03 desember 2008

Vemodig avslutning


Våre juniorjenter hadde i går en flott, men samtidig litt vemodig avslutning på Solvika. Vemodig fordi nesten alle jentene, lagledere og trener gir seg etter denne sesongen. Skole og jobber tar mer og mer tid. Lagets alltid positive lagleder Roy J holdt tradisjonen tro en tale på avslutningen. Han oppsummerte de årene jentene har spilt sammen. Mange fine minner fra mange cuper. Undertegnede og lagleder har vært så heldige å få være sammen med denne gjengen ukentlig i nesten 5 år. Vi kan kort oppsummere: Å trene dere har gitt oss mye mer enn det har kostet! Lykke til videre,

Etiketter: , ,

19 oktober 2008

Kanonavslutning av juniorlaget!


Siljanguttane herjet med Hei i dagens kamp på Trollmyra. Utrolig at Hei har vunnet alle sine kamper, og leder tabellen.
Det var divisjonsforskjell i dagens kamp, som til slutt endte 6 – 0 til Siljan.

8 min: 1 – 0 Daniel setter ballen kontant i mål etter et nydelig angrep. Fremspill fra midtstopper mot spiss, videre ut på kant og et godt innlegg som Daniel tar ned, vender opp og skyter kontant i mål.
15 min: 2 – 0 Vegard scorer etter et meget godt gjennomspill.
20 min: 3 – 0 Tom Erik slår et frispark fra spissen av 16-meteren rett i mål.
35 min: 4 – 0 Joakim

4 – 0 til pause og Hei har nesten ikke fått låne ballen. Tror jeg aldri har sett en så god omgang på Trollmyra noen gang! Gode kombinasjoner, gode enkeltprestasjoner og et forsvar som oser av autoritet og ro.

80 min: 5 – 0 Joakim setter spikeren i kista, da han kommer aleine med keeper. (Se video selv på YouTube! For å få Jokke litt ned på jorda kan du også se tilsvarende situasjon hvor ballen ikke går i mål rett etterpå - selvsagt på YouTube)

Siljan styrer alt fra start til mål i denne kampen. Siste delen av kampen nærmest leker Siljanguttane seg med Hei. Både forsvaret og midtbanen viser en enorm ro og lekenhet den det siste kvarteret. Spillerne som dominerer her har nok a-laget og a-lagstreningene det siste året å takke for slikt spill.

Følg med på tabellen om det blir 2., 3. eller 4. plass på juniorlaget. (Det tar litt tid før resultatene blir registrert selv om alle kampene nå er avsluttet)

Publikum storkoste seg på Trollmyra i dag. Takk for innsatsen gutter!

Etiketter: , ,

18 oktober 2008

Sesongens siste kamp på Trollmyra!


Søndag kl 14:00 spiller juniorlaget kamp mot Hei. Dette er siste mulighet for å oppleve fotball på Trollmyra denne sesongen. Det er Hei som leder tabellen, så det er topplaget i avdelingen som gjester Trollmyra. Siljanguttane ligger på en hederlig 3. plass, og har mulighet til å avansere til en 2. plass.

Kanskje er dette også en historisk kamp? Denne sesongen har det til tider vært vanskelig å stille 11 mann til juniorkampene. Spørsmålet blir om det er spillere nok til å kunne melde på juniorlag til neste sesong. Vi har jo ikke guttelag (15 – 16 år) i Siljan i år, så det er liten rekruttering nedenfra. A-laget er avhengig av å bruke juniorspillere, og flere av disse spillerne er aktuelle for militærtjeneste eller studier i løpet av neste sesong.
Kanskje det derfor blir mange år til neste gang Siljan kan stille juniorlag.

Værmeldinga er svært god for søndagen, så ta turen til Trollmyra kl 14:00.

Etiketter: , ,

20 september 2008

De unge imponerte


Våre juniorjenter spilte onsdag sin siste kamp for sesongen. Da det var hele 8 forfall til kampen som var mot Nøtterøy på Nesskogen kunstgress spurte vi om å låne fra J16. Vi lånte tre spillere, Elise, Marit og Anniken. Jeg hadde mine tvil om hvordan de ville klare seg, men ble meget overrasket. Siljan har mange lovende fotballjenter! Resultatet ble tap 4-0 etter 0-0 til pause. Nøtterøy vant forøvrig serien. Noen uklare bilder her:

Etiketter: ,

18 juni 2008

2-0 på Knottmyra


J19 slo ikveld Borre 2-0 på Trollmyra i en kamp som var preget av Knott. Så små men allikevel så forferdelig plagsomme vesener. Se nøye på bildet. Og det var ofte mye verre!
Uansett, jentene vant etter scoringer av Line og Maina. Bra jobba jenter og nå tar vi en velfortjent ferie fra treningene.

