15 desember 2007

Referat hovedstyremøte 12. desember

Her er referatet fra hovedstyremøtet 12. desember.
ReferatHovedstyreMote12Desember.htm

Etiketter:

6 Comments:

At 16.12.07, Blogger Even said...

Under punkt 4 står det FULL kontroll på regnskapet til SiljanHallen. Det er vel bare fordi man vet tallene. Ikke fordi det er greie tall?

Slik jeg forsto tallene for SiljanHallen så blir det der et minus på ca 270 000 kroner. Hvordan skal dette dekkes?

Tidligere er det overført penger fra SiljanIL sitt budsjett. Det tror jeg ikke det er anledning til i år. Fordi det ikke er penger i hovedlaget. Med mindre laget har masse penger i banken.

Rett meg hvis tallene er feil, men det tror jeg DESVERRE ikke de er...

 
At 16.12.07, Anonymous rolf said...

Flott referat var det i alle fall. Alle ser status.Bra Per Arne!!!En ting lurer jeg på -Undergruppenen sender og søknad til Sparebank 1 eller går det via Hovedlaget ?

 
At 16.12.07, Anonymous kjell olav said...

Bra å se at du tenker over økonomien vår Even.Nå skjønner du kanskje hvorfor jeg ville holde tilbake de siste automatpengene i høst,for å betale gulvet.
Dette nekta fotballgruppa å være med på.

 
At 16.12.07, Anonymous pekka said...

Tallene stemmer sikkert!

Sekretæren fikk beskjed om å ikke legge fram tall fra budsjettene. Derfor står det ikke noen tall i referatet. Med FULL KONTROLL mens at SIL har oversikten over hallens økonomi. At det går i minus er vel ingen overraskelse.

Nå kan ikke jeg så mye om saksgangen osv. i et idrettslag, men jeg vil anta at budsjettene MÅ opp i et årsmøte før det publiseres. Samtidig bidrar budsjettene til å synliggjøre tingenes tilstand ovenfor Siljan kommune. Sånn er ståa!

Rolf: Når det gjelder søknad om Sparebank 1 Telemark - midler gjaldt det hovedlaget, ja. Det gjelder for ALLE klubbene som de har samarbeidsavtale med.

 
At 16.12.07, Anonymous Even said...

Å betale hallgulv med SiljanFotball sine automatpenger var og er selvsagt helt uaktuelt. Skulle disse pengene vært brukt til gulv i hallen måtte det vært avklart på årsmøtet til SiljanFotball.

Men der ville nok et slik forslag blitt nedstemt. Det er jeg ganske sikker på.

 
At 16.12.07, Anonymous kjell olav said...

Når vi fikk den automaten der, var det Erik B,Rolf S, og Heidi som skrev under på den søknaden. Erik satt da i fotballstyre og Rolf var leder i SIL.Automatinntektene fra denne maskinen gikk da til fotballgruppa. Inntektene fra denne maskinen kunne SIL beholdt denne gangen,men gjorde det ikke.
Fotballgruppa hadde ikke med disse pengene i budsjettet i år, så de kunne vi beholdt.

Økonomien i undergruppene er ok nå,men det har tidligere vært litt stor bruk av penger. Da er det viktig at SIL har penger, å kan rydde opp.

 

Legg inn en kommentar

<< Home