen ligger her:

Etiketter:

01 september 2007

Man blir nesten rørt...


når man ser bilder Marianne tok på Fagerlund torsdag.
Den gleden og innsatsviljen som lyser ut av øya på aktørene er ikke til å misforstå. Det er tydelig at fotballtreningene er morsomme.

All ære til dere trenere og lagledere som flere ganger i uka gir dem dette tilbudet.

Etiketter: ,

19 august 2007

Kan`ke stoppe oss selv om det regner...
Dag 2 av Postbank-cupen ble en ganske fuktig affære, men denne gjengen lot seg ikke skremme .

Første lag på lista var ODD. Var nok litt spente på hva de hadde av ferdigheter...... Rune "preppa" gjengen god i hvem hva og hvor, slik at det skulle sitte. De møtte god motstand i finter, takling og forsvar. Men med utrolig bra godt forsvar og flott keeperspill møtte Odd veggen til tider..... Alle på laget gjorde en fantastisk god jobb , men vi måtte til slutt se oss slått med 1-0.


Siste lag ut var STORM (de har vi sliti litt med før) som skulle vise seg ikke var så farlige.Regnet pøser ned mens den ene taklingen etter den andre rammer Storm. Med et godt forsvar og en sprek keeper + mål-haiene som gjør sitt ,ender det med at vi vinner 4-2 . Må bare få sagt at det var veldig moro å få oppleve denne gjengen som besto av : Marcel , Hedda , Matias MH , Benjamin , Viktoria , David , Ida Marie og Emil som gjorde seg fortjent til både pokal , diplom og T-shirt.


Dette var en veldig fin cup selv om det metrologiske "skurra " litt , så dette hadde vært moro å prøve til neste år også.


Neste Cup er Bøkeskog-cup , gleder meg allerede.


Flere bilder fra dagens fuktige slag ligger her:

Etiketter:

18 august 2007

Gutter og Jenter 8 år " Reiste kjerringa" I dag under postbank-cup`nFor makan til flott og veldig artig spill vi fikk oppleve fra de 8 som hadde mulighet til å være med på . Første kamp skulle være mot Tjølling, men de uteble (kansje de fikk "nærva") Etter en kjapp dirigering i sekretæriatet møtte vi omsider Risør. De ga oss en god fight, men måtte se seg slått når tavla viste 5-3 i vår favør.
Neste lag ut var Ros-IL ( Røyken kommune) Her var nok jobben noe tyngre. Men verken Ida Marie eller Viktoria lot seg skremme av dere`s 2er spiller.
Dyktig fotarbeid og flott forsvarsspill fra disse to samt no`n gode taklinger fra Hedda og Benjamin og Marcel som dyktig keeper, gjorde til at våre mål -haier Matias MH , Emil og David fiksa det ene målet etter det andre.
De måtte jammen se seg slått de også etter endt spilletid.
Nå var det bare en kamp igjen Å DEN MÅTTE VI VINNE !!
Vi skulle nemlig møte Frode`s (lærer`n på midtbygda) Pors-lag. Gjengen var helt klar for en ny "fight", noe som skulle vise seg å bli reine "rusleturen" til Frode`s store fortvilelse (Her ringer`n kansje etter hjelp??he he)
4-1 ble sluttresultatet i denne artige kampen. Hele gjengen jobba kjempebra i det flotte været, og vi på side-linja storkosa oss.
Imorgen er atter en ny dag hvor vi skal møte Storm og Odd , regner med at den blir like underholdende og spennende.
Vil du se litt av det som hendte idag , så ligger det en "bunke" her:

Etiketter:

10 juni 2007

Herkules-cup i knallvær !!!
Ja, når vi sier knallvær så mener vi det..... Makan til sol og varme.
Siljan GJ8 stilte med 2 lag "fit for fight" Lørdag og Søndag. Spenningen var stor hos alle. Nå var det på tide å prøve ut lærdommen fra treninga.
Ja , lærdommen satt godt..... De spilte godt begge laga.
Varmen tok nok litt "pipen" på noen og enhver , men det "beit" ikke på spillerene.......De sprang , dribla , sentra og scora til alles store jubel. Vannvittig flinke alle sammen.
Etter endt spill lørdag møttes vi som hadde mulighet til felles grilling hos Rune og Astrid.