Etiketter: , , ,

17 juni 2008

J19 på Månejordet


Her er noen bilder av våre juniorjenter tatt forrige onsdag. De spilte mot Nanset på Larvik kommunes flotte kunstgressanlegg Månejordet. Her leier klubbene spilletid av kommunen for kr 85 pr time!
Bilder her:

Etiketter: , ,

06 mai 2008

Dårlig uttelling for J19


Siljans juniorjenter åpnet sesongen med 1-3 tap mot Nanset.
Resultatet burde vært omvendt utifra spill og sjanser men Nanset hadde en meget dyktig keeper som tok det meste.

Siljan hadde hele 14 jenter som møtte til kamp i kveld, noe som er meget positivt i denne aldersgruppen:) Siljan byttet hele laget inkl. keeper halvveis i hver omgang.

Bilder fra årets første kamp her:

Etiketter: , ,

04 april 2008

J19 klar for sesongstart.


Og det betyr også at utetrening nærmer seg:)
Var en tur innom J19`s fotballtrening i hallen. Det ser ut som jentene stortrives med innetrening..... Treneren (Even) prøvde å få de til å trene ute på grusbanen siden det nå er lengre lyst, men det blei fort nedstemt!!!
Jentene fikk det som de ville for det viktigste er jo å ha det gøy.
"Mamarazi" hadde med kameraet og øver seg på å ta bilder til sesongstart.

Bildene kan sees her:

Etiketter: ,

06 februar 2008

Siljans juniorjenter spiller i Vestfold

Siljan har fremdeles en bra gjeng jenter født 89/90. Disse spiller 7er. TelemarkFK hadde ikke noe tilbud i denne klassen i 2007 og det ser tynt ut også i år. Laget spiller derfor i Vestfold krets i 2008. Kjekt at slikt enkelt lar seg ordne.

Etiketter: ,

24 januar 2008

Juniorlagets nye drakter


Itum, en av SiljanFotballs større samarbeidspartnere, har sponset juniorlaget med nytt flott draktsett. Det er bestillt og blir levert i løpet av februar. Draktene er selvsagt fra Siljan-kolleksjonen som kan handles til store rabatter hos MX-sport. Bildet viser trøyen med sponsorlogoene. SB1 skal trykkes øverst på ryggen.

Etiketter: , ,

17 januar 2008

Masse fotballaktivitet


Gøy å se alle fotballaktiviteten i Siljanhallen og på grusbanen. I dag torsdag var rundt 70 spillere i forskjellige aldere i full trening. Bare blide fjes og forholdene på grusen begynner også å bli bedre.
Bildene er av våre juniorjenter og gutter. Jentene hadde en liten avslutning etter kveldens trening hvor trener var så heldig å få en liten påskjønnelse.
Et flott gavekort. Takk jenter og Roy! Men husk jeg gjør det fordi jeg liker det:)


Våre junior gutter trente på grusbanen. Intensiteten på treningen var høy og her er det mye talent. Husk at Siljan jo vant G19 første divisjon i fjor. Selv om det er mange unge spillere tror jeg dette laget vil overraske mange i 2008 sesongen.

Etiketter: ,

04 desember 2007

89 årgangen på Herkules cup!


Fikk tilsendt tre bilder av TerjeK. De er av våre nåværende junior og a-spillere.
Det ene er laget som miniputter på Herkules cup. Kjenner vel igjen de fleste sjøl om sveisen nok er noe annerledes i dag:)
Gutter_89_2004_bilde1.jpg
Gutter89_2004_bilde2.jpg

Etiketter: ,

28 november 2007

Referat spillermøte G19


Siljans juniorgutter hadde kl 18 i kveld spillermøte. Det møtte ca 20 spillere. Knut K, Brede, Stian, Robert, Gro T, EivindT, Marianne og Even var også på møtet.
Møtet var meget konstruktivt og man ble enige om viktige ting. Først og fremst hvem av juniorene som er "reine" a-spillere og hvem som er reine juniorer. Her blir det sikkert forandringer etterhvert som enkelte juniorer kan spille seg inn på alaget. Årets juniorlag er er rekruttlag til alaget og det vil bli fulgt nøye opp av trenerne hvem som fortjener sjangsen på alaget.
A-lag og juniorlaget er påmeldt som "Antilag". Det betyr et kamper ikke vil bli spillt samme dag.

