22 april 2010

Seriestart Siljan G13-1

Litt urolig i magen, sov litt dårlig om natten! Har vi trent nok? Er de andre lagene mye bedre? Kommer vi til å bli knust? Kanskje vi er kjempegode i år? Får jeg favorittnummeret på den nye drakta mi? Egentlig litt skummelt med 11 er fotball!! Ja, folkens det er SERIESTART for fotballen i Siljan :-)
Det var en god gjeng med forventningsfulle, spillere, trener, lagleder og foreldre som reiste oppover til Lunde med snøfiller i luften onsdag ettermiddag. I år må vi låne fire spillere i hver kamp fra det andre G13 laget, for å kabalen til å gå opp. Når Anders da brister kragebeinet, og Marcus får strekk på absolutt siste trening før start, da ble det til at vi faktisk måtte ha Martin K som den femte mann med oss.
I første omgang ble vi til tider overkjørt, og vi var veldig på hæla, ikke fikk vi mål på våre store sjanser heller.
3-0 lå vi under, da dommeren blåser av til pause og noen Siljangutter var nok litt frustrerte. Da kommer det fra Martin K "DETTE KLARER VI!", noe som blir sagt med tro i stemmen.
Dette blir fulgt opp av en fantastisk innsats av Ahad, noe som ser ut til å smitte over på hele laget.
Kaptein Østland våkner opp og viser hva han er god for, i tillegg dirigerer han hele laget opp til et konstant høyt press og sjansene kommer i hopetall. Vi ble vitne til løp og angrep i stjerne klassen, og prestasjoner som minner om Gerrard og Messi i storform, dette ble 35 minutter som tilskuerne gladlig hadde betalt penger for å se. Da dommeren blåste av kampen hadde Henry puttet to og Marius ett mål.
3-3 ble altså resultatet, noe som føltes som en seier, fordi vi hadde snudd motgang til medgang!
Ahad ble premiert med DAGENS BANAN, noe som er en nyinnført pris til den på laget som har størst innsats i kampen. Men etter den andre omgangen, burde nok lagleder kjøpt en kasse med bananer! Vi gleder oss alle til neste kamp
PS hørt på banen fra en Skadespiller. " Fy fillern så gode dere ble i andre omgang da!"

Etiketter: , ,

15 januar 2010

Gode forhold!


G97 guttene hadde en skikkelig god økt på grusbanen torsdag 14. jan. Forholdene var maksimale av det de kan være på denne årstiden, og det ble kjørt mange gode øvelser der man fint holdt varmen i vinterkvelden. Guttene virker veldig motiverte, og innsatsen var upåklagelig. Treningen ble avsluttet med en Coopertest, som går ut på å løpe lengst mulig på 12 min. Resultatet blir notert og poenget er å ha en oppfølger og måle fremgangen på kondisjonen for hver enkelt spiller rett før kampstart til våren.

Orker man ikke å løpe, så taper man kampene på slutten - så enkelt er det. Vi oppfordrer foresatte til å motivere spillerne til å benytte langrennskiene som et supplement til treningen i vinter, det er både moro og kjempegod trening. Forholdene er supre for tiden. Forøvrig kjempemoro å se at mange foreldre viser interesse av å se og bidra på treningene.

Etiketter:

06 januar 2010

Fotball for gutter i Siljan 2010

Det har vært en utfordring å finne en god løsning for fotballguttene fra 12 år og opp til A-laget i Siljan, pga. små årskull.
Det som ble avklart på møtet med trenere og lagledere tirsdag 5. jan, var at G98 stiller et eget 11`er lag, og spiller dermed i klasse med G97. Det ordinere G97 stiller et 11`er lag der en søker om å få bruke de fire G96 spillerene som er igjen i Siljan.
Trener for G97 vil bli Kjell Olav Høiseth sammen med Mads Lunder og Helge Hole som lagleder.
Trener for G98 er ikke avklart ennå, men Hans Martin Kløverød og Inge Eriksrød er kontaktpersoner.

