05 april 2008

Møte med kommunen mandag

Undertegnede skal mandag i møte med Siljan kommune angående mulighetene for aktivitetspark i møllebygningen. Kommunen stiller mannsterke med ordfører Holtan, Rune Sølland fra teknisk og Morten Nystad fra kulturavdelingen. Skal bli artig å høre hvordan disse ser mulighetene for å få til noe for ungdommen her i Siljan.

Penger finnes, det spørs bare hvordan de bør forvaltes. Det er blant annet lagt inn i kommunebudsjettet midler til et påbygg på 90m2 på helsesenteret som skal huse et NAV kontor. Kan det være riktig å bygge et NAV kontor til 2,2 millioner i Siljan med 19 arbeidsledige og NAV lett tilgjengelig på internett, eller bør disse millionene brukes på mer samfunnsnyttige tiltak? Referat kommer.

Etiketter: ,

3 Comments:

At 5.4.08, Anonymous Anonym said...

Navkontor er vel aprilspøk??

 
At 6.4.08, Anonymous Anonym said...

Aner ikke noe om tilbygg er korrekt eller ikke MEN NAV er litt mer enn for arbeidsledige da det vet jeg . Og at kommunen skal få skylda for at idrettslagets handledag gikk dårlig pga en ubesvart e -mail er latterlig.
FOKUS !

Ø.T

 
At 6.4.08, Anonymous Anonym said...

Alle kommuner er pålagt å opprette et NAV kontor, så det er nok ikke Siljan kommunes påfunn. NAV gjelder både arbeid, trygd og sosial og skal gjøre det enklere for folk å få den hjelpen de trenger uten å måtte oppsøke mange kontorer. Det er vel bra.

 

Legg inn en kommentar

<< Home