27 november 2008

Søknad om politiattest

Onsdag 26.11.08 organiserte SIL en kveld hvor alle trener, lagleder og andre ansvarlige personer som har verv som innebærer et tillits- og ansvarsforhold til barn måtte fylle ut en søknad om politiattest. Dette er noe som bare MÅ gjøres.
Oppmøtet denne kvelden var meget bra. Takk til dere alle, for at dere tok dere tid til å stikke innom for å gjøre dette påkrevde arbeidet.
SIL MÅ levere alle søknadene samlet. Noe behandlingstid hos Telemark politidistrikt er det helt sikkert. Politiattestene blir sendt hjem til den enkelte søker. Det innebærer at SIL kommer til å arrangere en kveld hvor dere igjen MÅ komme til hallen for å vise fram deres politiattest. På denne måten får SIL dokumentert hver enkelts politiattest. Den aktuelle kveld blir i januar 2009. Dag og tidspunkt vil bli lagt ut på hjemmesida.
SIL oppfordrer dere til å ta godt vare på politiattesten slik at den er lette å hente fram!
Mvh Per Arne M. Hanssen

Etiketter:

3 Comments:

At 27.11.08, Anonymous Anonym said...

Ta opp "grasrotandelen" også da . Kanon viktig å være tidlig ute her slik at alle som registrer spillekort på Norsk Tipping med aner og hjerte i Siljan IL gir sin 5 % nettopp dit .
Alt spill fra 1.109 tilbakeføres selv om ordningen ikke trer i kraft før mars .
Ett eksempel:
Hvis 500 stk registrer Siljan som sitt "grasrotlag" og la oss si de spiller for en hundrings i snitt i uka ( Lotto, Viking, Tipping, Odds osv) samt spiller 52 uker i året blir det 2,6 mill i omsetning .
5 prosent av det gir
130 000 i klingende mynt inn på kontoen.

Øystein Tallakstad

 
At 27.11.08, Anonymous Anonym said...

Snitt omsetning fra som
Neste år lanserer Norsk Tipping grasrotandelen.

Idrettsklubbene kan nå få litt ekstra å rutte med når Norsk Tipping setter i gang sin grasrotandel på fem prosent til lag og foreninger.


Fem prosent av den totale spillomsetningen kan kanaliseres direkte tilbake til frivillige lag og foreninger. Nye spillterminaler er en del av norsk pengespillpolitikk og kan utløse tilskudd opp mot 500 millioner nye kroner som driftstilskudd til lag og foreninger over hele Norge.

- De nye terminalene fra Norsk Tipping vil være med og øke inntekten for lokale lag og foreninger, sier merkevarekonsulent Kjetil Berntsen i Norsk Tipping.

Men det krever at klubber og foreninger melder seg inn i et frivillighetsregister som Kulturdepartementet tar hånd om.

- Spilleren må da registrere sitt spillekort til sitt lag eller forening hos kommisjonæren. Da vil fem prosent av spillebeløpet direkte tilfalle din forening, sier Berntsen.


-
Hos Norsk Tipping får vi opplyst at en gjennomsnittlig oddstipper i Norge, tipper for 500 kroner i uka. En tippekupongtipper spiller for 135 kroner i uka, mens Lotto - og Vikinglottospillerne legger ukentlig henholdsvis 75 og 60 kroner i potten.

Hvis 1.000 medlemmer tipper omtrent som en gjennomsnittlig nordmann, kan dette bety mellom en halv - og en million kroner i året til klubben i sitt hjerte.

- Nå så vel gjerne de fleste idrettslag at dette ble iverksatt fra nyttår, men ordningen trer først i kraft fra 1. mars, sier Kjetil Berntsen i Norsk Tipping.

FÅ MARKEDSFØRT DETTE PÅ SILJAN SIDA SNAREST .
POSITIVE NYHETER MÅ PÅ TOPPEN !

Øystein Tallakstad

 
At 29.11.08, Anonymous pekka said...

Takk for gode råd, Øys. SIL var svært tidlig ute og forespurte NIF om hva som skulle erstatte klubbenes automatinntekter. NIF hadde ingen idè på det tidspunktet. SIL har holdt jevnlig kontakt med NIF om saken, og vært freidig nok til å komme med et forslag.

MEN nå har jo NIF ordna saken, så da kan ikke SIL gjøre annet enn å informere bygdas innbyggere

 

Legg inn en kommentar

<< Home