01 desember 2007

SiljanIL sitt julebord 2007


SiljanIdrettslag hadde i går sitt årlige julebord og treningsdressene var byttet med konfirmasjonsdressene:)
Alle lagets trenere og lagledere med ledsager var invitert. Så mange med felles interesse gjorde at praten gikk livlig fra første stund. Har ble det diskutert alt fra kunstgress til skihopping og innkreving av lisens. Leder av SiljanIL, Kjell kalte til bords og det ble spist deilig koldtbord. Kjell holdt som seg hør og bør på julebord en fin tale.

Even tok deretter ordet og leste opp idrettslagets orginale lover. En del av styremedlemmene ble noe skremt da det sto i lovene at man er forpliktet til å stille til valg om man blir spurt. Men pustet lettet ut da man fant at lovene var revidert og dette ikke gjaldt lenger.

Etter maten var det dans og etterhvert kake. Undertegnede reiste kl 01 og det så ut til at det var lenge igjen av kvelden. "Gamle" idrettsfolk legger seg ikke tidlig.
Noen bilder fra et flott julebord her:

Etiketter: ,

4 Comments:

At 1.12.07, Anonymous Tømmermannen said...

Lesbar julebordsreportasje og tilhørende bilder, lagt inn på websiden før halv åtte neste morgen, det kaller jeg Seriøst.

 
At 1.12.07, Anonymous pekka said...

Fin repotarsje. Takk for en hyggelig kveld.Dette bør være en årlig tradisjon. Mitt forslag er at man inviterer atyrene til undergruppene,lagledere +trener tilde forskjellige lag, renholder og de uvurderlige vaktmesterne.

Som vi har erfart, mange har flere "jobber" og det passer ikke for alle.

Nå er det rydde tid for denne karen!

 
At 1.12.07, Anonymous marianne said...

Dette var morsomt.Alle hadde en super kveld. Enig med Pekka at dette bør bli en tradisjon for alle som "jobber" innen idrettslaget.God mat og drikke med tilhørende trivelige mennesker blir en selskreven braksuksess!!

 
At 1.12.07, Anonymous Kjell olav said...

Takk for en hyggelig avslutning.
Dette var fortjent, og jeg er enig i at vi bør invitere vaktmesterene til neste år.
De andre du nevnte pekka, var invitert.

 

Legg inn en kommentar

<< Home