17 mars 2008

Siljan kommune blant landets dårligste. Igjen....


Statistisk sentralbyrå har nå tallene klare for 2007. Siljan kommune er atter en gang blant landets aller dårligste kommuner når det gjelder å støtte opp om idretten. Se hovedbildet.

Se også denne statistikken over netto driftstilskudd til aktiviteter for barn og unge mellom 6 og 18 år. Sammenlign med våre nabokommuner: NettoDriftsutgifteAktivitetstilbudPerinnbygger6-18ar

Mer info om kommunens bidrag i 2007 kommer etterhvert.

Se tallene fra i fjor her.

Etiketter: , ,

4 Comments:

At 17.3.08, Anonymous leif said...

Skremmende dårlig

 
At 17.3.08, Blogger Jan Tore said...

Håper politikere og den administrative ledelsen i Siljan kommune tar dette til seg og GJØR NOE MED DET!!!!

 
At 17.3.08, Anonymous Anonym said...

Det er ikke bare idrettslaget som får lite penger. Se hva kommunen gir til aktivitet for barn og unge mellom 6 og 18 år. De er ikke engang i nærheten av resten av grenlandskommunene. Og dette er en meget viktig aldersgruppe. Skulle likt å vite er hvorfor det er slik. Sjøl om jeg har en mistanke.
Heller ingen vits å skryte av full barnehage og sykehjemsdekning. Det er nemlig ingen prestasjon å ha nok barnehage og sykehjemsplasser i en så tynt befolket kommune. Hadde vært en større prestasjon å ikke hatt det.

 
At 18.3.08, Anonymous Erna said...

Mistanken din er vel at det veldig kostbart med nesten full kommune administrasjon til så få innbyggere? Egen kommune i Siljan var kjekt for 40 år siden når det ikke fantes enkle kommunikasjonsmidler. Helt unødvendig i 2008. Bruk heller alle de millionene som brukes til lønninger til å utvikle bygda!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home