13 mai 2008

Kommunen klager igjen

Tradisjonen tro klager kommunen når vi vanner Trollmyra. Denne gangen ringte de til leder av SiljanIL og ba han videreformidle banemann at vi må stoppe å vanne.

Ikke engang et forslag til problemløsning. Bare STOPPE Å VANNE. Hvis denne kommunen ikke engang har et vannforsyningsanlegg som tillater vanning av EN fotballbane så er det bare tragisk.
De ønsker også nøkkel til garasjen slik at de kan stenge vannet. Glem det.

Jeg skrur ikke uten videre av vanningsanlegget og kommer til å kontakte kommunen i morgen. Pr telefon da det tar minst fire uker å få svar på mail. HÅPLØST!!!!!!!!!!!

Etiketter: , ,

6 Comments:

At 13.5.08, Anonymous Anonym said...

Siljan kommune i ett nøtteskall det... Det sankkes om flom å diverse, men siljan kommune kan ikke en gang la 1 til 2 baner vannet. latterlig....

 
At 13.5.08, Anonymous Anonym said...

Ja det er latterlig. Markeringsbehov kan det kanskje være. Men det er bare ris til egen bak fordi Siljans innbyggere vil etterhvert glede seg til å bli en storkommune.

 
At 13.5.08, Anonymous pekka said...

Da er det i hvert fall ikke lett å ha grassbaner i bygda.

Jeg brømmer banemannen or jobbe og pågangsmotet.

 
At 13.5.08, Anonymous pekka said...

Hva med å gå til avisene? Nå vet ikke jeg hva kommunen bidrar med til Trollmyra, men å stenge vannet bidrar i hvert fall ikke til å bedre baneforhold til alle fotballaga i bygda.

 
At 13.5.08, Anonymous pekka said...

Det skal stå: berømmer banemannens jobb og pågangsmot

 
At 13.5.08, Anonymous Anonym said...

Hvorfor anbefalte ikke dustekommunen kunstgress fremfor naturgress på Trollmyra. De må ha visst at naturgress skulle vannes? Arrrrgggggg

 

Legg inn en kommentar

<< Home