08 juni 2009

En oppsummering av vårsesongen, J19

I fjor trente jentene fra årskullene 1992, 1993 og 1994 sammen, og dette fungerte så bra at vi kjører det samme opplegget i år. Men i år måtte de eldste jentene rykke opp til J19-serien, og fordi jentene ikke kan stille 11er-lag måtte vi melde opp et 7er-lag i Vestfold fotballkrets. Dette har fungert bra tidligere år, og så langt er jentene fornøyd med å spille kamper i Vestfold i stedet for å måtte dra på lange turer til Midt- og Vest Telemark. Vi regnet med at overgangen fra J16 til J19 ville merkes, noe vi har fått oppleve på noen kamper. Vi har likevel holdt bra følge, og flere av kampene var så jevnspilte at resultatet like fort kunne gått i Siljans favør.

Ida Plassen Limi har oppsummert kampene slik:

16. april: Den første kampen spilte vi mot Ørn-Horten i Horten. Resultatet ble tap 2-1. Siljans mål ble scoret av Kristina Espeseth. Vi merka at det var lenge siden vi hadde spilt kamp, og i alle fall på kunstgress, og Ørn-Horten vant fortjent.

24. april: Andre kamp gikk på Nøtterøy, pga at Trollmyra ikke var snøfri. Her tapte vi 9-2 mot et lag som nesten bare spilte på to-touch. Siljans mål ble scoret av Kristina Espeseth og Eileen Staulen. Siste halvdel av begge omgangene greide vi oss relativt bra.

Tredje kamp var på Trollmyra den 5. mai mot Arnadal/Vear. Årets første seier med 2-1. Stine Tveitan scora begge Siljans mål. Kampen var mer på Arnadal/Vears banehalvdel, men vi fikk ikke ballen i mål mer enn to ganger.

Fjerde kampen var mot Nanset i Larvik. Her tapte vi 2-1. Siljans mål ble scoret av Anniken Tveitan. Her var det andre ting enn fotball som kom i sentrum, pga noen irriterende supportere fra Nanset som hele tida sendte stygge kommentarer om våre spillere. Det var en jevn kamp, og seieren kunne like godt ha gått til Siljan.

20. mai kom Stag til Siljan. Vi vant 7-0 og fikk endelig scora endel mål. Målene ble scoret av Marianne Skare(1), Ida Bjørkvold(1), Marthe Fredriksen (2), Edith Hem Næs (1), Ida Plassen Limi (2).

2. juni dro vi til Tønsberg. Her tapte vi 3-2 for Tønsberg. Dette her var også en kamp som kunne gått begge veier. Vi la oss litt bakpå på de første 10 minuttene, og slapp inn tre baklengsmål. I løpet av kampenspilte vi oss opp og klarte nesten å ta igjen Tønsberg- manglet bare det siste målet! Siljans mål ble scora av Marianne Skare og Ida Bjørkvold.

Etiketter: ,

06 oktober 2008

En oppsummering av høsten for J16


Referenten har hatt virus på PC'en, og det har derfor vært lite kampreferater fra 11er-laget til J16. Pr i dag har vi to kamper igjen denne sesongen, mot Gvarv og Snøgg, som begge ligger høyt oppe på tabellen. Siljan ligger foreløpig på en tredje plass, og kan avansere til andre plass dersom vi vinner de siste kampene. Vest Telemark er allerede klare som puljevinnere.

De siste fire kampene (alle hjemmekamper) har vi vunnet to, spilt en uavgjort og tapt en. Både Fossum og Sauland måtte se seg slått med henholdsvis 3-0 og 4-2. Begge kampene var sterke kamper fra Siljans side, der Kristina Espeseth, Silje Jenssen, Stine Eriksen og Charlotte Holtan kom på scoringslista. Silje Jenssen og Mari Hole fikk innsatsprisene disse kampene. I kampen mot Bamble spilte vi 2-2, en kamp vi normalt sett burde ha vunnet. Mari Hole fikk en nakkeskade i 2. omgang, og ble hentet i ambulanse. Dette satte nok sitt preg på kampen, og Bamble utlignet rett før kampslutt. Målscorere for Siljan var Charlotte Holtan og Anniken Tveitan på straffe, som også fikk innsatsprisen.

