Last ned det opprinnelige vedlegget
 
 
 
 
 

Til alle foreldre, foresatte og spillere i Siljan Fotball-gruppe. 

Det er valg snart, og valgkomiteen ønsker å informere om dette.

Ved valg i februar 2009, viser det seg at nesten hele fotballstyret gir seg etter å ha sittet 2 år, eller flere år i styret. Kun ett styremedlem, Gyrd Roksund, og materialforvalter Espen Øyerud blir igjen. Vi trenger da: 

                        Leder

                        Nestleder

                        Kasserer

                        Sekretær

                        2 styremedlemmer

                        1 valgkomiteen 

For at våre barn skal kunne fortsette med å spille fotball, må samtlige ta ansvar og ta sin ”tur”, kald det gjerne ”dugnad” for fotballen. Det er hele 250 aktive fotballspillere i Siljan, så det burde ikke være noe problem å finne noen til å ta disse vervene. Dobbelt så mange foreldre 500.  

Mange syntes de har nok med jobb osv, men det er likt for alle. Vi har det travelt alle ”mann” i dagens samfunn. Dersom vi ikke får et nytt styre, blir det ingen i Siljan som kan spille fotball neste år, og det ville vært veldig synd, når en ser hvor mye glede, lærdom, sosialt samvær, og hvor mange gode spillere Siljan faktisk har.  

Så til dere som føler at det er deres ”tur” til og ta i et tak for fotballen, er det bare å ringe. Jo flere vi får inn i styret, jo mindre jobb blir det på de som blir med. Kanskje det t.o.m. er noen som har kjempelyst til å bli med, da har du sjansen nå.

Vi håper på positive svar når akkurat du blir kontaktet. 

Mvh  

Lise Rønningen ( 97 51 93 11) (35 94 14 20)                     

Anette Hagen ( 92 84 83 99) (35 94 11 19) 

Valgkomiteen.