04 desember 2007

Innstillingen fra rådmannen

Her er innstillingen fra rådmannen til SiljanIL sin søknad om hallgulv. Saken er behandlet og det ender sikkert som rådmannen anbefaler. Nesten alle saker gjør det. Hvis du er spesielt intressert kan du se protokollene fra formannskapsmøtene.
Litt artig å se at nesten alle vedtak i kommunestyre og formannskap er enstemmige. Det er ikke et sunnhetstegn , men det er enklest slik.
Skal publisere "resultatet" så fort som mulig. Det kommer uansett hit: ALLE kommunens saker finner du her:

Etiketter: ,

8 Comments:

At 4.12.07, Anonymous Leif said...

Hva er vitsen med lokalpolitikerne i bøgda?? Allt blir jo som rådmannen bestemmer. Vis meg EN sak det ikke har skjedd. Sjangseløs kommune

 
At 4.12.07, Anonymous Rolf said...

auda.

 
At 5.12.07, Anonymous pekka said...

Fint å lese kommunedelplanen for idrett og anlegg. Politikk går altså ut på å skrive ned fine ord, MEN ikke gjennomføre det vi skriver ned.

Det er jo merkelig at politikerne klarer å skrive svart på hvitt at man skal rehabilitere og utvikle anleggene rundt hallen.

Forslag: STENG HALLEN!

 
At 5.12.07, Anonymous Anonym said...

Enkelte i Siljan elsker å fortelle at kommunen har vunnet pris for beste kommune å bo i. Husk at det var kun i Telemark, og det var en "levekårsundersøkelse". Det går på ting som vold, og arbeidsledighet og sosialhjelp. Det har ingenting med økonomi og tilbud til innbyggerne å gjøre. Der hadde vi scoret lavt. Husk også at det er andre Grenlands kommuner som holder de fleste Siljaninnbyggerne i arbeide. Siljan hadde vel hatt 90% ledighet hvis vi måtte jobba i egen kommune. Siljan får bare skatteinntektene. Ikke mye å juble over eller?

 
At 5.12.07, Anonymous Anonym said...

Hallen er 21 år gammel, er brukt daglig i alle årene, har hatt vannlekkasje, gulvet er avlegs..

Og så sies det at det ikke er noe umiddelbart utbytte behov... den er veldig drøy, dette minner bare om komunal innkompetanse..

Nei Jan Sætre, nå må du gi deg.. Hadde vært mye mere ærlig og redelig å skrive at "hallgulvet bør absolutt skiftes ut, men kommunen ser seg ikke istand til å dekke det nevnte beløp på grunn av den totale økonomiske situasjonen...."

Jan Tore

 
At 5.12.07, Blogger Jan Tore said...

Men vet dere hvem som egentlig skal bestemme i en kommune?????? Jo det er de folkevalgte...

Så jeg ber de folkevalgte om å gå mot rådmannen i denne saken, da det er prinipielt viktig for SIL sine 800 medlemmer å få byttet hallgulvet..

 
At 5.12.07, Blogger Jan Tore said...

Fagre politiske løfter skjer i de 3 mnd før valget....

Løftebrudd og hverdagen kommer i de neste 45 mnd......

Det er kun en løsning nå, det er det Pekka skriver: STENG HALLEN, utgiftene er for store, la Siljan kommune drifte hallen selv på heltidsbasis.

Da tenker jeg at 297000 tusen til halltilskudd blir småpenger Jan Sætre!!!

Det må en radikal forandring til blandt POLITIKERNE for å få snudd dette. Hallen er jo et samlingspunkt og et sosialpolitisk middel for å holde barn og ungdom sine sunne interesser vedlike. Tenk å være så sneversynte å ikke se dette... Uff, virkelig leit...

 
At 5.12.07, Anonymous Anonym said...

Helt enig med JT og Pekka. Steng hallen for kommunen.

 

Legg inn en kommentar

<< Home