29 februar 2008

Omorganisere SiljanIL: Et styre og ei pengekasse

Det er på tide å omorganisere SiljanIL. De siste 15 årene har det blitt mer og mer vanskelig å finne folk til styrevervene. Vi bør rasjonalisere Sil og gjøre tingene enklere. Hvordan?
Et styre og ei pengekasse! I en slik modell trengs det mye mindre organisering. Opplegget beskrevet her er ei grovskisse.

1. Det sitter en hovedleder, sekretær, kasserer, sponsoransvarlig og materialforvalter og en leder for de forskjellige aktivitetene og noen medlemmer i styret. Alle regninger sendes til SiljanIL. Halldriften skal vekk fra SiljanIL sine møter.

2. Ansvarlige for feks skiaktivitet og fotballaktivitet har den daglige driften av dette. Man trenger ikke et stort styre for å melde opp lagene til sesongen eller melde opp løpere til renn.

3. Hovedleder i dette styret har ansvaret for totaløkonomien i SiljanIL sammen med kasserer. Penger fordeles til aktivitet utfra behov. SiljanIL har ikke lenger undergrupper som sloss om penger.

4. En kontingent for alle medlemmer. Prisen varier kun utfra alder. Da kan du delta i all SiljanIL sin aktivitet.

5. Styret finner personer til arrangement av eks SiljanCup, SiljanSprint osv ved behov.


PS: Tanken var luftet lenge før årsmøtet, men den er kanskje mer aktuell i dag.

Etiketter:

1 Comments:

At 3.3.08, Anonymous pekka said...

Spennende tanker om omorganisering som bør absolutt diskuteres.

Vil også påpeke at det kun har vært presentert som tanker tidligere, og ikke som egen sak i noe hovedstyre (...hvis ikke jeg hukser helt feil).

 

Legg inn en kommentar

<< Home