Kjempekoselig... Det smakte med pølse, burger, filet +++++

Alle var kjempefornøyd med dagens "dyst".
Takk til Rune Og Astrid som stilte med plass og grill.
Søndag kom med ennå mere vær, knallvarmt med lett bris.
Alle hadde godt med vann i flaska og en is eller 5 innen rekkevidde.
Bøtta med kaldt vann og svamp ble en viktig faktor idag...
Begge laga har spilt veldig bra idag også , mange stolte foreldre , besteforeldre , tanter og onkler.... Er det noe vi foreldre er bra på , så er det supporter på høyt nivå. Vi er er en knallfin gjeng altså.
Dagen avslutta med pokal og diplom. Dette ble selvsagt tatt imot med stor jubel fra publikum.
Vil med dette takke for en "superduper" helg med denne gjengen.
Ha en forsatt flott sommer.


En rimelig stor bunke bilder finner du her :

Her er det jammen en bunke til:

Etiketter:

06 juni 2007

Masse aktivitet en onsdagskveld


Moro å se all aktiviteten rundt på våre anlegg. På Trollmyra trente juniorene og alaget sammen. På motsatt banehalvdel spilte g11 kamp. På Fagerlund var nesten 50 spillere pluss trenere og foresatte samlet. Beklager at vanntoget måtte gå, men det er ikke nok bare å vanne i helgene. Men det virka som småtassene synes en dusj i varmen var helt greit.
Trenerne jeg så i aksjon er de virkelige ildsjelene. De er SiljanFotballs ryggrad. Uten alle timene de gratis legger ned i klubben ville ikke ungene hatt noe fotballtilbud. Som en liten påskjønnelse mottatar alle Adidas treningsdress og en bag. Endel hentet den allerede i dag. Og den er dere ærlig fortjent.

Noen bilder fra onsdag her:

Etiketter: , , , ,

31 mai 2007

99 årgangen skal på Herkules-cup

Ja folkens da er det cup-tid igjen. 9 og 10.juni braker det løs for GJ 8.
Påmelding 100kr leveres på trening Onsdag 6juni. Dette blir moro folkens.
Rune kommer med nærmere info. etterhvert ang. kampstart etc.

Etiketter:

30 mai 2007

Utrolig hva vi kanselv om trener Rune sitter på skolen å forbereder seg til eksamen. Treninga skulle gå sin gang det var vi bestemt på. Kjetil (pappa`n til Matias MH) stilte som trener , vi andre som litt hjelpere. Selv om banen var noe "bløt" etter alt regnet stoppet ikke det 16 par ivrige fotball-føtter... De kjørte stafett med og uten ball, her er konkuranse-innstinktet på topp. Gjengen ble deretter delt i 2 lag på 8, nå skulle det spilles kamp. Corner, raske innkast og samarbeid i spillet skulle jobbes med. Her har vi nok litt å jobbe med ennå........
Siste del på programmet var "hvem kan ta ballen fra Kjetil"Snakk om "mølje" he he he......
Bilder fra dagens trening finner du her:

Etiketter:

26 mai 2007

Heeeia Siljan..... helt fantastisk cup-lørdag


Forventningsfulle og spente som bare det (spesielt Rune..) Dro vi fra Siljan idag morges , målet var Eiker-Kvikk cup i Hoksund.
6 biler og 6 spillere med respektive familier ,entusiasmen var stor. Første kamp var mot Solberg 2....der gikk fløyta. Drible , sentre, løpe fort som fy ja, det ble scoring på scoring 11-2 til Siljan. Vi var i jubelrus makan til flott spill. Neste kamp var mot Vestfossen, ville vi klare denne da tro ?? Å jada, forsatte med like bra spill "smalt" inn 9 mål. Alle jobba kjempebra (det er så moro å se på..) Resultatet ble 9-4 til Siljan. Nå måtte vi roe det helt ned "senke nerva", kunne alle gode ting bli tre?? Etter litt hamburger ,vaffel , kake og frukt var laget klare til siste innsats.... Nå var foreldra klistra på sidelinja mens Rune "trava" frem og tilbake,vi skal nemlig møte Eiker-Kvikk.
Fløyta roper ut, vi er i gang.....heia siljan heia siljan gå nå på,dette skal vi klare nå!!! Mååål , mååål , klapp klapp etc...
Vi jubler å roper, ja vi heier de frem til et resultat som lyder : 12-1 til Siljan...Ja, du leste riktig det var helt fantastisk spill av gjengen som besto av:
Silje,Ida Marie , Emil , Matias MH , Jonas og Sebastian. Veldig fin cup, dette må vi gjøre til neste år også. Vil takke for en fin dag sammen med hele gjengen med ønske om en fortsatt fin pinse.

Etiketter:

22 mai 2007

Det viktigste er ikke å vinne , men å delta.....


