28 april 2010

En skikkelig smell for J16 i første seriekamp..


Vi regnet med at denne sesongen ville bli tøff. Med 14 og 15-åringer i 16-års serien, regner vi med å møte tøff motstand i år, men ingen av oss var forberedt på smellen vi gikk på i går. 2-11 mot Urædd! Det er ikke så mye annet å si, enn at det meste fungerte IKKE. Vi spilte ikke sammen som lag, og ble liggene en meter fra hver motspiller, slik at de fikk spille fritt i 2x40 min. På tross av resultatet, var det noen lysglimt i 2.omgang, og vi hadde noen spillere som gjorde jobben sin. Dagens Banan gikk til Åsa K. Thorsen.


Etiketter: ,

22 september 2009

Seier til J14 mot Drangedal søndag

Ved aveise til Drangedal søndag, dukket ikke alle spillerene opp, så vi stod der med kun 10 spillere. I siste liten ble lillesøsteren til AK - Elisabeth Malmgren (f: 1998) hentet, så vi hadde 11 spillere. Plassert som spiss på banen, gjorde hun at Drangedal måtte passe på henne. Kjempe bra innsats av Elisabeth. Vi hadde ingen innbyttere, og jentene ble slitne, men til pause ledet de 3-0! En fantastisk innsats og et lagspill jeg ikke har sett på lenge! Halvveis ut i 2.omgang hadde vi taket på de, og ledet 4-0. Siste halvdel ble til tider tung for jentene, og flere hadde hatt behov for en pust i bakken. De ga ikke opp, og selv med to baklengs (en staffe) klarte jentene en 4-2 seier uten innbyttere. Anne Kristine og Lene R var fantastiske i forsvar denne dagen.

Målscorere: Maja (2), Guro og Matrhine Høhrbye.

Etiketter: ,

04 september 2009

4-3 seier i gjørma mor Skiens Grane i kveld.

Det er en sjarm ved det meste, om man ser på det på rette måten! Utrolig nok, så sluttet det å regne i det kampen startet.
Siljan tok ledelsen 1-0 etter kun ett minutt i kveld, og sjokkerte nok motstanderen sin. Det hele ble til tider ganske komisk, der jentene sklei rundt i gjørma, men maken til innsats og masse bra spill! Vår faste keeper var ute pga sykdom i dag, men da er det aldri noe problem å spørre vår reserve. Hun (Lene R) gjorde en kjempe god kamp, og hadde mange fine redninger. Med 4-1 ledelse midt i 2.omgang trodde vi seieren var sikret, men med en straffe i mot (hens innenfor 16 meter) og en kjapp baklengs til, var det noen minutter med stor spenning på slutten. Dommeren blåste i fløyta og Siljan J14 kunne ta med seg nok en seier hjem.

Etiketter: ,

08 august 2009

Klar for A-sluttspillet i Sandarcup


Siljan1 J14 er klar for morgendagens a-sluttspill i Sandarcup. Med en seier, en uavgjort og et tap, vant Siljan sin pulje på best målforskjell.
Dagens resultater:

Klasse P - Jenter 13/14 år 7`er
P - Pulje 1
Aremark IF – Siljan: 1 – 1
Hafslund IF – Siljan: 0 – 2
Tyristubben – Siljan: 1 – 0


I kvartfinalen søndag, møter de vertslaget Sandar IL.

Video av Lenes scoring mot Hafslund IF ser du på YouTube.
Flere bilder fra lørdagens kamper ser du her.

Etiketter: , , ,

07 august 2009

Siljan1 J14 klar for Sandarcupen


På bildet er jentene klare for avreise fra Siljanhallen i ettermiddag.

Sandarcupen/Sandefjord Open, som er både fotball- og håndballturnering, er Norges største helgeturnering. Det er påmeldt 300 lag og ca 5000 deltakere. Hele Norden er representert, samt lag fra Brasil.

Siljan1 J14 stiller i turneringen for 7'er lag. Vi ønsker lykke til!

Etiketter: , , ,

10 juni 2009

Vårens siste kamp for J14. 6-1 seier mot Storm!

