22 januar 2008

Møte med kommunen

J.Smith,H.Vasdal og K.O.Høiseth var i ettermiddag i møte med kommunen ved Rådmann,Økonomisjef og M.Nystad fra Kultur. Utfordringene ved hallen nå, og i fremtiden, var det store temaet.SIL har lagt frem tall som viser at kommunen er en mye større bruker en vi har trudd. De betaler nå 60% av utgiftene,mens det viser seg at de bruker den faktisk 75% av tiden, og vi mener da de skal betale 75% av utgiftene, og ikke 60%.

Vi diskuterte også om SIL må kvitte seg med hallen hvis ikke kommunen bidrar mer.
SIL har sett over hallens vedlikeholds kostnader de neste årene, og det beløper seg til 650 000,- Jeg kan nevne lakking og merking av nytt gulv,utvendig beising,asfaltering av uteområde,oppgradering av dusjer og WC,rengjøring av rør til ventilasjonsanlegg,ny oppvaskmaskin og nye apparater inni hallen.
Personlig synes jeg vi bør tenke oss nøye om før vi gir fra oss hallen. Vi har så mange muligheter og stor handlefrihet når vi er vår egen herre. Men det skal selvfølgelig ikke drepe oss heller...

Kommunen skal gi oss noen svar om ca to uker så det blir spennende.
Vi fikk også høre at flere politikere har reagert på mye av den usaklige kritikken som har vært på nettsida vår. Skal vi nå frem,må vi ha saklig dialog med gode argumenter. Kanskje burde vi jevnlig hatt slike møter som vi hadde idag?

Vi skal få 10 000,- i ekstra tilskudd fra kommunen i år

Etiketter:

3 Comments:

At 22.1.08, Blogger Even said...

10000 i ekstra tilskudd er også jeg enig i at er latterlig.

Det er bare et tidsspørsmål når SiljanIL må kaste inn håndkledet når det gjelder halldriften. GARANTERT!

 
At 22.1.08, Blogger Even said...

Fjernet første kommentaren..

 
At 23.1.08, Anonymous L said...

fjerne innlegg er dumt og jeg gjentar: 10000 i støtte hahahahahhahahahahhahahhahahahahah. usakelig kritikk? nei det er ingen usakelig kritikk

 

Legg inn en kommentar

<< Home