Selv om vi håper på å vinne da. GJ8 spilte på Åfoss ikveld. Hele troppen stilte i dag , så da ble det 2 lag fra Siljan..
Starta kamp mot Storm så mot Åfoss og til slutt Fossum.Ble tap i alle kampene selv om vi hadde mange fine scoringer og mange fine redninger av våre keepere. Gjengen jobba bra til tider , men ble nok litt "tunge i rumpa" etterhvert. Kjempe bra oppmøte av foreldre også denne gangen. Kort sagt vi har det veldig moro sammen.

Etiketter:

16 mai 2007

Nydelig sol ,men mye vind

Skremte ikke gjestene som kom til Trollmyra i går. GJ8 stilte med et sprekt lag som helt klart var "gira" på gevinst. Det fikk de jammen også....En seier og to uavgjort. Godt jobba av alle sammen . Det er kommet flere jenter på laget, nå er de 7 stk. Vi trenger flere så kom igjen.(det må da være noen som "klør" litt i skuddfoten her i bygda?) Trafikken i kiosken skal man ikke klage på ....Sluttresultatet her ble kr 1490.- Katsjing!! veldig bra.
Må nevne at Hege F kom gjennom skogen med en vaffelbestilling, "kanke" klage på ventilasjonen her nei. "Vaffel- eimen" dreiv godt over Trollmyra igår he he.. Nye parasoller har kommet til kiosken,måtte la de ligge igår pga. vind,men de kan jo avdukes i kveld når vårt "eminente" A-lag spiller storkamp her opp. Lykke til "guttær".
Ha en super 17.mai alle sammen med pølse,brus og is.
Posted by Picasa

Etiketter:

14 mai 2007

Neida, været spiller ingen rolle...

for makan til oppmøte på på Trollmyra idag.....Heeiia Siljan heia Siljaaan!!
Det var både besteforeldre,foreldre, tanter og onkler ++++ som sto på sidelinja.
De trossa alle været for å støtte opp om GJ08 og G7..
Masse pågangsmot resulterte i scoringer både her og der.....
Damene i kiosken hadde sitt svare strev med å holde farta på "vaffel-pressa"..
Dagens "race" i kosken ga.....KATSJIIING!! Kr 1900.- i kassa.... Ja, du leste riktig , kjempeflott.
Imorgen er det ny spillekveld med massevis av flotte muligheter både på banen og i kiosken.
Så folkens dette lover bra for sesongen videre, det er i SILJAN det skjer.
Flere bilder her:
Posted by Picasa

Etiketter: , ,

Det blir jo en del bilder

etterhvert....Som mamma og utskremt fotograf må det jo bli noen bilder i haugen..
Om man fanger det rette øyeblikket kan vel noen ganger virke som en "lotto-trekning", men moro er det.
Vi er nå i vår andre sesong ,noe vi helt klart har merket ang. teknikker og fremskritt..
En flott gjeng foreldre stiller på hver eneste trening og kamp noe som helt klart forteller noe om samholdet vårt.
Masse latter,skrøner og historier blir dratt fram mellom kaffekoppen og campingstolen,mens vi venter på sidelinja.
At det er moro å være med i denne gjengen tror jeg vi alle kan skrive under på.
Lykke til alle sammen med fortsettelsen på sesongen.
Her finner du alle bildene:
Posted by Picasa

Etiketter:

13 mai 2007

Spillekveld for GJ 08
imorgen ettermiddag og Tirsdag på Trollmyra...Vi gleder oss stort.
Rune stiller med et "sprekt " lag , så her er det bare å møte opp å heie fram "poder og podiner".
Uansett vær så er det varme vafler...Mmmm, kaffe og saft i kiosken.
Gode sitteplasser med utmerket utsikt over heeele myra.
Pors er et lag vi møter "frontet" av Frode"gym".... Gylden grunn til å møte opp for å vise at Siljan er Beeest!! He he.


Bilder fra dette ligger her og her

Etiketter:

08 mai 2007

Bortekamp på Bunes for GJ 08


Forventningsfulle og fulle av iver + mye pågangsmot dro vi strake
veien til Stathelle i ettermiddag.
Her skulle vi møte Borg ,Stathelle og Hei.....sistnevnte hadde trekt seg.

Rune tok en "pepptalk" med gjengen som energisk dro igang kampen..
Tok ikke mange minuttene før den ene etter den andre scora mål ,med
påfølgende seiersdans...... Og stormende jubel fra alle oss foreldre
som sto stolte på sidelinja.
Kampen endte med velfortjent 5-1 seier til Siljan.