Så var siste kamp i vårsesongen unnagjort i kveld, mot Storm. Første omgang var fomlete, og forsvaret slet med å holde tett. Angrepet kom til flere sjanser, men ballen ville ikke inn mellom stengene. Storm ledet 1-0 etter halvspilt 1.omgang, (treneren hadde vondt i blodtrykket :-) )men Siljan utlignet raskt etter det. En gjennomgang av alt vi har lært og snakket om - markeringer, gjennombruddspasninger, opp i ballfører etc. i pausen, så satt 2.omgang som bare det. 5 mål, og 6-1 seieren var vår! Herlig, herlig, herlig!!! Jentene topper tabellen. Godt å ta med seg inn i høstsesongen. Dagens spillere: Åsa, Guro, AK og Maja.

Avslutter vårsesongen med en en pizzakveld neste uke. J14 drar avgårde til Sandar Cup 7.-9. august. Noen treningsøkter før det skal vi få til i løpet av ferien også.

Gratulerer jenter, men en fantastisk gjennomført vårsesong! Gleder meg allerede til høstsesongen.

Etiketter: ,

08 juni 2009

G95; Seier 3 - 2 mot Notodden søndag


Etter mange kamper med mye motgang kom dagens seier beleielig. Fortjent var det også selv om motstanderen også var gode. For oss på sidelinjen viste denne kampen flere ting. Først og fremst at fotball er et lagspill, der det ikke hjelper med noen med ekstreme ferdigheter hvis man ikke opptrer som et lag. Dernest viste det seg at iver og innsats gir belønning.
Vi kom bakpå etter et par minutter, nesten tradisjonen tro. Siljan brettet opp ermene og sto skikkelig på resten av omgangen. Dette var nye, gode og friske takter.
Forsvaret spilte trygt og godt og var supplert med Marius (f .1997!) på venstreback. De øvrige bak var Preben, Kjetil og Simen (sistnevnte overrasket undertegnede aller mest positivt innsatsmessig). På midtbanen jobbet alle utrettelig med 2 ivrige 13-åringer (Anders og Andreas) som indreløpere. Ådne styrte sentralt med Jonas/Chris og Isak som flanker. På topp hadde Martin (også 96 modell) en "brukbar dag" der han fikk mange baller å løpe på i bakrom. Det resulterte i endel røffe "nedklippinger" med påfølgende frispark.
Undertegnede har ikke sett alle kampene til dette laget, men ganske mange. Dette var solid fremgang ut fra det som er vist tidligere. Siljan vant mange dueller og var mye ivrigere med å gi Notodden skikkelig motstand.
Martin F sto meget bra i mål, og hadde blant annet en trippelredning mot slutten av 1. omgang, som var med på å gi ledelse 2 - 1 til pause. Andre omgang var også jevnspilt og Notodden utlignet etter ca 10 minutter.
Målene til Siljan kom omtrent slik: 1 -1; Isak etter corner og pasning fra Chris. 2 - 1; gjennombruddspasning fra Jonas der Martin løp fra forsvaret og plasserte stang inn. 3 - 2; Straffe ved Isak etter at Ådne ble felt.
Artig å se jevnspilte kamper, og godt samspill. Kampens prestasjon ved siden av Martins keeperoppvisning var et angrep der Isak driblet seg fri på kanten og slo perfekt inn foran mål. Avslutningen gikk dessverre utenfor.
Gratulerer med årsbeste i prestasjoner og innsats, og takk til Mats Lunder for tålmodige treningsøkter siden i vinter og god coaching på sidelinjen under kampene.
Johannes

Etiketter: ,

04 juni 2009

FOR en gjeng og ett lag! J14 - 4-0 seier mot Drangedal!

Dette er så moro, så moro! Makan til gjeng og lag dette er. Når vi startet sesongen i år, første år med 11`er fotball, var vi spente. 1995-kullet var ikke nok, så vi var så heldige at vi fikk med oss en solid gjeng med 1996-spillere, og jeg skal si de har vært med på å heve laget! Med gårdagens seier mot Drangedal, styrket vi ledelsen på tabellen, og med en kamp igjen av vårsesongen, ser dette bra ut så langt. Gårdagens kamp var en slitekamp, selv med dette resultatet. 4-0 i 1.omgang. Guro hadde en stor dag, og dro til med Hatrick! Maja scoret også ett mål. 2.omgang ble målløst, og Drangdal hadde mye av spillet. Jentene klarte å holde buret rent, og de kunne juble over seier når dommeren blåste av kampen etter 70 minutter.