Sak 1. Hvem spiller jr og alag:
Her er juniortroppen. Dere skal i utgangspunktet prioritere jr-laget: HalvorG, HermanH, SindreL, AlexanderH, DanielM, AndreM, VegardK, AudunT, HåvardF, MagnusA, MartinK, MatsT, JøranT, VemundG, Peco, RobertM, MortenR(Beggelag)

Her er juniorer som primært skal prioritere alaget: MortenR(beggelag), FredL, GeirR, JoL, ArneF, JoacimT, EirikKT, TomEØ. Jeg kan ha glemt navn men dette er nær korrekt.

Sak 2. Målsetting:
Laget har som mål å rykke opp til 1.divisjon. For å klare dette kreves det trening minst 2ggr pr uke. Treninger blir tirsdager fra 18 til 1930 full bane og torsdager fra 19 til 2030 halv bane. De som ønsker kan også trene med alaget.

Sak 3. Spilletid:
Alle som møter på treninger skal få spille alle kamper. Hvor lenge avgjøres av Robert. Ingen ønsket spesiell spilletid. Laget ønsker at de beste spiller.
Er du god nok er du gammel nok.

Eventuellt:
Even opplyste at laget vil stille i nytt draktsett sponset av Itum. Det var helt klart populært blant spillerne. Møtet ble hevet kl 1825.
mote281.jpg
mote283.jpg

Etiketter: , , ,

03 november 2007

Flott avslutning for juniorene i hallen i kveld

Knut (lagleder) og Stian (trener) stod for en flott avslutning for juniorgutta i kveld. Den sterke sesongen blei avslutta med pizza og flotte utmerkelser. Det blei også tatt en runde med hva gutta ønsker til neste år med henblikk på satsing på junior/a-lag.
Den meget høythengende ”trenerens pris” gikk til vår store mann – Fred.
Stian delte også ut følgende priser: Årets matchvinner – Jøran, årets dommer – Morten, årets mest effektive – Sætre, årets mest rakrygget – Thors, årets trøtteste – Arne, årets maskin – Geir, årets bom – Jokke, årets mest femi – Doff, årets sprut – Daniel, årets sløveste – Peco, årets driver – Steffen, årets comback – Robert, årets innbytter – Dardan, årets lengste tå – Fred, årets traventusiast – Jo, årets løper – Vemund, årets don juan – Tom og årets storscorer – Herman.
Takk til Knut og Stian som har styrt laget på en storartet måte denne sesongen!
Flere bilder ser du her!

Etiketter: , ,

23 oktober 2007

Årsmelding G19

ArsrapportG19.htm

Etiketter: , ,

18 oktober 2007

Ingen pause i fotballen


Det er stor aktivitet hos mange lag selv etter serien er ferdig. A-laget har jo to viktige kamper igjen og trener for fullt på Fagerlund.
Kalenderen for grusbanen
vitner om bra aktivitet. Inne i Siljanhallen er kalenderen nesten full.

Bildet viser J19 som trente inne i hallen i kveld.
Noen flere bilder her:

Etiketter: , ,

16 oktober 2007

Siljan er seriemestere i G19, 1.divisjon

Juniorlagets siste kamp blei spilt for to uker siden, og de lå på det tidspunktet på toppen av tabellen. Langesund lå på plassen bak, med tre poeng mindre og en kamp mindre spilt.
I forhold til målforskjellen måtte derfor Langesund slå Pors2 med mer enn tre mål for å gå forbi Siljan. Kampen gikk på Pors stadion i kveld, og sluttresultatet blei 3-2 til Langesund.
Guttane kan dermed smykke seg med tittelen SERIEVINNERE av G19, 1.divisjon! GRATULERER!!!
Tabellen er ikke oppdatert med kveldens resultat, men blir vel det i løpet av noen dager!

Etiketter: , ,

06 oktober 2007

Bli med her!

Telemarksmesterskapet i femmerfotball for senior arrangeres snart.

Påmeldingsgebyret er kr 1700,- pr lag som betales ved påmelding. De lagene som ikke har betalt får ikke være med på turneringen

Mer info her:
Tm.htm

Etiketter: ,

24 september 2007

Juniorlaget vant igjen


Kveldens oppgjør gikk på kunstgresset på Åfoss. Siljan stilte med et bursdagsbarn på topp, som også hadde tatt lappen tidligere i dag! Gratulerer med dagen og lappen, Joakim!
Som vanlig kommer ikke Siljanlaget ordentlig i gang før de får en scoring i mot. Åfoss tok ledelsen, men Traktor-Tveitan (nå BMW-Tveitan) satt inn sine to scoringer for kvelden. Dermed 1-2 til pause.
I andreomgangen utlignet Åfoss, mens Doff blei dagens match-vinner med et frispark på slutten av kampen.
Nå skal nok guttane lade opp til den viktigste kampen for sesongen - torsdagens A-kamp mot Gulset!
Vent til etter torsdagen med feiringen av 18-årsdagen og lappen, Joakim!

Etiketter: ,

22 september 2007

Et lite ran...


Juniorjentene tapte i går 1-2 mot Borre fra Horten. Ut i fra antall sjangser og ballbesittelse må det vel kalles et lite ran. Men det er som kjent måla som teller i fotball.
Borre var et hardtspillende jentelag med mange tjuvtriks i ermet. Det er sjelden jeg har sett en kamp med flere frispark enn i denne. Og samtlige var i Siljansfavør. Vi hadde minst 10 frispark fra 10 meters hold. Uten å score på noen av dem.
Men sånn er fotball, og vi har jo også noen ganger vært laget som har ranet andre:)
Noen bilder fra kampen her:

Etiketter:

En spesiell spiller


En ting jeg sjelden gjør er å trekke frem enkeltspillere. I dag gjør jeg et unntak. Siljan har en spiller med helt spesielle fotballferdigheter. Denne spilleren husker jeg allerede fra hun var tre fire år gammel. Ja for det er ei jente..
Hun kom ofte på besøk til min datter. I ei Liverpoolskjorte som gikk helt ned til leggane. Og ALLTID med en diger slitt fotball i hendene. Eller aller helst i beina. For en femmerball er stor for en på den alderen. Når hennes årgang startet med organisert fotball som 7åringer var hun i særklasse bedre enn alle de andre.
Denne spilleren lærte fort at det var best å gjøre hele jobben sjøl og utviklet seg til en skikkelig egoist på banen. Sentre hvis jeg må og drible hvis jeg kan var og er antagelig mottoet. Ingen typisk lagspiller med andre ord. Hun skyter like bra med begge bein og legger innoverskrudde cornere fra begge sider...
Etter sporadisk med fotballaktivitet i de senere årene glimtet hu til i går da Siljan J19 spillte mot Borre. Det er ikke ofte å høre 18 årige gutter skryte av ei jentes fotballferdigheter. Det overhørte jeg fra Borres hjemmefans i går. "Se den teknikken a" . Ballen kan tråkles gjennom det tetteste forsvar på en god dag.
Jenta har mange ting hu kan bli bedre på. Farta er ikke best i klassen og som sagt er hun er ingen spesiellt bra lagspiller. Hadde hun ønsket så kunne hun antagelig blitt "hur god som helst". Men det tror jeg ikke er henne ambisjoner.
Æren for denne jentas fotballferdigheter skal ikke noen trener ta på seg. De har kommet av en eneste grunn: En antagelig medfødt spesiell glede av det å sparke til en rund ball. Helt fra hu antagelig lærte å gå. Mens de andre jentene lekte med dukker spilte hun fotball.
Spilleren jeg skriver om er som noen allerede har skjønt Siri Myra.
Som en som også ble betegnet som en kjempeegoist på fotballbanen blir jeg litt rørt når jeg ser enkelte av tingene Siri gjør med ballen. Jeg ser også at hu mange ganger burde sentret. Men jeg vet hvordan det er. Ofte drible helt til du er så sliten at du må sentre eller at du mister ballen. Men det kunne hvis ønskelig vært ordnet. Verre er det å ordne med manglende tekniske ferdigheter!

Kort oppsummert:
Mengden fotballaktivitet i de yngre årene er avgjørende for hvor god du blir som seniorspiller. Og det er som å sykle. Du glemmer det aldri. Det går bare litt senere.

Etiketter: ,

21 september 2007

Siljan - Pors2: 4 - 1


Kveldens kamp på Trollmyra var junioroppgjøret mellom Siljan og Pors2. Sluttresultatet blei 4 - 1.

Førsteomgang var stort sett enveiskjøring, der Siljan trilla mye ball. Pors var svært effektive og scoret målet sitt på sin første sjanse. De hadde kun tre sjanser i løpet av omgangen, mens Siljan hadde 15. De to første Siljanmålene blei satt inn av Jo. Første etter en fin vending bort fra keeper, og fra nesten død vinkel blei ballen satt i nettet. Den andre scoringen kom etter et skudd som det så ut som keeper hadde kontroll på, men som trilla under. 2 - 1 til pause.
Andreomgangen blei jevnere i forhold til ballbesittelse, men igjen stod Siljan for de største sjansene. 3 - 1 blei satt kontant i mål av Eirik fra 15 m, og 4 - 1 var det Kristian som satt like kontant i nettet fra litt lengre hold.
Fortjent seier til Siljan. Mye løping og stor innsats fra samtlige.
Flere bilder ser du her!

Etiketter: ,

12 september 2007

Juniorlaget i kveld og A-laget i morgen


G19 gjestet Urædd i kveld og var ikke så beskjedene som Landslagsgutta. Juniorene tok med seg alle tre poengene hjem til Siljan. Sluttresultatet blei 2-3.
”Halve laget” var innom på Bakkane for å få med seg siste del av landskampen. Måtte bare ta bilde av Jøran, som blei dagens helt. Han satt inn vinnermålet.
De andre målene blei satt inn av Tom Erik (straffe) og Joakim.

I morgen venter nok en kamp for mange av juniorene. Da er det a-kamp på Trollmyra. Gjestene heter Skotfoss2, og kampen starter kl 18.00.
Store og små er velkomne til fin fotball, mange mål (til Siljan) og gode vafler!

Etiketter: , ,

06 september 2007

Gamle idrettens plass


Siljans juniorjenter var i kveld på "Gamle idrettens plass" i Tønsberg og spilte mot Tønsberg J19.
Anlegget bar sterkt preg av forfall. De anbefalte oss bruke naturen fremfor toalettet.. Det sier jo litt.

Tønsberg leder serien og Siljanjentene var forberedt på en tøff kamp. Og en tøff spennende kamp ble det. Etter et klart overtak til Siljan de første 10 minuttene jevnet kampen seg ut med mange sjangser og stangskudd til begge lag. Kampen endte til slutt meget rettferdig 2-2.
Bilder fra kampen her:

Etiketter: ,

03 september 2007

Surt på Trollmyra i kveld

Det virket som om det var nær frysepunktet på Trollmyra i kveld. Kald vind og kun det siste kvarteret av juniorkampen var det noe av spillet som varmet.
Sluttresultatet mot Ulefoss blei 2 - 3.

Det var 1 - 1 til pause, etter scoring av Tom Erik. Litt ut i andreomgangen gikk Ulefoss opp til både 1 - 2 og 1 - 3.
Siste kvarteret blei det mer fart i Siljanguttane, og Jo fikk betalt for innsatsen med et mål.
Siljan pressa bra på slutten, men det ville seg ikke!
Det var nok flere av juniorene som hadde en aldri så liten utladning etter gårsdagens a-kamp.

Guttelaget var på besøk på Sundjordet, men det var ingen dommer som møtte til denne kampen. Dette var også surt, og turen til Sundjordet må nok tas en gang til.

Etiketter: ,

30 august 2007

Sandar - Siljan 3-3


Juniorjentene spilte i kveld uavgjort 3-3 mot Sandar. Hele 15 jenter var med til Sandefjord.
Det medfører bytte av hele laget halveis i hver omgang.
Et luksusproblem må man vel kunne kalle dette. Kampen var meget spennende og Siljan ledet lenge 2-0, men Sandar kom sterkt på slutten.
Bildet viser Sandarkeeperen som må se langt etter et skudd fra Anette.
Steinar Ø har tatt endel artige bildeserier. Særlig bra de av Sandars keeper.
Bildene ser du her:

Etiketter:

Langesund - Siljan: 0 - 2


Juniorguttene var en tur i Langesund i dag. Undertegnede var ikke med, men har fått rapport om at Siljan vant en fortjent seier. Målscorere i kveld var Geir og Herman.
Vi gratulerer samtidig Herman med 16-årsdagen i dag. Flott med scoring på bursdagen!

Etiketter: ,

21 august 2007

På tur til Andebu


Jenter 19 spilte i kveld mot Andebu. Turen til Andebu tok ikke mer enn 45 minutter. De var hele 14 spillere som skulle spille 7er. Det at Siljan klarer å ha så mange aktive jenter i "den alderen" er kjempegøy. Og alle spiller like mye. Hele laget ble skiftet halveis i hver omgang.
Bare minutter etter avspark scoret Siljan. Kampen bølget frem og tilbake men vi scoret på sjangsene mens Andebu enten traff stanga eller på utsiden av mål. Til slutt endte kampen 7-1 til Siljan. Fortjent seier, men Andebu hadde klart fortjent noen flere mål de også.
Umiddelbart etter kampen var det bånn gass hjem til Siljan og ny episode av "Greys anatomy?"
Bilder her:

Etiketter: ,

20 august 2007

Siljan - Gulset: 3-1

Juniorlaget hadde kamp på Trollmyra i kveld, og sluttresultatet blei 3-1.
Guttene våre hadde føringen hele kampen igjennom, men mange feite sjanser gikk rett til skogs. Det var ikke mange turer Gulset hadde på motsatt banehalvdel i første omgang, men de var dødelig effektive og gikk til pause med 0-1. Forøvrig et nydelig skudd som Morten ikke hadde mulighet til å nå.
Andre omgang fortsatte som første, med mye Siljan-press. Doff slo et frispark som en Gulsetspiller tok med hånda (lignet veldig på samme situasjon som på Skagerak Arena i helga). Tom Erik satt straffen sikkert i mål.
Gulsets lagleder klikka fullstendig på dommeren etter denne avgjørelsen, og blei kommandert vekk fra banen. I tumultene rundt denne situasjonen fikk også en Gulsetspiller som satt på benken et gult kort.
Eirik blei satt fram som spiss, og satt inn 2-1 målet, mens Gulsetspillerne fortsatte å kjefte på dommeren og en spiller fikk to gule og dermed rødt kort og ut av banen.
På tampen av kampen fikk endelig Joakim skikkelig treff pa ballen inne i feltet, og dermed lød sluttresultatet på 3-1.
Etter kampen fortsatte Gulsetspillerne kjeftinga på dommeren og nok en spiller fikk to gule og dermed rødt kort.
Virker som om Gulset har en jobb å gjøre i forhold til både spillere og lagledelse. Ganske pinlig det som skjedde i andreomgangen.

Etiketter: ,

14 august 2007

J19: Kodal-Siljan 2-2


Våre juniorjenter bytta i høstsesongen til 7er fotball. Da de ikke var nok spillere til 11er. Telemark FK hadde ikke noe 7er tilbud så laget byttet til Vestfold krets.
Jentene hadde i kveld sin første kamp i nabofylket. Mot Kodal som ikke er mer enn 40 min fra Siljan.
Artig for både spillere og ledsagere å møte nye lag å spille på andre baner. Kodals bane var forøvrig meget fin. Jentene stortrivdes med igjen å spille 7er. De som trodde det ville bli mindre slitsomt tok grundig feil. De påsto det nesten var hardere enn 11er.
Som vanlig ble det tatt litt bilder. De finner du her:

Etiketter: ,

12 august 2007

Sandarcupen 2007


J19 var i helgen på Sandarcup i Sandefjord. Eller mer korrekt i Sandefjord og omegnen. For cupen var spredd over et større område. Siljanjentene reiste fredag 17.30 fra Siljanhallen.
Vi innkvarterte oss på Store Bergan skole. En grei plass, bortsett fra at det ikke var dusjer og vi måtte kjøre avgåre til en annen skole for å spise frokost.
Trener og ledsager var så heldig å få teltplass på Ula camping. Campingplassen gud glemte. Bilfri camping betydde masse bæring. Med et telt som veide 30 kg. Er ikke å anbefale senere he he.

Lørdagen var det 3 kamper på Storstadion. Sandefjords hovedarena i fjor. Banen var søkkvåt etter mye regn. Både natten føre og under kampene lørdag.
Siljan tapte 0-2 mot Heming fra Oslo og 1-2 mot Sandar. To kamper vi like gjerne kunne vunnet. Siste kampen ble vi overkjørt av Arna-Bjørnar. De var meget gode å vant mer enn vi gadd telle...Garderober og toaletter på Storstadion var en fiasko. Ikke toalettpapir på noe toalett allerede kl 10 om morgenen. Og tomt resten av dagen. Garderobene så ut som et helvete. Gulvene var fulle av brødskiver, sportstape, bananskall og annen søppel. Spillerne måtte gå på krakkene inn i dusjen.
Etter dusjing gikk laget for å spise middag. Vi var det siste laget som fikk mat. Neste lagene fikk beskjeden: "Sorry det er ikke mer mat igjen....Men dere kan få pølse i brød."
Lørdagkvelden gikk med til disco i Jotunhallen for noen av jentene og kortspill på skolen for resten. De fleste var slitne etter en lang klissvåt dag. Av og på med søkkvåte drakter og sko er slitsomt og kaldt. Soveposen var deilig å krype inn i for jentene etterpå.
Søndag var vinn eller forsvinn. På Tjøllingbanen mot Trøgstad. Mest kjent for Rune Rudberg. Vi tapte 2-1 etter ekstra omganger. Og forsvant hjem.
Sosialt var turen som vanlig flott, men arrangementet var nesten stryk.
Mer bilder her:

Etiketter: ,

06 juli 2007

1. august


Da sjekkes det hvem som har betalt treningsavgiften.
Mot spillerlistene. Spillere med ubetalt avgift får ikke spille eller trene til høstsesongen. Lagleder får eventuelle navn før kampene starter. Det betyr i praksis at Øivind Skilbred vil motta eventuelle navn før a-kampen mot Storm 9. august. Disse eventuelle skal da ikke spille.
Dette vil selvsagt også gjelde alle andre lag i SiljanFotball

Det ble i kveld tatt noen bilder på jr/a-lag treninga. Disse ligger her:
Ps spilleren på bildet har ikke noe med artikkelen å gjøre:)

Etiketter: , ,

20 juni 2007

Siljan - Sannidal: 2 - 0


Kveldens kamp på Fagerlund endte 2-0 til SiljanJuniorene. Ved pause stod det 0-0.

Undertegnede fikk bare med seg de siste 20 minuttene i dag, så guttane venta med scoringene til jeg kom.

Jo dro seg fint fri på venstrekanten og satt ballen sikkert forbi Sannidal-keeper. Siljan fortsatte å presse og spille med godt trøkk!

Siste mål blei headet inn av Tommy, etter god kjemping i feltet. Fin avslutning av Tommy, som nå trekker i kongens klær.

Fin bane på Fagerlund i dag, men trist å se at det er bilspor på gressmatta. Godt forslag fra styret å sperre med store steiner for å hindre slik hærverk.

Etiketter: ,

18 juni 2007

Siljan mot Vest-Telemark


Juniorjentene spilte i kveld mot Vest-Telemark. Dette laget hadde reist helt fra Dalen. 2,5 timer for å spille på Telemarks verste bane.
Siljanjentene hang bra med i første omgang. Resultatet til pause var 1-2.
Andre omgang ble vi som naturlig er med maks 1 time trening i uka, noe slitne. Vi hadde heldigvis bra med innbyttere i kveld da hele 4 jenter fra J14 også var med.
All ære til disse. De klarte seg veldig fint mot jenter som var oppmot 20 år.
Resultatet til slutt ble 5-1 til Vest-Telemark
Hovedbildene viser Elise L øverst og nederst Siljans høyrekant Ida.

Mange flere bilder her:

Etiketter: ,

10 juni 2007

1-1 mot Ulefoss

Juniorlaget hadde kamp på Ulefoss i dag. Kampen blei selvsagt preget av varmen - 29 grader, slik at dommeren tok flere korte drikkepauser underveis. Kampen startet med et par Ulefoss-sjanser, før Jo blei feid ned innenfor 16. meteren - soleklart straffespark!
Joakim satt straffen sikkert i mål. Videre utover i første omgang var kampen jevn, med sjanser til begge lag. Siljan hadde nok de feteste sjansene, men den ville ikke i mål.

Det blei samme melodi i andre omgang, med flere store sjanser til begge lag. De største sjansene til Siljan, mens Ulefoss satt inn et relativt billig mål midt i omgangen. Tror nok ikke Tveitan vil sove spesielt godt i natt med tanke på de 5-6 sjansene han ikke satt i dag.
Helt på tampen en kjempe sjanse der Joakim kommer aleine med keeper og skyter rett på, og Jo setter returen rett i beinet på forsvarspilleren som står på streken.
Regner med at Stian kjører litt trening på avslutninger i morra!

Morten stod en god kamp i målet, og det er godt å ha Geir tilbake i forsvaret. Han gjennomførte en solid kamp etter et langt skadeavbrekk.
Se på bilde hvor flinke Juniorene er til å rydde rundt innbytterbenken. (Den lengst bort er selvsagt Ulefoss sin benk)
Se flere bilder her:
g19-mot-ulefoss_04.jpg
g19-mot-ulefoss_08.jpg
g19-mot-ulefoss_10.jpg
g19-mot-ulefoss_02.jpg

Etiketter: ,

06 juni 2007

Masse aktivitet en onsdagskveld


Moro å se all aktiviteten rundt på våre anlegg. På Trollmyra trente juniorene og alaget sammen. På motsatt banehalvdel spilte g11 kamp. På Fagerlund var nesten 50 spillere pluss trenere og foresatte samlet. Beklager at vanntoget måtte gå, men det er ikke nok bare å vanne i helgene. Men det virka som småtassene synes en dusj i varmen var helt greit.
Trenerne jeg så i aksjon er de virkelige ildsjelene. De er SiljanFotballs ryggrad. Uten alle timene de gratis legger ned i klubben ville ikke ungene hatt noe fotballtilbud. Som en liten påskjønnelse mottatar alle Adidas treningsdress og en bag. Endel hentet den allerede i dag. Og den er dere ærlig fortjent.

Noen bilder fra onsdag her:

Etiketter: , , , ,

29 mai 2007

Med bløtkake i pausa


Siljans J19 spilte i kveld mot Borg på Trollmyra.
Kampen var vel ikke allverdens å juble for sett med Siljanøyne. Det er bare å innse at vi møter bedre lag. Det har vi vel også gjort. Men vi har ikke noe valg da det bare er 8 jente-juniorlag igjen i Telemark. Og Siljan mister spillere til mer ambisiøse klubber i byen samtidig som ingen bytter til Siljan. Det er status for juniorfotballen på jentesiden.

Men det sosiale er vi gode på. Da den egentlige sjefen i SiljanFotball i dag fylte 40 år var det bløtkake i pausen. Uten at hun visste noe som helst hadde Elin dekket langbord i Siljanhallen. Da dommeren blåste til pause ble jubilanten ropt inn i hallen. Kake med 40 lys sto og ventet og hele laget sang bursdagsangen. Så spiste hele laget pluss dommeren bløtkake. Mener å kunne se at dommeren var litt på vår side i 2.omgang.
Deretter fikk lagets trofaste supportere i medgang og motgang forsyne seg med det som var igjen.
Må også få gi litt kredit til våre innlånte 14 åringer Edith og Anniken. Dere var flinke mot mye eldre jenter. Vi vil spørre dere igjen.
Flere bilder her:

Etiketter: ,

23 mai 2007

ODD blei for sterkeJuniorlaget møtte ODD på Trollmyra i kveld. Etter en jevnspilt førsteomgang stod det 0-1 i protokollen til pause. Det var høyt tempo og godt spill fra begge lag. Siljan hadde også sine sjanser, men ballen ville ikke i mål.

I andre omgang hadde nok ODD ballen mer en Siljan, men Siljan kom til flere gode avslutninger.

Når det står ca 15 minutter igjen av kampen legger ODD på til 0-2, og lufta går litt ut av ballongen. Det blir heller ikke noe bedre når ODD får tildelt et straffespark helt på tampen. Morten er etter ballen, men får ikke slått den ut. Sluttresultat: 0-3.


Hyggelig å se Ørjan igjen i kamp på Trollmyra, men han er jo på feil lag!

Dagens beste på Siljan var nok mannen i buret - Morten.

Etiketter: ,

15 mai 2007

Hmm, hva skal jeg skrive?


Nesten alle våre kampreferater her på http://www.siljanfotball.no/ er med positive tall. Ikke dette.
Siljans j19 fikk idag en leksjon i flott fotball av Brevik/Bamble. Vi holdt ok følge i første omgang og lå under 2-0 til pause. Deretter overtok Bamble hele showet og det endte til slutt 10-0. Men det skal Siljan ha. Vi ga allt og gjorde vårt beste i 90 minutter. Vi var bare ikke på samme nivå. Det er bare 8 lag igjen i juniorserien for jenter. Og noen av disse satser meget hardt. Det fikk vi merke i kveld. Men vi hadde noen fine tacklinger:)

Men det ble mange fine bilder av en flott jentegjeng fra Siljan som tross tapet er raskt tilbake i godt humør. Rekker ikke engang komme til Porsgrunn før prat og latter dreier seg om allt annet en en tapt fotballkamp.
Bilder her:

Etiketter:

10 mai 2007

To Siljanlag påmeldt

årets Sandarcup i fotball. Cupen spilles fra 10 til 12 august. Dette er en av Norges aller største cuper og det er pr 9. mai registrert 222 påmeldte lag. Gutter og jenter.
Siljan har meldt på juniorjentene og G14. Mer info om cupen her:

Etiketter: ,

02 mai 2007

Våre lag 2007

g7.JPG
gogj8.jpg
g9
j9.jpg
g10.JPG
G11.jpg
J11lag1.jpg
j11lag2.jpg
j12.JPG
G14
j16.jpg
g16.jpg
j19.JPG
SiljanG19.jpg
a-laget.jpg
damelaget.jpg

Etiketter: , , , , , ,

15 april 2007

Snart hjemme etter ei lang natt?


Da er hjemturen i gang etter en vellykka tur. Noen litt slitne,andre like pigge.

Etiketter:

14 april 2007

Live fra Danmark del 3


Kampen mellom siljan juniorlag og tigerberget endte 1-1. Første omgang dominerte siljan alt som foregikk på banen og slapp ikke motstanderen til en sjanse. Men siljan skapte 5 hundre prosent sjanser som de ikke klarte å score på. Andre omgang starter med at tigerberget scorer et billig mål på en offside. Dagens prestasjon kom da geir rønningen takler seg forbi 7 spillere men bommer da han kommer mot mål. Siljans mål kommer da christoffer fredriksen skyter og ballen går via joakim tveitan i mål. Dette var en kamp siljan burde vunnet lett. Banens beste geir rønningen.

Etiketter:

Live from Danmark 2


Vinnerlaget i kampen mellom old og young boys. De unge vant 3-0(0-0) etter scoringer av daniel(2) og joakim.

Etiketter: