23 januar 2008

Om møter, møter og ennå

flere møter. Jeg leser at hovedstyret har hatt møte med kommunen. Og det er sikkert nødvendig med et møte. Men problemet er at det som regel aldri skjer noe konkret. Dette gjelder ikke bare i dette tilfellet men i de fleste styrer.Og kanskje spesielt i kommuner.

Det blir mest prat og når du reiser fra møtet tenker du "hva ble vi egentlig enige om"? Eneste konkrete er som regel dato for neste møte. Kan jo håpe det ikke er tilfelle også denne gangen, men jeg er redd det blir bare prat og ingen handling.

Når det gjelder kritikken av kommunen som i blant kommer til syne her på nettsiden så er den helt grei. Og jeg mener at den kan utvikle Siljan til å bli en bedre kommune. For alt er ikke så fantastisk bra i Siljan som noen elsker å fortelle.
Kommunen har et langt stykke igjen før den nærmer seg resten av Grenlandskommunene når det gjelder satsing på de mellom 10 og 85 år....

Etiketter: , , ,

2 Comments:

At 23.1.08, Anonymous Kjell Olav said...

Hvordan skal vi nå frem med våre utfordringer i fremtiden, hvis man ikke skal ha et møte eller to i året med kommunen? De utfordringene SIL nå har med hallen, skulle vært belyst for kommunen for noen år siden. Fakta er at vi nesten ikke har hatt møter med kommunen de siste åra, og ihvertfall ikke om dette.
Kommunen har lovet oss noen svar, så da har vi fakta Even.
Jeg mener nå at dialog fører bedre frem enn massiv kritikk!!

 
At 25.1.08, Anonymous Anonym said...

Hvis en mener en kan bedre enn de folkevalgte som sitter i dag er det jo bare å sette seg på en av listene eller starte en bygdeliste ved neste kommunevalg.
Kritikk på en nettside er bare håpløst og fører ingen steds lenger en surmuling og negativitet .
Støtter Kjell Olav fult ut som er seriøs og bruker den formen som KAN føre frem til positive tiltak for idrettslagets beste .
Hvis noen tror slike diskusjoner om midler og drift mellom idrettslag og kommuner kun skjer i Siljan er det på tide å utvide horisonten .
Ø.T

 

Legg inn en kommentar

<< Home