Etiketter: ,

29 mai 2009

J14 - 6-0 seier mot Sauland!!En seier smaker ekstra godt etter langtur! Jentene er i støtet om dagen, og ligger øverst på tabellen. Dette er kjempe moro! Første året med 11`er og ingen kan si annet enn at jentene gjør jobben. J16 vant også i går kveld - mot Fossum, så dette er virkelig gøy! (regner med at Anita sier mer om den saken)Første omgang startet trått - og jentene var tafatte, og virket tunge i kroppen. Nå skal det sies at jentene kun hadde 15 minutter til oppvarming, så halvveis i 1.omgang - når beina var varme, da begynte de å spille fotball. 2-0 til pause! Etter en prat i pausen, gikk jentene på banen i 2.omgang med "guts" og og vinnervilje. 6-0 seieren var vår - og hjemturen gikk som en lek! Dagens spillere: Åsa og Anne Kristine.

Etiketter: ,

26 mai 2009

J14 - 5-1 seier mot Snøgg

En flott kveld på Trollmyra mandag. Det tok vel knapt et par minutter før første mål satt bak Snøgg`s keeper. Deilig start på kampen. 1. omgang, var til nå, jentenes årsbeste, og forsvaret gjorde en fenomenabel jobb! Vi er så heldige at vi har fått med oss noen jenter fra `96-kullet og de gjør jobben til gangs. Heidi Kortner er en stø og solid forsvarspiller og Guro Gurholt er alltid der hun skal være. Hun leser spillet og medspillere bedre enn de fleste. En skikkelig spiss - og måltyv som vi er stolte av å ha på laget! med 4-0 til pause, kunne jentene senke skuldrene litt. 2.omgang ble noe mer "kavete", og Snøgg fikk til tider litt mer kontroll på kampen. Jentene tok igjen tak i kampen, og vant fortjent 5-1.

Heiagjengen var også tilstede.

Etiketter: ,

10 mai 2009

Brakk nesen under kamp i dag!


Det er ikke bare puslete på jentekamper. J14 møtte i dag Bamble på bortebane. Etter 1.omgang ledet jentene 3-1, og vi så vel at dette gikk veien. Jentene kjempet og spilte en god kamp - som de to foregående. (to seire) Midt i andre omgang ble det angrep på vår keeper, som hadde en fantastisk redning. Slang seg ned, og fikk et kraftig spark i ansiktet. Resultatet av dette var en brukket nese!!!! Avgårde til legevakta, og reservekeeper måtte i mål. Hun gjorde en kjempe god jobb, men dessverre raknet det i forsvaret, og det ble tap 5-4. Ingen grunn til surmuling, det viktigste var at det gikk bra med vår keeper - Lene Ø.K. Hun er ute av spill i 14 dager. Vi ønsker henne alle god bedring - og håper ikke at hun har blitt skremt av dagens sammenstøt. Hun er en tøff jente!

Etiketter: ,

29 april 2009

Sesongens første hjemmekamp i Siljan

Sesongens første hjemmekamp blei spilt på Grusbanen i kveld. Ikke mye grønt gress på Trollmyra.


Kampen stod mellom Siljan1 og Siljan2, i Jenter 14år-serien. Siljan stiller altså to lag i denne serien å år, fordi det ikke eksisterer noen 13års-serie for jenter i Telemark.

Siljan1 består derfor av 14åringer (og noen 13åringer), mens Siljan2 består 13åringer og to 12åringer.

Det meste av spillet foregikk på Siljan2 sin banehalvdel. De forsvarte seg så godt de kunne, men måtte midt i andreomgang se en ball gå i nettmaskene. Noen minutter seinere stod det 2- 0 i målprotokollen.


