16 januar 2009

"Grasrotandelen"

Det nærmer seg mars. I den forbindelse vil gjerne Siljan IL komme med en oppfordring til alle tippere i Siljan, og til alle med aner og hjerte i Siljan IL: ”Spilleren (les: tipperen) MÅ registrere sitt spillekort til sitt lag eller forening hos kommisjonæren. Da vil fem prosent av spillebeløpet direkte tilfalle din forening”.


Mvh
Per Arne M. Hanssen

Etiketter:

4 Comments:

At 16.1.09, Anonymous 2rs1 said...

Det er vel bare en kommisjonær i Siljan, så det blir viktig å få Pedersen senior og junior på butikken til å oppfordre og hjelpe spillerne med å registrere spillkortet sitt.

 
At 16.1.09, Anonymous Anonym said...

Jo men husk at det kan være mange i Skien også som vil at andelen skal gå til moderklubben så viktig å spre info .

Ø.T

 
At 16.1.09, Anonymous 2rs1 said...

Jeg leser på nettsidene til Norsk Tipping at også nettspillere etterhvert kan registrere hvilke organisasjon som skal ha grasrotandelen. Det er også viktig å informere om.

Videre ligger det en link der man kan søke opp hvilke organisasjoner som er registrert i Frivillighetsregisteret - Brønnøysund.
Her kommer ikke Siljan IL opp. Regner med at årsaken til det er at det er lang behandlingstid nå når ordningen innføres, men hadde jo vært betryggende å høre fra styret at Siljan IL har sendt sin søknad.

 
At 17.1.09, Anonymous pekka said...

SIL-styret jobber kontinuerlig med saken ja. Og selvfølgelig har vi vært i kontakt med Pedersen

 

Legg inn en kommentar

<< Home