29 januar 2008

Kommunen bør betale en del av grusbaneutgiftene

Det har vært masse fokus på kommunens bruk av hallen. Men husk at kommunen bruker også grusbanen gratis mange timer i uka i forbindelse med skolen. Det er hyggelig at skoleungene spiller fotball men det koster masse penger å vedlikeholde denne banen. Så mye at SiljanFotball i år ga opp vedlikeholdet da verken midler eller kompetanse var tilstrekkelig til å få banen isfri.

Det er vel ikke urimelig at kostnadene fordeles på brukerne også i dette tilfellet. Og brukerne er skolen og SiljanFotball. Skal idrettslaget betale alle kostnader på anlegg som kommunen aktivt bruker? Er ikke dette vel smålig av "den gode bostedskommunen"?

Se vedlagte fil. Den viser at SiljanFotball allerede i 2004 søkte om at kommuen betalte for SIN bruk av banen. Det er jo ikke mye forlangt.
Dette ble selvsagt avslått, men SiljanFotball skal søke ennå engang, og i løpet av neste uke håper jeg ny søknad er sendt.
Mote2004.htm

Etiketter: , ,

2 Comments:

At 29.1.08, Anonymous Anonym said...

Jeg begriper ikke åssen Sil kan finne seg i dette. Det er rein utnyttelse fra komunens side. Steng hall og grusbane. Blir heldigvis snart en komune. Kan bare bli bedre!

 
At 30.1.08, Blogger Even said...

Burde bare sendt ei regning, men det blir i dag sendt en søknad til kommunen om å bidra men penger til vedlikehold av banen.

 

Legg inn en kommentar

<< Home