05 januar 2010

På tide å skifte ut leder Skigruppa

Etter å ha vært leder Skigruppa mer eller mindre siden 1991 avbrutt av 3 år som leder SIL er det nå slutt. Ingen annen dramatikk enn at motivasjonen har falt siste årene. Det er viktig med engasjert leder som står på og "får til ting". Siste årene har jeg følt det kun har vært å holde ting i gang. På tide med nye friske folk inn i styret. For sesongen 2010 har Skigruppa 30 000 å drifte aktiviteten for. Dette er deltagelse renn, samlinger, premier sprint mm . Utgifter til drift lysløype ligger og noe inne på selv om kommunen "drar det største lasset".
Løypepreparering og vedlikehold løypene har vært en belastning siste årene. Ser ut som dette nå ordner seg da kommunene er kommet skikkelig på banen.

Det er ft tre 12 åringer og en 14 åring som hopper aktivt. Langrenn er i startgropen og har trent jevnt og trutt i høst med nye rekrutter. Noe varierende, men 8 til 10 stk vil i nærmeste fremtid delta på et renn ?.

I tillegg har vi senioren Mari Bruflott på Lillehammer

Andre må nå fra årsmøtet ta tak og ha noen tanker om bruken av midler og aktivitet. Det er mange muligheter for de som vil få til noe.
Undertegnede har ivret for hopp siste årene og vi har hatt mange fine turer og opplevelser og i februar er det Hovedrenn i Alvdal for hopperne. Dette har vært mål i mange år å få til.
Det har ikke kommet av seg selv og nå har andre mulighet til å få til noe.
Beste sted å være da er som leder.

Det finnes engasjerte skifolk og nå er muligheten til å forme det hele.
Undertegnede vil være med ut vinteren som kasserer for å lette bytte av leder-

Takk for mange flotte og morsomme opplevelser i styret og ikke minst... Det er der man kan få til noe. På sidelinjen formes svært sjelden noe.

Rolf Staulen

Etiketter: , ,