17 september 2009

Gutter 11 år har funnet høstformen

Gutter 11 år har virkelig funnet høstformen og leverte en av sine beste kamper i går kveld på Trollmyra. Denne gang var det Borg som fikk smake Siljanguttenes tæl og innsats kombinert med godt passningspill. Siljan "rullet" opp angrep gang på gang og ga seg ikke før det sto 8-1 til Siljan. Det var Borg som tok ledelsen 1-0 men det var ikke nok til å knekke Siljan. Det er veldig gøy å ha fulgt dette laget fra de var 5-6 år gamle og se at nesten samtlige fortsatt er med. Tonen og humøret i laget er veldig godt og med denne fine utviklingen spillemessig lover det godt for denne 98årgangen i tiden fremover.

Etiketter: , ,

20 juni 2008

Avsluttet vår-sesong for jenter- 98.


Vi har hatt en morsom sesong med disse jentene. De er alltid blide og klare for kamp. De har vunnet, spilt uavgjort og tapt. Uansett resultat er de glade og har stadig diktet nye hurra-rop! Foreldrene til jentene er også fantastiske til å stille opp. Ofte er de på treninga, og alltid på kamper. De er prakteksemplar som er positive og heier uansett!!! Vi deltok på Mc`Donalds cupen. Det var gøy.
Bilder her:
Hilsen Heidi og Bente

Etiketter:

02 april 2008

Jenter 10 år igang igjen.

Endelig er tiden inne for fotball-trening igjen. Det har vært etterlengtet, jentene er kjempeivrig. Første trening var i snøvær, og de skled godt rundt. Bente og jeg gleder oss også til å være med jentene på fotballmoroa!!

Etiketter: ,

11 november 2007

Årsmelding fra Gutter 9 årÅrsmelding fra Gutter 9 år


Spillere :
Knut Eirik S. Olsen, Nikolai Bentsen, Andreas Lykseth, Joakim Bentsen, Martin Kløverød, Ahad Faghiri, William Hilstan, Bjørnar Dalum, Joachim Eriksrød, Andreas Isaksen, Magnus Ask

Trenere : Erik Bentsen
Lagleder : Inge Eriksrød


Aktiviteter i sesongen 2007

Seriespill :
Nesten alle spillerne har stilt på samtlige spillekvelder, noe som har ført til litt for lite spilletid i forhold til det som er ønskelig. 11 spillere på ett femmerlag er for mange, men for lite for 2 lag??. Laget har spilt til tider meget bra fotball og har hatt en fin utvikling fra i fjor. Det er en god tone mellom spillerne og motstanderne.Vi har vunnet 11, tapt 3 og spilt 7 uavgjorte kamper.

Cuper :
I år deltok vi på Hei-cupen, guttene spilte god fotball og viste stor innsats. Selv om flere av lagene vi møtte var året eldre, hang vi godt med spillemessig. Alt i alt en grei cup, men vi prøver nok en annen cup til neste år.

Treninger :
Vi har trent 1 dag i uken. Oppmøtet har vært meget bra på treningene, det samme har innsatsen og viljen til å trene.Så dette lover bra for fremtiden.

Sosiale tiltak :
Vi har ikke hatt egen avslutning i år, siden det skulle være felles avslutning for fotballen i Siljan.

Mvh
Erik og Inge

Etiketter: , ,

04 september 2007

J9 Siljan mot Hei


Det var spillekveld på Trollmyra i kveld. Både G10 og J9 år var i aksjon. Været var deilig og spillerne ivrige og flinke. Det ble tatt endel bilder.
190 bilder fra jentenes kamp mot Hei kan du se her:
Alle bildene kan fåes i en bedre kvalitet.

Etiketter:

08 juni 2007

Et bilde av jenter 9


Jenter 9 år har spilt ferdig vår sesongen nå. Vi har både tapet og vunnet, humøret er alltid på topp.

Dette er helt nytt jentelag med ivrige spillere.

Etiketter:

06 juni 2007

Masse aktivitet en onsdagskveld


Moro å se all aktiviteten rundt på våre anlegg. På Trollmyra trente juniorene og alaget sammen. På motsatt banehalvdel spilte g11 kamp. På Fagerlund var nesten 50 spillere pluss trenere og foresatte samlet. Beklager at vanntoget måtte gå, men det er ikke nok bare å vanne i helgene. Men det virka som småtassene synes en dusj i varmen var helt greit.
Trenerne jeg så i aksjon er de virkelige ildsjelene. De er SiljanFotballs ryggrad. Uten alle timene de gratis legger ned i klubben ville ikke ungene hatt noe fotballtilbud. Som en liten påskjønnelse mottatar alle Adidas treningsdress og en bag. Endel hentet den allerede i dag. Og den er dere ærlig fortjent.

Noen bilder fra onsdag her:

Etiketter: , , , ,

07 mai 2007

G9 startet sesongen med målkalas


Endelig er vi igang med sesongen. Første spille kveld var på Helgesplass (Skidarsbane) og vi møtte et meget bra Herøyalag der vi gikk på en liten "smell" og tapte 8-1. Det var tydelig at spillerne hadde altfor stor respekt for motstanderen slik at vi ble stående å se på isteden for å gå i dueller.
Men laget viste høy moral og holdt humøret oppe selv om målene rullet inn i feil ende. Fram til neste kamp hadde vi en skikkelig samling og ble enige om å ikke legge noe imellom i duellene.

Neste kamp var det hjemmelaget Skidar som var motstander og det ble tidlig klart at "pepptalken" hadde hjulpet, Siljanguttene vant nesten alt av dueller og hadde flere fine kombinasjoner. Dette ga resultater og målene begynte å rulle inn i riktig ende og vi stoppet ikke før det stod 8-2 til Siljan.
Alt i alt var det en fin kveld med masse fin innsats. Og moralen er som alltid; tap og vinn med samme sinn (ikke alltid like lett, men...)

Mvh
Erik Bentsen

Etiketter: