Beklager at det har tatt litt tid med den oppdateringen, men nå kommer den i alle fallJ

Nå skal jeg snart ut å ta årets første skiøkt på Sjusjøen, det gleder jeg meg veldig til. Det har kommet en del snø her. Det holder seg kaldt hele døgnet så det blir produsert snø og det rapporteres om fine forhold.

 

Motivasjonen er på topp, jeg er FRISK og SKADEFRI! Dette er en herlig følelse som jeg ikke har hatt på over 5 år. Nå skal jeg kun se framover, glemme all sykdom og skader som har forfulgt meg de siste årene og satse for fult. Det er først når man er syk, at man skjønner hvor heldig man er når man er frisk, det er noe jeg skal minne meg selv på alle gangene jeg skal ut å trene i pøsende regn og uvær, for ingenting er bedre J. Jeg er fast bestemt på å holde meg frisk og skadefri framover (resten av livet) og jeg gleder meg så utrolig til å gå skirenn igjen. Nå er jeg senior og det er et høyt nivå blant de beste, jeg må være realistisk og ta dette året som et gjenopptrenings-år og henge med så godt jeg kan. Planen er å være godt i gang med skirenn denne vinteren og komme inn i rytmen. Så blir det videre hard trening og jobbing hele året slik at jeg er 100% klar for virkelig å satse for fult neste vinter.

 

Må skryte litt av Lillehammer som er et paradis for skifolk, bra treningsmuligheter hele året og tilrettelegging for toppidrettsutøvere på høyskolen. Men det er godt å komme hjem til Siljan og få trent med Sebastian. Sebastian som har vært treneren min helt siden jeg startet på ski og som jeg har lært så utrolig mye av. Akkurat nå følger jeg treningsopplegg som jeg får av Marius Bakken fordi han har god peiling på feiltrening, massasje og opptrening og hvordan man skal komme tilbake etter skader.

 

Hører rykter om snø og god form hos langrennsløperne i Siljan! Det lover bra for sesongen! J

Hilsen Mari Klakegg Bruflot