Andre kampen var mot Borg...Nå var vi ganske sikre på at dette skulle
vi "skure"greit inn,men neida her ble det en del "sirompa" forsøk
i starten til Rune`s store fortvilelse.....hva erè som skjeeer????..
Men ,så løsner det og gjengen setter inn det siste giret å avslutter
kampen med uavgjort 4-4.
At dette er moro kan vi alle skrive under på, laget gjør store
fremskritt og vei ser fremover ,fremover..............

Flere bilder her:

Hilsen
Marianne Bergland

Etiketter:

25 april 2007

Første trening på gress for GJ08


Første trening på gress for GJ08 idag,skikkelig spennende. Har jo vært på grusbanen siden januar så "grønt" under knottene var helmaks.
Alle jobba kjempebra idag.( ganske mange "røde" ansikter med drikkeflaska i været)
Rune kjørte litt "taktikk-trening" ,her var det viktig å holde tunga rett i munnen. Drible rundt Viggo deretter "heade" en ball fra Rune ,joda her er det mye talent...
Så ble gjengen delt slik at de kunne kjempe mot hverandre i en solid fotballkamp. Gode scoringer på begge sider. Det er super-moro å være tilskuer , så resultatet blir mange foreldre godt parkert på sidelinja.
Med så mye pågangsmot og stor iver i gjengen tror jeg vi går en super sesong imøte.
Bilder her:
Hilsen fra Marianne

Etiketter:

25 mars 2007

99 modellene på Skjærgårdscup


8 åringene har vært på cup i helgen. Pågangsmot og mye energi gjorde til at vi vant endel kamper.
Mange foreldre var også med.
Må legge til at vi vant over laget til Frode-gymlærer:)

Alle hadde det gøy. Flere bilder fra kampene her: MarianneB.

Etiketter:

02 mars 2007

Snart 11er fotball


Siljans ivrige J14 trener for fullt. Disse stiller med et 11 er og et
7 er lag denne sesongen.
Forholdene på grusbanen i går var som det ofte er på denne tiden grisete, men det tar ikke humøret fra denne gjengen.
Kveldens stand in trenere for Anita var Marthe og Maina.

Etiketter: , , , ,

04 februar 2007

2 lag på cup i helgen

Både jenter junior og jenter 14 har vært på cup i helgen. Les mer på juniorene og j14 sine hjemmesider.

Etiketter: , , , ,

27 november 2006

Rune Jarstein kommer tirsdag


Odd Grenlands meget gode keeper Rune A Jarstein kommer tirsdag til Siljanhallen. Han skal trene sammen med G14 og J19. Han insisterte på å få spille spiss:)
Her blir anledning for yngre lovende spillere til å få både en autograf og et bilde sammen med Jarstein. Han kommer ca 17 30 og blir til 1900.

Etiketter: , , , , , , , ,

05 november 2006

Påmeldte lag 2007

Her er oversikten over lag påmeldt til neste sesong. Her kan du etterhver sjekke om ditt lag er påmeldt og om opplysningene er riktige. Klikk på sesongen 2007. Link her:

Jeg har ved en glipp meldt opp to lag i G11. Det er ikke mulig å fjerne lag jeg har meldt opp på nettet.
Dette må gjøres direkte til kretsen når alle påmeldingene er klare:)

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

02 november 2006

Innsatspokalen 1976


Det er høst og tid for lag avslutninger. I den forbindelse er det en del lag som deler ut forskjellige pokaler. Den gjeveste av alle pokalene er nok ”Innsatspokalen”. Eller Årets spiller som mange også kaller den. Den gir man til beste spiller på laget denne sesongen.

Jeg skal dele ut en slik. Til beste spilleren på Siljan G13.
Da kommer minnene fra 1975. Jeg var 10 år og spesielt ivrig og spesielt egoistisk på fotballbanen. Anså meg sjøl som flere hakk bedre enn de andre. I egne øyne.

På avslutningen dette året står Innsatspokalen og skinner på bordet. Asbjørn Bentsen var trener. Jeg holdt pusten når Asbjørn skulle dele ut pokalen. Han sier: Ole Morten Solheim. Ole Morten fikk den. Husker det som det var i går. Så skuffa. Jeg gråt innvendig. 10 år var jeg da…

Minnene fra 1976 er bedre. Da fikk jeg innsatspokalen.
Og denne lille, nå også bulkete, tinnpokalen har betydd mer enn noen pokal jeg fikk senere i livet. Den har fremdeles en fremtredene plass på peisen. Til Wenches lille irritasjon. Men hun skjønner ....
Så gutter og jenter. Jeg kjenner følesene det kan være rundt en slik pokal.