Etiketter:

01 oktober 2009

G97 Fossum - Siljan 1-1


I en fantastisk flott kveldssol på Fossum ble sesongens siste seriekamp for G97 avviklet. Forventningene var store, men dette var den kampen da innsatsen skulle variere voldssomt. Den nybakte 40 åringen, trener Høiset, var en periode så fortvilet at han ga sin svigermor klare instrukser om å sette sin 8 år gamle datter i oppvarming. (se bildet) Med dette håpet han å få guttene til å yte mer, da de skulle føle at plassene ble truet. Jenta (Synne) er utrolig talentfull, men dette var nå alikevel en svært oppsiktsvekkende taktikk fra 40 åringen

Høiseth kunne også presentere kveldens JOKER: Daniel Sikane. Rett fra en "sofatilværelse" ble han tredd på en keeperdrakt og leverte en praktkamp! Etter min mening var det han som holdt oss inne i kampen. Håper vi får se mer av talentet ditt neste år, Daniel! Tror også vi må nevne Håvard Hole i dag, som med sin duellstyrke, løpskapasitet og overblikk briljerte til tider. En solid klippe å ha i forsvar. Ellers så vi flotte tendenser til veggspill og flotte gjennombruddspasninger. Henrik Rønningene viser stadig fremgang og får med seg ballen på stadig flere løp. Martin Godal jobber utrettelig, og med stadig bedre teknikk. Henry Pedersen har en evne til å lukte målsjanser, og scoret dagens eneste Siljanmål i en forrykende løpsduell med en Fossumspiller. Henry serverte også mange flott pasninger i dag. Marius Østland ladet kanonen få minutter før slutt, men kula traff dessverre PÅ krysset - der målet ble stående å dirre lenge etterpå.
Vi retter en stor takk til G97 laget som har gitt oss mange underholdende kamper, vist en formidabel fremgang og alle er noen HÆÆÆRLIGE OG FLOTTE GUTTER!

Etiketter: ,

09 september 2009

G12 er på sporet igjen

Siljan - Borg 5-3

Ja, hva skal man si til dette...fra en "bob-bob" innsats på Fruktcupen til årsbesteste på 24 timer!

Dette var kampen da alle jobbet for hverandre i en jevn kamp mot et godt Borg lag. At Nikolai Bentsen var tilbake i mål kunne alle både høre og se. Absolutt ingen i forsvarsrekken er i tvil når Nikolai tar en utrusning, da er det klar tale.
Mye av spillet i denne kampen ble bygget opp bakfra med en bunnsolid forsvarsrekke, Marius var på flere raid, Martin viser spesielt stor fremgang og alltid stor innsats som vanlig.
I det hele tatt ble det servert festfotball på en godt befolket Trollmyra, med tilbehør som vaffler, kaffe og dagsferske bakervarer fra Flatins Bakeri i kiosken.
Nå er det bare til å glede seg til "toppkampen" mot Skiens Grane mandag 14. sept på Bakken.

Helge

Etiketter: ,

08 september 2009

Frukt og fotball for G12

Første helgen i september var det duket for Fruktcup på Gvarv. Dette var den første cupen med ovenatting for G12, så her var forventningene store. Vi ovenattet på Garvikstrondi camping, noen i hytter og noen i campingvogn. Lørdagsmiddag ble spist på Pizzafjoset i Bø, der det var pizzabuffet...tror Kjell Olav spiste 16 pizzastykker...og det var vel etter tre tallerkener med salat...ja, vi var alle kjempeimponert!! Utpå kvelden var det samling på hytta med Norge - Island, en fotballkamp uten TV-lyd, for makan til jabbing av gutta har jeg ikke hørt makan til! (Tror de hadde fått overdose med Urge intens og smågodt alle sammen)
Ellers var det tur i tråbåt, minigolf, foballsparking.. ja dette var supert!

Så til det sportslige:
Lørdag: Siljan - KIF Raumyr 1-4

Kongsberglaget hadde gode ballfordelere på midten, var samspilte og hurtige. Dette kombinert med en gjeng Siljangutter som ikke hadde våknet ennå, ble en litt for tøff utfordring! Vi kom på etterskudd, og kom aldri i gang med det flotte spillet som vi har prestert den siste tiden. Vår "faste" vikarkeeper Nikolai Bentsen hadde meldt forfall, men heldigvis har vi tøffe gutter som tar en utfordring på strak arm: Aleksander stod en flott kamp i mål. Henry puttet trøstemål for Siljan.