Dette var vel et rettferdig resultat etter spill og sjanser, men baneforholdene for disse jentene som debuterte med 11’erfotball var lite å skryte av.


Vi gleder oss til gresset blir grønt på Trollmyra!

Se flere bilder fra kampen her!

Etiketter: , , ,

17 oktober 2008

Fair Play prisen utdelt!

Endelig ankom premien fra Danmark, og torsdag 2.oktober ble Fair Play-prisen utdelt! Det var noen stolte jenter som mottok denne, og med god grunn!

Vi hadde en hyggelig kveld i hallen. Noen foreldre var tilstede, og de fikk en bildefremvisning og historier fra Bif-Cup i sommer. Brus og kaker ble fortært og vi hadde et par koselige timer.

Med penger igjen fra cupen, var det moro å kunne gi jentene et gavekort hver fra Mx-Sport, pålydende 150,-kr.

For interesserte, kan premien sees i premieskapet.

Vi gratulerer igjen jentene med prisen!

Etiketter: ,

13 oktober 2008

8-0 SEIER TIL J13 MOT STORM I KVELD!!!


FOR en avslutning på sesongen! Vi kom akkurat hjem fra vår siste kamp for sesongen, og avsluttet med en storkamp mot Storm - på Stormbanen. Etter en nokså laber sesong - når det gjelder seire, klarte jentene å gjøre avlutningen perfekt. Å spille i 14 års -serien med bare 12 og 13 år gamle jenter, har ikke bare vært moro. Blitt mange tap i år. Storm har også et rent 13-års lag, og mot jenter som er like gamle, klarer de å hevde seg. (vi slo dette laget i vårsesongen også)


Gratulerer med en velfortjent seier jenter!

Etiketter: ,

14 august 2008

God start på høstsesongen for J13år!

Etter mange uker sommerferie - også fra fotballen, var vi alle litt spente på føste kamp onsdag 13.08 på Trollmyra. Endelig gikk det vår vei!! Jentene gikk av banen med seier 4-1 over Storm!

Vi kunne nok ha scoret flere mål, men med endel fumling foran mål, gjorde at mange målsjanser ble med det... Vi er ikke tøffe nok i avslutningene - noe vi skal jobbe med utover høsten.
4 jenter scoret hvert sitt mål, og alle gjorde en kjempe bra innsats. Kampens navn: Lene Ø.K, som stod knallbra mellom stengene.

Vi har en lang høstsesong, med siste kamp 13.oktober.

Etiketter: ,

09 august 2008

Isak og Tevez. Et minne for livet

Jeg hadde hørt rykter om dette bildet og ba Isak på G13 om forklaring. Svar fra Isak og bilde her. Er nok et minne for livet!

Jeg møtte Tevez på en spiseresturant i Manchester som het Carlos. Han vi var med kjente sjefen på resturanten så vi viste at Tevez kom. Når Tevez kom gikk jeg bort til ham og fikk autografen hans. da vi skulle gå så spurte vi om vi kunne ta et bilde sammen. Tevez var hyggelig og sa at det var ok. Jeg tok bilde med Gamsten kvelden før og fikk autografen til Ronaldo seinere på kvelden så dette var den beste helgen i mitt liv.

Hilsen Isak

Etiketter: ,

12 juli 2008

En flott tur til Danmark for J13!

Nedtellingen var over, og torsdag 3.juli kl 0615 var det avreise fra hallen. Vi ankom Larvik, og ombord i den nye "Superspeed 2" koste jentene seg. De knappe fire timene var kjapt unnagjort, og så bar det fra Hirtshals til Brande - og Bif-Cup. Sammen med over 700 unge ble vi innkvartert på Prestelunden skole. Vi var så heldige at vi fikk rom i kjelleren, noe som gjorde det levelig i varmen vi hadde den helgen. Vi hadde ingen kamper torsdag ettermiddag/kveld, så vi brukte tiden på å bli kjent i området, og finne oss til rette. En gjeng med forventningsfulle og glade jenter var i full gang med å skaffe seg noen nye bekjetskaper:-)

Fredag morgen var det opp kl 06, for vi hadde første kamp kl 08. Jentene gikk av banen etter 2x15 min spill med seier 1-0 mot danske ASV3. De tre første poengene var i boks. Neste kamp var kl 10.40 mot det danske laget Brande 2. Etter første omgang lå jentene under 0-2, men de tok frem det de hadde, og gikk av banen med uavgjort 2-2. Nok ett poeng i lomma. Neste kampen var ikke før kl 18.40, så jentene tok en tur i svømmehallen og koste seg der. Siste kampen gikk jentene på en kjempe smell og tapte stort mot Ås (fra Østfold) På banen ved siden av spilte Brande 2 mot ASV3, hvor ASV3 vant. Det betydde at våre jenter var videre i A-sluttspillet! Kjempe gøy. Som trener, hadde jeg håpet på en god plassering i B-sluttspillet, så dette var over all forventning, og stolt kunne vi ledere (mammaer) skryte hemningsløst av jentene våre! Dette betydde at vi ikke kunne bli dårligere enn nr.6 i cupen.

Dette måtte feires, og jentene gjorde seg klare til disco:-)

Lørdag spilte jentene to kamper. Den første mot Brande1, gikk de også på en smell. Har aldri sett jentene så "tunge i rompa" før. Ingenting stemte, og vi var vel egentlig glade når kampen var over. Jentene var skuffet og hadde nå ikke lyst til å spille neste kamp som ville avgjøre om de kom til Bronsefinalen. Da måtte vi voksne bruke det vi hadde av teknikker for å få litt "guts" i jentene i igjen. Ved kampstart var de fulle av iver og kampvilje . Tap 0-2 for Kjosen, men jentene ga de kamp, og vi var alle fornøyde med innsatsen. Lørdag ettermiddag reiste vi opp til Herning. Shopping stod høyt på ønskelista. Butikkene i Danmark har ikke åpningstider som vi har i Norge, så det meste var stengt. En butikk - som hadde litt av alt - var derimot oppe, så litt penger fikk vi brukt. Så var det tilbake til "camp" og bort på banen for å heie på Kåsen. Med hjelp fra oss på sidelinjen, ble det seier og Bronsefinale for jentene fra sør/vest-landet. :-)Søndag gikk slaget om 5-6.plassen, som vi tapte 4-0 (tror jeg det var) mot ASV1. Men 6.plassen er vår, og vi var fornøyde alle sammen. Som eneste hele 13-års lag i 14-års klassen, var det flere som mente det var godt gjort å komme til A-sluttspillet. Vi pakket sammen og reiste mot Hirtshals igjen. Stoppet i Hjørring og spiste pizza. Vi var ikke tilstede under premieutdelingen, og fikk vite på ferjeleiet i Hirtshals (av laget fra Risør) at vi hadde vunnet Fair Play prisen! Det betydde at vi ville få gratis Bif-Cup neste år. Forsøkte å få tak i lederne fra cupen, men uten hell. Tirsdag ble dette bekrefet på mail. Det som senere ble bekreftet, var at vi ikke vant gratis cup neste år (noe jeg skrev tidligere), men pokalen kommer i posten, og da skal vi jammen ha en liten ekstra feiring!Helt til slutt vil jeg takke alle jentene for en fin tur. Virkelig moro å se dere alle utenfor banen også, og det har bare vært positive opplevelser. Vi har hatt det gøy, og jeg har ledd så mye!Takk til Anne R. og Randi Ø for turen og all hjelp. Kunne ikke hatt et bedre reisefølge! (vi har da hatt mye moro vi også)

Etiketter: ,

08 juli 2008

Fair Play pris til Siljan J13 år i Danmark!Siljan J 13 år dro hjem med den gjeveste prisen fra Bif-Cup i Danmark i helgen. Etter en sterk 6.plass i cupen, men uten personling premie, tok heller jentene med seg den HØYT svevende prisen som Fair Play klubben for 2008.
VI GRATULERER!!
(jeg kommer tilbake med mer om cupen)

Etiketter: ,

27 juni 2008

Snart avreise til Danmark!

Kun kort tid igjen til avreise, rettere sagt 6 dager. Avreise fra hallen torsdag morgen kl 06. Har fått kamp-programmet, og i gruppespillet skal jentene møte lag fra Danmark og Norge. Totalt 160 lag er påmeldt cupen, både 7èr og 11èr fotball. Dette kan jo ikke bli annet enn moro!

15 jenter (inkludert 3 voksne) i ett og samme klasserom kan nok by på noen utfordringer, men ingen større enn vi sikkert klarer å takle. hehe

Så, for alle her hjemme, kryss fingre og tær for oss! Vi håper å ta med noen seire og kanskje en god plassering i bagen hjem... Uansett så kommer vi hjem med gode minner.

Etiketter: ,

09 juni 2008

J13 2-2 mot Kragerø


Lørdag dro 12 håpefulle jenter til Kragerø for å spille kamp i varmen. Med flere 10-liters bøtter med vann til å kaste over seg, nok å drikke og vannmelon til pausen, ga jentene alt i denne kampen. Det var en jevn kamp, med gode sjanser til begge lag, så resultatet var helt ok. All ære til Lene R. som stepper inn og tar keeper-jobben når vår faste keeper er ute med skade. Hun gjør en god jobb mellom stengene, og hadde flere gode redninger på lørdag. Målscorere på denne kampen var Marthine og Malin.

Etiketter: ,

30 mai 2008

En keeper med en lysende fremtid!

Det er på tide å skryte litt av keeperen vår, Lene Ø. Kristiansen. Hun spiller på J13, og gjorde en fantastik kamp mot Stathelle i kveld. Nå skal det sies at vi dessverre tapte, men Lene viste sine ferdigheter til gangs, med den ene vanvittige redningen etter den andre. Uten Lene i mål, hadde det gått så mye værre! Lene ble tatt ut på Sonelaget til Tollnes i vinter, og har i hele vår - vært på ferdighetstreninger på Odd stadion. Dette skal hun fortsette med frem til høsten - (ikke satt opp treningstider lenger enn til september) Det bor så mye i denne jenta, og vi vil se mye til henne fremover. Stå på Lene!

Kampen sett under ett, så var det en svak 1.omgang, og Stathelle ledet 2-0 til pause. Jentene var aldri først på ballen, og virket litt tafatte i varmen. En "pep-talk" i pausen, gjorde at jentene reiste jeg, og spilte en bra 2.omgang. Maja puttet 2 baller i mål, men det holdt ikke. Resultatet ble negativt. 2-4.

Nedtellingen fortsetter, kun 33 dager til cup i Danmark!

Etiketter: ,

22 mai 2008

Vanvittig bra kamp av J13. 1-1 mot Eidanger

Dette lover godt for fremtiden! FOR en kamp av jentene mot Eidanger onsdag kveld.
Jeg visste det bodde i dem, og i går klarte de å vise hva de er gode for. Alle jobbet godt, og det ga mange sjanser foran mål, men ballen bare luktet på stengene og tverrliggeren opptil flere ganger. Jentene hadde et godt spill med mange gjennombruddspasninger og gode løp. 1 minutt før pause slapp forsvaret markeringen... 1-0 til Eidanger. I midten av 2.omgang satt den endelig. Marthine spilte seg rundt keeper og stusset ballen inn mellom stengene. Stor jubel! Resten av kampen ga flere sjanser til begge lag, men sluttresultatet ble 1-1. (fikk ikke lastet opp bilder)

Søndag kl 15 spiller denne gjengen på Trollmyra, mot Kroken.

Etiketter: ,

14 april 2008

Surt 2-3 tap for J13 mot Kvelde


Etter en storspilt første omgang og 2-0 ledelse, var det surt å gå av banen med 2-3 tap i kveld.

Jentene var slitne, og det raknet litt i alle rekker, men når de takket for kampen og fikk vite at Kvelde stilte med kun 14 års gamle jenter, var ikke tapet så ille allikevel:)

Nå vet vi hva vi har å jobbe med frem mot seriestart, og med fokus på kondisjon- og samspill, tror jeg dette skal bli et godt lag i år!

Jentene har allerede startet nedtellingen til Bif-Cup i Danmark. Avreise om kun 80 dager!!

Etiketter: ,

12 april 2008

Drakter med ny logo


Jenter 95 har allerede fått trykket sine drakter med ny logo. Som kjent gir SB1 kr 150 pr drakt som blir omtrykt. Pengene går rett til lagene som tar seg jobben med å få ordnet dette.

Etiketter: ,

12 februar 2008

God treningsinnsats av J13


Nok en trening er unnagjort i kveld, og det er ingenting å si på innsatsen til disse jentene. Moro å se at etter å ha trent i hele vinter, så har mange av jentene kommet seg veldig fra i høst. Mer fotballforståelse er helt klart på plass. Dere som trener jentelag, vet at det kan være en utfording når det kommer til skravling og andre ting som tar opp interessen i perioder, men det er moro. Har en gjeng som er godt sammensveiset, og humøret er det ingenting å si på.

Bif Cup i Danmark til sommeren er helt klart et hett tema på treningene, og vi gleder oss alle sammen til det. Jeg må si at jeg føler med priviligert som får lov til å holde på med dette.

Etiketter: ,

16 januar 2008

Endelig uttak Sonelaget J94/95

Da kom uttaket akkurat på nettet, og det er med stolthet jeg kan informere om at vi har to jenter fra Siljan med! Keeper Lene Ø.Kristiansen og utespiller Maja O.Røssum. Vi hadde fire jenter med til siste runde, og av 34 stykker skulle sone Tollnes stå igjen med halvparten. Jeg er stolt av at så mange jenter kom så langt, og det gir jo inspirasjon til å fortsette med fotballen. Jentene utvikler seg forskjellig - også på fotballbanen, så til høsten er det nye muligheter, og kanskje nye jenter som utpeker seg. Takk for en kjempe-innsats jenter! Gleder meg til å følge dere videre alle sammen.

Etiketter: ,

20 desember 2007

Tatt ut på sonelaget!


Så kom svaret: 4 jenter fra Siljan er tatt på sonelaget for jenter født 1995.

Dette er kjempe gøy! Første samling er lørdag 5.januar i Telemarkshallen.

Vi gratulerer Lene R, Marie L, Lene Ø.K og Maja O.R, og ønsker lykke til!

Etiketter: ,

21 november 2007

Jenter 1995 - Soneuttak


Så var siste og tredje samlingen unnagjort, og vi kunne reise hjem til Siljan med god innsats fra alle jentene. Nå er det bare å vente i spenning... Jeg ønsker alle "mine" jenter lykke til!

Etiketter: ,

07 november 2007

G95 allerede i trening


Gutter født i 95 pluss et par 94 modeller startet i går oppkjøringen
mot 2008 sesongen. En bra gjeng det var moro å spille med. Laget skal trene hver mandag inne i Siljanhallen. Lise R er lagleder og Jørn,
Jarle og Even deler på å trene guttene. Det ble tatt noen bilder.
De ser du her:

Etiketter: , ,

16 oktober 2007

Idol-avslutning for J12


I slutten av september hadde J12 avslutning på fotballsesongen, og ingen ringere enn Linda fra Idol var sammen med jentene! Tonje Malmgren trommet sammen jentene til pizza og "SingStar". Hun hadde fått Linda til å komme for å være sammen med jentene, noe som var veldig populært. Linda fra Porsgrunn har kommet til semifinalen, og skal i morgen kveld forsøke å komme seg til finalen i Idol 2007. Da er det godt at hun på forhånd har sanket noen stemmer fra Siljan. Takk til Tonje, og vi ønsker Linda lykke til!

Etiketter: ,

27 september 2007

5-0 seier til J12 !For en fin måte å avslutte sesongen på! Etter noen kjedelig tap og uavgjort de siste ukene, smakte det med en seier mor Urædd - på Trollmyra onsdag. Jeg har aldri sett jentene så bra! Det kunne fint ha blitt 10-0 i den kampen, men med fukling foran mål, og hårfine skudd utenfor, var det "bare" 5 baller som gikk inn mellom stengene. Jentene gjorde årets beste kamp! Det er virkelig moro å se at samspill faktisk fungerer.

Inntekt til kiosken var på drøye 400,-kroner, så alt-i-alt, en flott kveld for oss på Trollmyra.


Etiketter:

13 september 2007

J12 og G12 mot Storm på TrollmyraDet var en fin kveld på Trollmyra. J12 og G12 spilte - samtidig - mot Storm. Dessverre ble det tap for begge lag. Jentene var nære på uavgjort, men mot slutten av 2.omgang raknet det i forsvar, så vi gikk av banen med tap. Tap eller seier, det er i alle fall ingenting å si på humøret, og når denne gjengen kan rope "vi tapte, vi tapte, det driter vi i.." kommer smilet frem fra de fremmøtte tilskuere. Vi bretter opp ermene, og er klare for nye kamper og seiere! Inntekten fra kiosken ble denne kvelden kr. 497,-
Divhost024.jpg
Div020.jpg
Div021.jpg
Div016.jpg

Etiketter:

15 august 2007

To kamper på Trollmyra i kveld


Guttelaget (G16) vant sin kamp mot Storm, 5 - 3.

G14 gikk på en smell mot Pors, og resultatet blei 2 - 9.

Etiketter: , , , ,

12 juni 2007

Gutter 12


Ja nå er sesongen gått i gang, men det er først nå vi er blitt "blogger".
Vi har unnagjort 6 kamper med like mange tap, det siste var mot Skidar i kveld. Guttane står på stross alle tapene, men øvelse gjør mester så vi gir oss ikke. Sist helg var vi på Herkules Cup hvor vi gjorde noen veldige gode kamper, men det vil seg ikke helt.
Vi har en kamp igjen før ferien og den skal vi vinne.

SiljanGutterMedVaffel.JPG
SkidarGutterMedVaffel.JPG

Etiketter:

11 juni 2007

Flott innsats av jenter 12 år på Herkules CupFOR en helg! - og da snakker jeg ikke bare om det fantastiske været vi har hatt. Jenter 12 år viste god lagånd og ikke minst godt spill på Herkules Cup. Etter 8 kamper fordelt på to dager kunne vi reise hjem med 3 tap, 3 uavgjort og 2 seire! En kjempe fin gjeng å være på cup med. Mange foreldre var også med denne helgen, og det gjør det ekstra trivelig. Vi kan ikke glemme det fine været. Med 30 grader i skyggen (noe det ikke var å oppdrive på gressmattene), var det nødvendig med avkjøling før, under og etter kampene, og her tro foreldrene til.


Takk til alle for en kjempe fin helg!


Vera

Etiketter:

25 mai 2007

Nok en seier for jenter 12 år!


Andre kamp i sesongen ble spilt mot Fossum, torsdag 24.mai.
Ved pause ledet Fossum 2-1. I andre omgang hentet jentene frem krefter. De snudde kampen totalt, og vant 5-2!
Dette er litt av en gjeng!!! Kjempe moro. Vi gleder oss til neste kamp.
Et par bilder til her:

Bilde201240b.jpg
Bilde201241c.jpg

Mvh
Vera

Etiketter:

04 mai 2007

Jenter 12 i gang med sesongenDa var vi endelig i gang med sesongen. Første kamp ble spilt torsdag 3. Mai, og det ble seier over Herkules. Det er moro å være trener daJ Når man ser den gleden denne gjengen viser ved å få spille fotball – og å være sammen, kan man ikke annet enn å bli litt rørt og stolt!

Vi hadde to jenter på laget som hadde burtsdag denne dagen, så etter kampen ble det feiret med boller og brus. Takk til Anne Rønningene for det. Vedlagt et par bilder fra oppvarmingen. Gleder meg til resten av sesongen.
Vera
J12 oppover
j12nedover.JPG

Etiketter:

02 mai 2007

Våre lag 2007

g7.JPG
gogj8.jpg
g9
j9.jpg
g10.JPG
G11.jpg
J11lag1.jpg
j11lag2.jpg
j12.JPG
G14
j16.jpg
g16.jpg
j19.JPG
SiljanG19.jpg
a-laget.jpg
damelaget.jpg

Etiketter: , , , , , ,