Even

Etiketter: , , ,

04 oktober 2006

Banene på Nordagutu


Lørdagen var G13 på Nordagutu og spilte mot Kjapp. Vi hadde hørt at der var en fin gressbane.

Fremme ved Nordagutu tok vi til høyre under jernbanesporet og deretter oppover noen hundre meter. Helt oppe på toppen der jeg aldri hadde trodd nokon kunne bu, åpenbarte det seg et nærmiljøanlegg som var helt fantastisk.
Der var en ny skole, ny ballbinge, 2 strøkne gressbaner og jammen holdt de på å legge kunstgress på den tredje banen. Allt sammen innenfor en omkrets av 500 meter.

Rett etter kampen var spilt var det 4 pensjonister utpå og tråkket sårene i gressmatta. Imponerende.

Hemmligheten bak finansieringen var ganske enkelt stram økonomistyring over mange år sammen med store automatinntekter.

Men vi ligger jo bra med anlegg vi i Siljan også. Binge har det jo også blitt.

Etiketter: , , , ,

17 september 2006

Damelaget slo Kvitsund


Kvitsund www.kvitsund.vgs.no/, kristelig gymnas fra Kvitseid, ble søndag slått av Siljans damelag. Kampen ble spilt i nydelig vær på Fagerlund.
Jentene fra Kvitseid var bare 6 spillere og ikke så rutinerte som Siljan. Dette ga raskt utslag og Siljan presset fra første spark på ballen. Det ble slutt 8-0 til Siljan.

Bilder fra kampen og søndagstreningen til G13 og J16 her:

Etiketter: , , , , , , ,

15 september 2006

Ikke bare for moro: G13 mot J16


Da verken G13 eller J16 hadde kamp denne uka, spilte lagene en kamp mot hverandre. Slike kamper er veldig prestisjetunge da gutter ikke liker tape for jenter og jentene ikke kan tape for disse "småtråkka".

Stian ledet J16 og jeg tok guttene. Da undertegnede er trener for begge lagene blir slike kamper veldig avslappende. Ikke noe stress om å vinne.

Jentenes lagleder Roy Colina Jensen tok jobben som dommer. Og hvilken dommer. Begge målene var soleklare offside. Skal minne deg på dette hver gang du klager på en dommeravgjørelse i fremtiden Roy :)

Ellers så er jentene raskere og løper mer enn guttene. Guttene er bedre med ballen i beina, men mesteparten av kampen har man ikke ballen i beina. Mesteparten er hard jobbing uten ballen. Og der var jentene best og vant fortjent 2-0.

Bildet viser det som var symptomatisk for mye av kampen. Raskere jenter som løper fra de yngre guttene. (Er uansett alder ikke lett å løpe fra Susanne og Line gutter)

Flere bilder her:

Etiketter: , , , , ,

08 september 2006

G13 vant over Bamble

G13 vant 5-2 mot Bamble etter en fin kamp. Siljanguttene hadde et klart overtak gjennom hele kampen.
Likevel scoret Bamble det første målet etter 10 minutter og ledet 1-0 helt til midt i annen omgang. Da løsnet det omsider foran mål for Siljan, og laget scoret 5 mål siste 20 minuttene.


Bildet til venstre viser Øystein som "Skrurn som Beckham"

Flere bilder her:

Etiketter: , , ,

11 juni 2006

Camping på Fagerlund


Gutter 13 og jenter 14 feiret sammen sommeravslutning med å overnatte på Fagerlund fra lørdag 10. til søndag 11. juni. Det var et herlig sommervær og begge lagene stilte nesten fulltallige. Etter at telt og campingvogn var på plass ble det grillet. Deretter var det for det meste fotball. Jentene mot guttene. Skal ikke røpe resultatene, men jentene var gode....

Kl 24 skulle det være ro i leiren da J14 skulle spille kamp søndag. Gutter og jenter skulle ligge i hver sine telt. Undertegnede lå under åpen himmel sammen med millioner av mygg på 16 m streken.

Klokken 0030, da jentenes trener hadde gått inn i campingvognen og guttenes trener ”hadde sovnet” begynte trafikken. De var som maur. Både guttene og jentene. Fra det ene teltet til det andre. Full fart HELE natta. De fleste sov ikke et sekund hele natten.

Klokka 0430 begynte dem til og med å spille fotball!

Ja jeg kunne stoppet det, men unte dem denne moroa.

PS. Jentene vant 1-0 uten å ha sovet..........

Bilder fra Camping på Fagerlund her. og spillernes egene bilder her:

Even

Etiketter: , , , ,