Søndag for ei uke siden tok vi den lange veien til Åmot for å møte sesongens desidert sterkeste lag, Vest Telemark. I sur vind og seks-sju grader viste Vest Telemark hvorfor de er verdige vinnere. De var stort sett best i alt, og det var ingen stor kamp fra Siljans side. Kampen endte til slutt 5-0, og det var vel greit nok...

Nå nærmer det seg altså slutten på sesongen for oss også, og vi krysser fingrene for seire de to siste kampene.

Anita

Bilder fra Siljan-Fossum:
Bilder fra Siljan-Sauland:
Bilder fra Vest Telemark-Siljan:

Etiketter: ,

J16 puljevinnere 2008

J16 har denne sesongen bestått av ett 11er-lag og ett 7er-lag. Det har vært en fast spillergruppe på hvert av de respektive lag, men 7er-laget har i tillegg fått forsterkninger fra 11er-laget til sine kamper. Og dette samarbeidet har fungert veldig bra, noe som kampresultatene absolutt gjenspeiler!

Sesongen har bestått av en lang rekke seire: Av i alt ti spilte kamper viser tabellen at Siljanjentene har vunnet åtte, spilt en uavgjort og tapt en kamp.
Ingen dårlig statistikk, det! Siljan endte opp med 25 poeng og Snøgg, som ligger på andreplass, har 22 poeng.

Jentene på 7er-laget fyller 17 år til neste år, og må derfor skille lag med resten av 16års laget. Vi skulle gjerne fortsatt det fine samarbeidet enda ett år, men jeg ser ikke bort fra at vi kan få til fellestreninger i vinter. Det er en flott gjeng med jenter, som det har vært veldig gøy å jobbe sammen med, og miljøet i gruppa har vært upåklagelig. Det har vært et år med mye latter og moro, fine treningsøkter, spennende kamper og mange gode minner.

Takk for innsatsen, jenter, og gratulerer som puljevinnere!

Bjørn, Hanne, Morten og Anita

Bilder fra Hei-kampen her:http://picasaweb.google.no/solvanghole/7erKampSiljanHei21August2008#

Etiketter: ,

24 august 2008

Knallstart på høstsesongen for J16


Høstsesongen ble for J16 innledet med 7er kamp borte mot Fyresdal. Jentene fra Siljan vant kampen 0-3, etter scoringer av Elise Lykseth, Edith Hem Næss og Eileen Staulen. Med en kjørevei på 29 mil tur/retur smaker det ekstra godt å ta med seg tre poeng hjem.

Sist mandag hadde 11er laget sin første kamp for høsten, mot Gvarv, som lå nestøverst på tabellen. Av en eller annen grunn møtte vi ikke Gvarv i vår, men skal ha to kamper mot dette laget i høst. Siljans jenter har tidligere hatt en tendens til å bruke litt for lang tid med å komme inn i kampen, men dette var ikke tilfelle mot Gvarv. Vi vant så og si alt på midtbanen, og var raskt inn i press på ballføreren. Dette gjorde det vanskelig for Gvarv, og de sleit med å få ballen til å gå i laget. Siljan derimot, spilte nok sin beste kamp i år, og det var gøy å stå på sidelinja og se at mange timer med trening gir avkastning.

Etter å ha slitt med mange skader i hele år, var det godt å ha nesten fullt lag igjen, og det var mange som meldte seg på scoringslista denne kvelden på Trollmyra. Vi vant en fortjent lagseier, 6-3, med to scoringer av Anniken Tveitan, mens Edith Hem Næss, Stine Eriksen, Charlotte Holtan og Silje Jenssen netta en gang hver. Dagen innsatspris gikk til Kine Tveitan og Anniken Tveitan.

På torsdag hadde 7er laget sin andre kamp på fire dager, og denne gang var det Hei som gjesta Trollmyra. Kampen var tett og jevn i første omgang, men Siljan hadde et lite overtak. I andre omgang pressa vi Hei høyt på banen og vant så og si alle utspill. Dette skapte flere store sjanser foran Heis mål, og Siljan vant til slutt fortjent, 3-1. Charlotte Holtan scora to mål og Elise Lykseth ett.

I morgen, mandag, møter 11er laget Bamble på hjemmebane og på fredag drar vi til Notodden, til laget som topper tabellen, Snøgg. 7er laget møter Snøgg på hjemmebane på torsdag, så vi går inn i en hektisk fotballuke...Anita

Etiketter: , ,

17 august 2008

Vellykket cup for J16...


...selv om resultatene kunne vært bedre... Nok en gang deltok vi på SpareBank1 cup på Kjølnes, kanskje bedre kjent som Grenland Cup, og som i fjor valgte vi å overnatte på Porsgrunn vid skole. Det er jo halve moroa, selv om det ikke er så langt hjem til senga i Siljan!

Over 70 11er lag deltok på cupen, og da er det litt kjedelig at to av de tre lagene vi møtte i puljespillet var lag fra Grenland. Vi tapte for både Pors og Fossum, og spilte uavgjort mot Gimletroll fra Kristiansand, og vi spilte oss absolutt opp i løpet av puljespillet. Vi kom videre til B-sluttspillet, men tapte kvartfinalen mot Bamble, en kamp vi burde ha vunnet. Så sett med sportslige øyne var det ingen stor cup for Siljan J16, men en cup er så mye mer enn bare fotball.

Vi var det eneste jentelaget som overnattet på "vår" skole, noe som medførte mye oppmerksomhet fra alle guttelagene på skolen. Første natta lå vi under trappa, som også var en av gjennomgangene til toalettene. Og maken til trafikk har jeg sjelden sett... Stort sett hele natta fløy det gutter opp og ned trappa som tilsynelatende måtte på do, men som nok hadde et ønske om at noen av jentene var våkne. Siljans jenter oppførte seg imidlertid som engler, og holdt seg i ro hele natta. Siste natta fikk vi et eget klasserom, og det gjorde underverker for nattesøvnen til treneren!

Man trenger altså ikke dra lenger enn til Porsgrunn for å oppleve en fantastisk cuphelg. Fotball, gode venner, nye venner, diskotek, konsert, gutter og kanskje litt forelskelse i lufta - kan man forlange noe mer?! Takk jenter, for en flott helg - jeg gleder meg til neste tur!

Anita

Etiketter: , ,

05 august 2008

Trening med Morten Fevang og overnatting på Fagerlund


Før sommerferien, nærmere bestemt torsdag 26. juni, hadde J16 besøk av Odd Grenlands kaptein, Morten Fevang. Han hadde, sammen med Morten Aadalen, ansvar for hele treningsøkta, og det satte jentene pris på! Flere av øvelsene var helt nye for jentene, så vi brukte litt tid på å få det inn i beina. Men det tok ikke så lang tid før det satt, og det er alltid gøy å lære noe nytt. Morten er en flott og dyktig fotballspiller, som kommuniserte godt med jentene, og som var flink til å lære bort. Det ble absolutt en morsom og lærerik treningsøkt, og vi tar gjerne imot besøk seinere en gang!

Dagen etter hadde vi avslutning for J16, med overnatting i telt på Fagerlund. Dette har vi gjort også et tidligere år, med stor suksess. Vi var ca 15 jenter, og i tillegg kom det noen venninner, kamerater og kjærester for å grille sammen med oss. Tror nok at noen av våre "gjester" ikke var hjemme igjen før sola stod opp på lørdagen...

Etter at vi hadde grillet mat og marshmellows var det noen som lekte seg litt med fotballen, men for det meste krøllet de seg sammen på en stooor presenning, under en haug med tepper. Der lå de ut over natta, og fortalte hverandre spøkelseshistorier... Det ble, som forventet, minimalt med søvn, men det var ikke noe bråk i det hele tatt, så det kan jeg godt leve med. Det var nok mange, veldig trøtte jenter på lørdagen, men siden det var starten på sommerferien, var det mulighet for å ta igjen litt søvn.