Siljan- Rælingen 2-2
Nå hadde guttene våknet, mye større innsats, og denne kampen førte vi! Alle guttene hadde et høyt innsatsnivå, men det jeg husker best fra denne kampen var Ådnes langskudd fra midtstreken som gikk rett inn, en solid forsvarsrekke og Henriks intense press på ballfører. Markus hadde en strålende debut i mål. Mange keepertalenter i dette laget!

Søndag: Siljan - Haugsbygd United 0-7
Vi tror vel at G12 passer best til kveldskamper... de klarte ikke å våkne i dag heller :-)

Det må nevnes at barna i Haugsbygd nok får mye mat, for de var store av vekst og ikke lett å duellere mot. Markus kunne lite gjøre med målene som rant inn. Store plusser i margen for Martin og Henrik som jaget utrettelig.

Siljan - Skarphedin 1-5
Ny kamp nye muligheter - gutta var klar for innsats igjen. I denne kampen holdt vi et høyt press, Marius hadde en kjempemulighet etter 2 min og flere gode muligheter fulgte for Siljan. Men så skjer det som av og til skjer i fotball, det andre laget scorer på flere av sine sjeldne muligheter. Skarphedin hadde en spesiell god skytter, noe som gjorde at de tok ledelsen med tre mål, og da sank guttene litt sammen. Fotball er ikke rettferdig!!! Men det var mye bra å ta med fra denne kampen: flotte "raid", gutter som går i hodedueller, gutter som får mer overblikk og forståelse, langskudd og susende klokkereine taklinger. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Cupen ble avsluttet med at alle fikk premie, en stilig statuett og en T-skjorte. Vi oppsummerer med at dette ble en flott cuphelg, der guttene har kost seg og fått gode minner, og noen blåmerker!

Bilder her:

Helge

Etiketter: ,

28 mai 2008

Joda selv pappa`er tar sin "tørn" i kiosken...

Idag var det G11 som hadde jobben i kiosken. Salgs-teamet idag var familien Arild"skeidar" Godal.
Her var det full kontroll.

Helge Hole hadde gjort noe av forarbeidet med vaffelrøra, så det var grei skuring å stå i "pitstopen".
(et klart innslag av team-work)
Dette var en alright ting å ta del i var kommentaren.
Det hadde vært noe etterspørsel etter is idag, forståelig det med så fint vær. Dette er noe vi helt klart skal se på.

Takk til Kariann som tok en vindus vask innimellom slaga....... :0)

Etiketter: ,

28 oktober 2007

Årsmelding G10

ArsmeldingG10.htm

Etiketter: , ,

20 august 2007

Trening på Fagerlund, G10 og a-laget


Bilder fra en helt vanlig mandag på Fagerlund, der gutter 10 år trente på den ene halvdelen av Fagerlund, mens a-laget ( i alle fall 8 av spillerne) disponerte andre banehalvdelen. 10års guttene trente på å heade, dempe ball på bryst og skudd på mål, og a-laget spilte fotballtennis og hadde også skuddtrening. Fint for våre unge gutter å kunne trene "sammen med" a-lagsgutta, som de nok ser litt opp til, og som i går imponerte 10åringene med veldig bra skudd.


Etiketter:

30 mai 2007

En liten presentasjon av G10Her er G10 som består av øverst fra venstre: Andreas Hammer, Marius Østland, Sondre Breian, Aleksander Forsberg, Ådne Høiseth, Henry Pedersen, Martin Godal, Magne Erlandsen og Håvard Hole.

Dette er en flott gjeng som i år har vist fin fremgang, under ledelse av Kjell Olav Høiseth og Espen Forsberg. I tillegg er en stor og engasjert foreldregruppe aktivt med på både treninger og kamper.

9.-10. juni skal de delta på Herkules-cup, og vi ønsker lykke til!

Etiketter:

02 mai 2007

Våre lag 2007

g7.JPG
gogj8.jpg
g9
j9.jpg
g10.JPG
G11.jpg
J11lag1.jpg
j11lag2.jpg
j12.JPG
G14
j16.jpg
g16.jpg
j19.JPG
SiljanG19.jpg
a-laget.jpg
damelaget.jpg

Etiketter: , , , , , ,