28 april 2008

Derfor gir man opp


Undertegnede søkte 27. mars Siljan kommune om å sette opp en plakatholder ved innkjøringa til industrifeltet/Siljanhallen. Dette sendte jeg:

Hei.
På vegne av SiljanFotball og sikkert resten av organisasjonssiljan har jeg et ønske: En felles plakatholder som vi kan bruke til å annonsere fotballkamper, siljansprint, siljanspel mm ved innkjøringa til Siljanhallen eller rett i nærheten. Dagen oppslag på stolpen ved innkjøringa er både forsøplende og ulovlig.Flott om kommunen kan hjelpe oss med dette.

I dag 28. april fikk jeg følgende svar:
Ved riksveien er det et generelt forbud til 50 m fra veien for oppsetting av skilt, og ellers i kommunen er det innført skiltvedtekt til Plan-og bygningslovens §107 som sier at skilt ikke kan settes opp uten at kommunen på forhånd har gitt samtykke.
Skal skilt settes opp må det derfor søkes om tillatelse til dette i hvert enkelt tilfelle. Med søknaden må det følge kart som viser hvor skiltet skal plasseres.

Det står jo i søknaden sendt 27. mars hvor vi ønsker skiltholderen!!! Må tingene alltid gjøres maksimalt tungvindt? Kan ikke idrettslaget få en plakatholder som opplyser folk om aktivitet før sesongen 2008 er historie?

Etiketter: ,

2 Comments:

At 29.4.08, Blogger Steinar said...

Dette er håpløst. Desverre ikke et enkelttilfelle når man jobber mot en kommune.

Det er tragisk at det er sånn. Et minstekrav bør jo være at når det har gått en måned(!)så har ihvertfall vedkommende som svarer lest mailen som er sendt inn.

Og uansett bør det komme en tilbakemelding om at saken er mottatt og er under behandling senest en uke etter den er sendt inn.

Respektløst av kommunen. Man skulle jo tro det handlet litt om yrkesstolthet også, men det er kanskje et ord som er ukjent på det nivået?

Steinar.

 
At 29.4.08, Anonymous Anonym said...

Det er jo nettopp derfor Siljan er som det Siljan er. En av landets minst attraktive kommuner.
Fordi det finnes ikke handling hos bygdas politikere og bygdestatsråder. Bare preik, møter og enda flere møter. HANDLING må til.

Husk: Vil du være ganske sikker på et noe IKKE blir gjort, lag en kommite.
Vil du være HELT SIKKER så lag en hurtigarbeidende kommite!
Og kommiteer og utvalg er det nok av i Siljan.

 

Legg inn en kommentar

<< Home