Dette er en utrolig koselig måte å feire slutten på vårsesongen på, så det kan fort hende vi gjør dette til en tradisjon. Og så lenge jeg får sove i campingvogna mi, og slipper telt, stiller jeg gjerne opp igjen... Nok en flott opplevelse med den fine gjengen med jenter, som oppfører seg helt eksemplarisk.

Bilder fra trening med Morten Fevang:

Bilder fra avslutning:http://picasaweb.google.no/solvanghole/
FotballavslutningFagerlund27Juni2008

Anita

Etiketter: ,

11 juni 2008

Nå er det på tide...

..å snu en litt lei trend for 11er-laget til J16. De siste kampene har vi dessverre måttet reise hjem uten poeng, selv om vi spillemessig har vært helt på høyden med lagene vi har møtt. Problemet er at vi ikke får uttelling på sjansene våre...

På mandag tok vi imot Vest-Telemark (VT) hjemme på Trollmyra. De ligger på plassen over oss på tabellen, og har flere sterke og raske spillere, samt en veldig god keeper. Kampen ble likevel jevnere enn jeg hadde fryktet, og Siljan var helt tydelig innstilt på å jobbe for å få poeng. VT var hissige på gjennombruddspasninger, men vår forsvarsrekke var oppmerksomme og ryddet opp i stor stil. De var også gode på å komme raskt ut til midten, slik at vi gang på gang satte VTs spisser i offside. I tillegg hadde Elise Lykseth i Siljans mål igjen en god dag på "jobben".

Midtbanen, anført av Kristine Hagen og Kristina Espeseth, vant mange dueller, og slo gode gjennombruddspasninger både på spissene og ut til kantene. Silje Jenssen og Ann Susann Aadalen hadde flere muligheter til å gi Siljan ledelsen, men det var ikke lett å overliste Marthe Nylend i VTs mål. I stedet ble det Vest-Telemark som tok med seg hele poengpotten, etter seier 0-2. Dagens innsatspris gikk til Mari Hole og Kristine Hagen.

Flere av foreldrene hadde tatt turen til Trollmyra denne kvelden, samt en fin gjeng gutter som lagde liv og røre under kampen. Dette liker vi - det skaper en fin ramme rundt kampen.

Sist lørdag spilte Odd Grenland mot Bryne på Skagerak Arena, med Siljan J16 som ballhentere. Kampen ble overført på TV, og det gjør det jo litt ekstra moro for jentene å få være med. Dette er andre gang i vår at Siljans jenter er ballhentere, men det stopper ikke med det. De har nok gjort et bra inntrykk for allerede 6. juli er vi på plass igjen, samt 3. august. Som Frøydis Straume i Odd Grenland så riktig påpekte: Ikke bare er de flinke, de er jo så flotte også. Bare se på bildene....!

Bilder Siljan-Vest Telemark:

Bilder Odd Grenland - Bryne:

Anita

Etiketter: ,

06 juni 2008

J16 - en oppsummering


J16 har spilt flere kamper siden siste kampreferat - både 11er og 7er. 11er-laget har hatt to kamper som de har tapt med knappest mulig margin. I slutten av mai spilte vi mot Herkules, som etteranmeldte sitt lag til serien. Det ble en tett kamp på kunstgresset til Herkules, men vi måtte til slutt se at hjemmelaget tok med seg alle tre poengene etter seier 3-2. I 1. omgang ble vi noe overrumplet av hurtige flankespillere, men i 2. omgang var vi helt på høyde med et godt Herkuleslag. Herkules var først ute med scoring og så kom målene på rekke og rad. Vi hadde et veldig press de siste 10 minuttene, der Silje Jenssen flere ganger kjempet ballen med seg gjennom Herkules' forsvar. Dessverre for Siljan hadde Herkules en solid keeper som ryddet godt opp. Målscorere for Siljan var Charlotte Holtan og Edith Hem Næss. Dagen innsatspris gikk til Silje Jenssen.


2. juni dro vil til Sauland, i en overveldende varme. Dette laget møtte vi også i fjorårets sesong, og da spilte vi stort sett jevne kamper. Denne gangen møtte vi et lag med flere "eldre" spillere, de var både to og tre år eldre enn våre yngste jenter. Siljan spilte en veldig god kamp, der vi fikk ro på spillet og vant mange dueller. Silje Jenssen ga Siljan ledelsen, men det ville seg ikke denne gangen heller. I løpet av de ti siste minuttene slapp vi inn to mål, og Sauland vant dermed 2-1. Siljan var kan hende det beste laget, men fotballen er fremdeles rund.... Dagens innsatspris gikk til Charlotte Holtan, med keeper Elise Lykseth hakk i hæl. Det er en betryggelse for laget å ha en slik keeper!


7er-laget er virkelig i medvind for tida, tross tap for Snøgg 2-0. Denne uka var de imidlertid fenomenale, med seier både torsdag og fredag. Torsdag spilte de borte mot Sannidal, og vant 2-4 etter en solid lagseier. Litt mye stress i 1. omgang med litt for "måking" av ball, men etter pause tok de tak i kampen og spilte slik vi vet de kan spille. Målscorere var Ida Plassen Limi, Eileen Staulen, Christina Øksenholt og Silje Jenssen.


I kveld tok vi imot Fyresdal, til vår første hjemmekamp denne sesongen. 1. omgang var, som i går, preget av for mye spark på ball uten noe adresse. Fotball er som kjent mer enn bare å få ballen unna, og dette tok jentene på alvor etter pause. Med flere fine pasningskombinasjoner, press på ballfører, en midtbane som var til dels enerådende på utspill, og ikke minst et veldig godt forsvar - slik blir det seier av! Christina Øksenholt var den første med nettkjenning til Siljan, og så fulgte Rebecca Isaksen opp, før Kristine Hagen punkterte kampen med et langskudd. Fyresdals keeper var riktignok veldig uheldig på dette skuddet, og glapp en tilsynelatende grei ball, men mål er mål! 3-0 til Siljan er absolutt en sterk seier, mot et godt lag fra Fyresdal. Et ekstra pluss i margen for Ida Plassen Limi som var helt suveren i forsvar - så og si umulig å komme forbi ho i dag, selv om Fyresdals spisser var både sterke og dyktige.


En lang vinter med gode treningsøkter gir resultater, så nå er det viktig å ikke legge fotballen og trening på hylla selv om sommeren kommer. Vi får bare fortsette å holde intensiteten oppe - det er da fotball er gøy!

Anita

Etiketter: ,

16 mai 2008

J16 ballhentere på toppkamp


16. mai, på fotballkvelden med stor F, skal J16 være ballhentere på toppkampen i Adeccoligaen mellom Odd Grenland og LøvHam. 12 av jentene stiller i kveld i Siljandrakta på Skagerak Arena, og får forhåpentligvis overvære en spennende kamp, samtidig som de tar med seg et hyggelig minne fra kvelden. Siden vi er så mange jenter i stallen, skal de resterende jentene være ballhentere på kampen Odd Grenland - Bryne den 7. juni. Lykke til jenter, og kos dere!


I går tok jeg lagbilder av jentene, og noen situasjonsbilder fra treninga. Vi trena på demping av ball og på heading, og da blir det mange fine bilder...!


Anita


Etiketter: ,

14 mai 2008

Fin sesongåpning av J16 7er

Første kamp ut for J16 7er var borte mot Hei. 7er-laget er i utgangspunktet ikke flere enn sju spillere, så ved hver kamp vil minst tre av jentene fra 11er-laget være med. Jentene bar tydelig preg av å ha trent bra i vinter - kondisen var bedre enn på lenge! Etter bare noen få minutter ut i første omgang gikk Siljan opp i ledelsen ved Rebecca Isaksen. Tempoet dabbet litt av utover i omgangen, men jentene tok seg fint opp igjen etter pause. Kampen var lenge jevn og spennende på stillingen 3-3, men på slutten av siste omgang ble kampen punktert med to scoringer av Siljanjentene. Marianne Skare og Elise Lykseth satte inn et mål hver, mens Kristine Hagen scorte to. Resultatet ble dermed 3-5 til Siljan.

Kristine Rønningene hadde flere fine redninger i Siljanmålet, og denne seieren var en lagseier! En flott start på sesongen, jenter!

Etiketter:

28 november 2007

Referat spillermøte G19


Siljans juniorgutter hadde kl 18 i kveld spillermøte. Det møtte ca 20 spillere. Knut K, Brede, Stian, Robert, Gro T, EivindT, Marianne og Even var også på møtet.
Møtet var meget konstruktivt og man ble enige om viktige ting. Først og fremst hvem av juniorene som er "reine" a-spillere og hvem som er reine juniorer. Her blir det sikkert forandringer etterhvert som enkelte juniorer kan spille seg inn på alaget. Årets juniorlag er er rekruttlag til alaget og det vil bli fulgt nøye opp av trenerne hvem som fortjener sjangsen på alaget.
A-lag og juniorlaget er påmeldt som "Antilag". Det betyr et kamper ikke vil bli spillt samme dag.

Sak 1. Hvem spiller jr og alag:
Her er juniortroppen. Dere skal i utgangspunktet prioritere jr-laget: HalvorG, HermanH, SindreL, AlexanderH, DanielM, AndreM, VegardK, AudunT, HåvardF, MagnusA, MartinK, MatsT, JøranT, VemundG, Peco, RobertM, MortenR(Beggelag)

Her er juniorer som primært skal prioritere alaget: MortenR(beggelag), FredL, GeirR, JoL, ArneF, JoacimT, EirikKT, TomEØ. Jeg kan ha glemt navn men dette er nær korrekt.

Sak 2. Målsetting:
Laget har som mål å rykke opp til 1.divisjon. For å klare dette kreves det trening minst 2ggr pr uke. Treninger blir tirsdager fra 18 til 1930 full bane og torsdager fra 19 til 2030 halv bane. De som ønsker kan også trene med alaget.

Sak 3. Spilletid:
Alle som møter på treninger skal få spille alle kamper. Hvor lenge avgjøres av Robert. Ingen ønsket spesiell spilletid. Laget ønsker at de beste spiller.
Er du god nok er du gammel nok.

Eventuellt:
Even opplyste at laget vil stille i nytt draktsett sponset av Itum. Det var helt klart populært blant spillerne. Møtet ble hevet kl 1825.
mote281.jpg
mote283.jpg

Etiketter: , , ,

28 september 2007

Siljan-Gulset: 4-0

Guttelaget (G16) gjennomførte en flott kamp mot Gulset på Trollmyra i kveld. På en svært kald og sur kveld, varmet det med hele fire mål til hjemmelaget. Håvard stod også for en fin prestasjon, ved å redde en Gulset-straffe.
Det stod 2-0 til pause, etter at Herman kriget inn 1-0 etter et frispark og Aleksander satt inn 2-0 på et meget godt slått frispark.
I andre omgang headet Herman inn 3-0 på et hjørnespark og André satt spikeren i kista ved å sette inn en retur (som kom fra eget skudd) i mål.
Målene varmet, men høsten kom definitivt til Trollmyra i kveld!

Se flere bilder her!

