24 mai 2008

Avslag på plakatholder ved RV 32


Dette har helt sikkert ikke vært noen lett sak å behandle i teknisk etat. Derfor har det også tatt noe tid.
Vi søkte 27. mars og svaret fikk vi idag 24 mai. Avslaget kan man lese ved å klikke på bildet.

Etiketter: ,

9 Comments:

At 24.5.08, Anonymous Leif said...

Hva med det skiltet som alltid henger ved rv32 når det er siljandagene? Er det fritatt fra disse reglene?

HÅÅÅÅÅPLØSE KOMMUNE.

 
At 25.5.08, Anonymous Jan T said...

Dobbeltmoral!!!!!!!!

Forslag: Hva med å faktisk søke veimyndighetene. Sette opp en permanent stolpe lik den som disse "bruk bilbelte" skiltene står på, 100 meter lengre ned mot innkjøringen til Holteskog.

da må jo det godkjennes, dersom det er laget av samme materiale??!! Så kan vi sette opp plakater og få ut info på en godkjent måte..

 
At 25.5.08, Blogger Even said...

Enig med deg Jan Tore. SiljanIL kan søke veimyndighetene om oppsett av en skiltholder, men sjansen for å få det til ville vært ti ganger større hvis kommunen hadde stått bak en slik søknad sammen med SIL. Men atter en gang osv osv. Med jeg skal love Leif at noe skilt om Siljandagene nærmere enn 50 meter fra hovedveien ikke blir forbigått i stillhet.

Leste du forresten Varden sporten lørdag om skisatsinga på Grønkjær Skisenter i Notodden? 200 000 i årlige driftstilskudd fra Sauherad og Notodden kommune. Hos oss er kommunen for øyeblikket mest opptatt av hvor mye de skal fakturere oss for vanninga på Trollmyra. Snakkes om tilbakefakturering i tre år. Kan bli svimlende beløp SIL må betale må betale til kommunen. Vet ikke helt om man skal ta det alvorlig....

 
At 25.5.08, Blogger Even said...

http://www.telen.no/article/
20080524/SPORT/431594125/1010/
ANNONSER

 
At 25.5.08, Anonymous Johan said...

Veldig god ide Jan Tore. Det å søke veimyndighetene er nok den beste muligheten for å få opp et skilt langs riksveien.

 
At 26.5.08, Anonymous Anonym said...

Står jo svart på hvitt at det er Statens vegvesen som er besluttene organ på brevet fra Kommunen så også i svaret som er gitt på mail allerede 28 april . Send søknaden dit det er beslutningsmyndighet må vel være pri 1 istede for å sitte å skrive en hel masse surr her på nettet hvor dumme alle andre mennekser er .
For det er faktisk mennesker vi snakker om . Det jobber mennesker i kommunen også. Medlemmer , Foreldre , brødre , søskenbarn av SIljan IL s medlemmer. De gjør jobben sin ,og jeg tror ikke på at de gjør det vanskelig for å være slemme med Siljan IL.
Siljan IL er avhenging kommunen og MOTSATT.
I forhold til å sette opp en skilt UTEN å søke er det vel som med det meste : Lettere få tilgivelse enn tilatelse .
Jobber i Skarphedin(masse rabalder om drift av anlegga som Telemarksghallen og Sandvold ) nå og vært i Tollnes( Fikk gode avtaler i en periode for de skapte tilitt og ville lage løsninger sammen) i 5 år . Det eneste som gir utvikling er samarbeid.
Siljan Kommune er ikke noe vanskeligere enn andre steder . Larvik Kommune har nå KUTTET all drifttilskudd til velikehold av anlegg for idrettslag bl.a .
Den stemningen som flere er med på å skape her på denne nettsiden gir GARANTERT ingen ting tilbake til Siljan IL hvertfall .

Mvh Støttemeldem Siljan IL

Øystein T

 
At 26.5.08, Anonymous pekka said...

Godt skrevet, Øystein. HELT ENIG! ALLE VIL SILJAN KOMMUNES OG SILS BESTE. SAMARBEID og KONSTRUKTIV DIALOG er eneste mulighet.

 
At 26.5.08, Blogger Even said...

Har det ikke vært dialog de senere årene? Og hva er resultatet av den dialogen? Ikke mange kommuner snylter på idrettslaget som det gjøres i Siljan kommune.

Ta feks grusbanen: Skolen bruker grusbanen mer en idrettslaget. Idrettslaget ved SiljanFotball bruker 70 000 i året på vedlikehold. Kommunen bidro med 10 000 etter mas og søknader fra SiljanFotball. Tidligere har de IKKE VILLET gi ei eneste krone. Sjøl om grusbanen brukes mest av skolen. Det kalles snylting. Og det er skammelig dårlig.
Og det står jeg på.

 
At 26.5.08, Blogger Kjell Olav said...

Bra Øystein!!!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home