Etiketter: ,

29 august 2007

G16: Siljan-Skotfoss 2-2


Her er stemningsbilder fra dagens kamp, 29. august, for G16 mot Skotfoss.
Siljan ledet 2-0 helt til det var ca 5 min. igjen av kampen. Skotfoss fikk
et mål på straffe, og det andre målet kom på corner til Skotfoss, som endte
med selvmål av en viss gutt som er ganske f..... Om 2 dager er han kanskje
blid igjen ;-) Stillingen ble til slutt 2-2.
Mvh
Terje

Etiketter:

27 august 2007

Siljan mot Rjukan i jenter 16


Her er noen bilder fra kampen Siljan - Rjukan i jenter 16.07 serien. Litt skumring gjør bildene litt uskarpe. Men bedre med litt uskarpe bilder enn ingen bilder:)
58 bilder her:

Etiketter:

15 august 2007

To kamper på Trollmyra i kveld


Guttelaget (G16) vant sin kamp mot Storm, 5 - 3.

G14 gikk på en smell mot Pors, og resultatet blei 2 - 9.

Etiketter: , , , ,

11 juni 2007

Enkel seier for G16


G16 kjørte over Åfoss i kveld. Første halvdel av første omgang var helt rå fra Siljan side. Sjelden ser vi en person som herjer slik med et forsvar. Herman satt inn fem mål før han ba om en pause i varmen på Åfoss. Øystein satt inn det sjette målet og Kristian det sjuende før dommeren blåste av til pause.
Andre omgang blei noe jevnere, men et klart overtak for Siljan. Åfoss startet omgangen bra og scoret ett mål. Deretter satt Herman, Andre og Halvor inn ett mål hver. Et meget solid sluttresultat: 1-10

Etiketter: ,

05 juni 2007

Gjerpen blei for sterke!


Siljan G16 ledet 1-0 til pause i kveldens kamp på Trollmyra. Daniel Tveitan var mannen bak en kontrollert scoring. Siljan hadde ikke mange sjanser i denne omgangen, mens Gjerpen var på flere farlige besøk foran målet til Håvard.

I annen omgang blei kampen mer jevnspilt. Siljan hadde sine sjanser, men det var Gjerpen som scoret måla. Det blei både 1-1, 1-2 og 1-3 før dommeren blåste av kampen.

Kampens øyeblikk var nok når linjemannen (en far fra Gjerpen) blei fratatt flagget av dommeren og vist bort fra linja etter mye munnbruk som rettet seg mot dommeren. Dette var på stillingen 1-3 til Gjerpen og selvsagt totalt unødvendig oppførsel.

Etiketter: ,

30 mai 2007

Surt tap for G16


G16 gjestet Helges Plass og Skidar i dag. Det blei en jevnspilt kamp med mange sjanser til begge lag. Siljan tok ledelsen med en frekk lobb av Alexander Høyseth, og det stod 1-1 til pause. Skidar scoret et mål midt i andre omgang, og Siljan trykket mye på mot slutten. Gutta jobba til krampa tok dem (Daniel og Halvor), og skulle nok gjerne hatt flere enn en innbytter.

På bildet en litt slukøret gjeng etter et litt surt tap.......men innsatsen var det ingen ting å si på. Sluttresultatet blei 2-1 til Skidar.

Etiketter: ,

21 mai 2007

Guttelaget med solide siffer!


Guttelaget (G16) tok en stor seier på Trollmyra i kveld.

Bildet viser Andre, som var en konstant trussel mot et noe rufsete Gvarv-lag. Siljan hadde svært mange sjanser, og putta til slutt 7 baller i nettet.

7-0 står det repekt av!

Etiketter: ,

02 mai 2007

Våre lag 2007

g7.JPG
gogj8.jpg
g9
j9.jpg
g10.JPG
G11.jpg
J11lag1.jpg
j11lag2.jpg
j12.JPG
G14
j16.jpg
g16.jpg
j19.JPG
SiljanG19.jpg
a-laget.jpg
damelaget.jpg

Etiketter: , , , , , ,

27 mars 2007

Gutter 13/14 renser halsen

for sand under treninga. Det var meget tørt og derav mye støv på grusbanen i kveld.
Men det er bedre enn støvlene fulle av sørpevann. Klager uansett ikke denne gjengen.Har vært stabilt oppmøte på rundt 12 stk i hele vinter. Men det er litt lite til et 11 er lag og guttene går fra 11er som de spilte i 2006 til 7 er i år.
Vet egentlig ikke om det er noen bakdel da færre spillere gir mer ballkontakt og mer ballkontakt=mer morro!

Etiketter: , ,

27 november 2006

Rune Jarstein kommer tirsdag


Odd Grenlands meget gode keeper Rune A Jarstein kommer tirsdag til Siljanhallen. Han skal trene sammen med G14 og J19. Han insisterte på å få spille spiss:)
Her blir anledning for yngre lovende spillere til å få både en autograf og et bilde sammen med Jarstein. Han kommer ca 17 30 og blir til 1900.

Etiketter: , , , , , , , ,

05 november 2006

Påmeldte lag 2007

Her er oversikten over lag påmeldt til neste sesong. Her kan du etterhver sjekke om ditt lag er påmeldt og om opplysningene er riktige. Klikk på sesongen 2007. Link her:

Jeg har ved en glipp meldt opp to lag i G11. Det er ikke mulig å fjerne lag jeg har meldt opp på nettet.
Dette må gjøres direkte til kretsen når alle påmeldingene er klare:)

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

08 oktober 2006

"Vennskapskamp" på Trollmyra


G14 og J16 møttes i dag søndag til kamp på Trollmyra. Da begge disse lagene er ferdige med serien og det fremdeles frister å spille fotball, ble vi enige om å ta en treningskamp.
En annen grunn var at Roger og Even da ser sitt snitt til å få spille litt.

Guttene åpnet best og ledet 2-0 til pause. Jentene sleit med å spille seg gjennom på midtbanen. De gangene jentene var på vei gjennom ble dem ofte stoppet av en rask midtstopper Henrik, eller Roger. De ga nok litt ekstra i dag når datter og søster var spiss på J16. Temperaturen hos Line steg i takt med antall avbrutte gjennombrudd he he.

Annen omgang la jentelaget om til Drillostilen, og slo langt mot 3 spisser! Når guttene da står høyt er dette et farlig våpen.

Kampen endte til slutt med en fortjent 4-3 seier til guttene.

Bildet til venstre viser Åshild som på kontant vis stopper Vegard.

Flere bilder her

Etiketter: , , , ,

23 august 2006

Siljan G14 seier mot Pors


Siljans G 14 slo i kveld Pors. Går jeg hvertfall ut fra, da de ledet 3-0 rett før slutt.
Guttene fra Siljan spilte meget fin fotball. Ballen gikk hurtig fra spiller til spiller og laget brukte hele banen.
En annen ting jeg la merke til var Siljans trener. Torgeir T.
Sjøl på 0-0 bytter han inn yngre spillere. Har skulle ingen sitte å holde benken varm. Alle fikk spille like mye. Helt etter NFF sine retningslinjerJ. Ingen vet i dag hvem som er best om noen år. Hvis de får lov å spille da.....

Bildet viser Andre Myhre som setter inn 3-0 på straffe. Ballen skimtes foran keeper.

Etiketter: , , ,

21 mai 2006

G14 med storseier mot Åfoss i dagSøndag ettermiddag slo Siljan G14 Åfoss 7-2 på Fagerlund. Siljan gutta startet friskt i første omgang. Siljan hadde nesten alle sjansene, og gjorde 3 mål. Alle målene kom som gjennomspill til Andre Myhre som satt ballen rolig rundt keeper. I slutten av første omgang våknet Åfoss litt, og skapte noen sjanser, men ingen mål.
Etter hvilen ble det jevnere. Åfoss startet best, og puttet først. Også i annen omgang skrev Andre seg på scoringslista med 3 mål. Det 7ende målet til Siljan stod Vegard Kolstad for etter litt rotete spill foran Åfoss sitt mål.
Til kampen lånte vi 3 G13 spillere. Øystein Thorsen, Martin Kortner og Mads Myrholt bidro alle sterkt i en god kamp.
Ellers var det moro å se hvordan banen tålte kampen etter mange dager med regn. Bilder av lag og bane her:

TT

Etiketter: , ,